Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב סוזוקי סוויפט 2010 היתה לאחרונה במוסך לטיפול. הסבירו לי שהבלמים תקינים אך בנסיעה אני מרגיש שיתכן בעתיד הקרוב שאצטרך להחליפם.

ברצוני לברר איך אני מוצא באייביי את הבלמים המתאימים לרכב כדי שלא ישחטו אותי במוסך.

האם בכלל התהליך משתלם ? אני מניח שאת ההתקנה של הבלמים כן אעשה במוסך.

תודה מראש וחג שמח!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בלמים לא עולים הרבה כסף בשביל להתעסק עם איביי.

בכל מקרה אסור לייבא חלקים כאלה ללא אישור ממשרד התחבורה, אתה יכול למצוא את עצמך משלם על החלק והולך לשרוף זמן ועצבים בלנסות להשיג אישור ממשרד התחבורה בשביל שישחררו לך מהמכס.

בקיצור, רד מזה. אם המוסך שלך מוכן שתביא לו את החלפים והוא יחליף, לך לחנות חלפים ותקנה את הרפידות, הרבה יותר פשוט ובטוח.

• תוכן חדש...