Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שלקחתי פיאסטה מתה ושיפצתי אותה לגמרי מכנית וקוסמטית כולל פחחות צבע ריפוד דמוי עור בפנים והכל, אני רוצה לסדר את הטמבונים, לא מצאתי טמבונים כאלה שלמים אז חשבתי לשפץ את שלי עם פיברגלאס, אף פעם לא עבדתי עם פיבר ואין לי מושג בכלל איך להשתמש בחומר הזה.

מה אני צריך לקנות? כמה? איזה כלים אני צריך? ואיך אני עובד עם זה? תודה מראש לכולללםם :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש בפורום הרבה פרויקטים של עבודה בפייבר, לא בהכרח על פגושים אבל העיקרון דומה. למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?192920-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%90-%D7%94%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F

בכל מקרה חומרים וגם ייעוץ ראשוני והדרכה תוכל לקבל אצל קאר פיקס בתל אביב.

פורסם

לא מצאתי בפורום מקום שמסביר טוב איך להשתמש בחומר, קניתי פיבר עכשיו, ודבק וחומר מקשה או משהו כזה, אבל אין לי מושג איך לגשת לזה בכלל. הבעיה בפגוש שלי שיש ממש חלק חסר שמחלק את הפגוש לשניים

פורסם

היי, יש שני סוגי טמבונים לפיאסטות מהשנים הנ"ל דגם YOUTH. המקורי, מלא במין ספוג דחוס שאמור לספוג את עוצמת הפגיעה ועולה 750 שקלים. תחליפי שהוא בעצם פלסטיק חלול ועולה כ 300 שקלים. אני יכול לומר לך שלא ממש בעיה למצוא אותם, צריך רק לחפש. אם מעמצייך העלו חרס אני יכול לתת לך טלפונים מאזור הצפון של חנויות שבהן תוכל למצוא כאלה טמבונים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף הבנתי איך עובדים עם פיבר ושיפצתי אותם יצאו סוף הדרך, כמו חדשים ואפילו יותר טובים. עוד כמה ימים אני יעלה תמונות של האוטו מה עשיתי לו בינתיים :D

• תוכן חדש...