Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך 55 אינטש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מבקש המלצה לטלוויזיה 55 אינטש כמו בכותרת שתשב בסלון. אין דרישות סף אבל נחמד מאוד שיהיה לה חיבור לוייפי של הבית לצפות בסרטונים מידי פעם.

חברה טובה ואחריות ארוכה ככל האפשר יתרון משמעותי

תודה רבה חברים

פורסם

להורי יש לד של פנסוניק, זה הדגם: THL55ET5M.

יש WIFI ויש אחריות ארוכה של 5 שנים והמסך, בעיני חבל"ז.

אני יודע שרבים לא אוהבים את המסכים החכמים של פנסוניק עקב חוסר תמיכה בעברית. אך מבחינת איכות תמונה נטו הוא ללא ספק נמצא בשורה הראשונה.

פורסם (נערך)

היי שוב, מצטער על הדאבל אך בנושא אחר וקצת קשור

מכירים את הזכוכית מראה שמתקינים מאחוריה טלוויזיה וכשהיא כבוייה לא רואים כלום , אך כשמדליקים רואים רק את המסך ?

קיבלנו הצעת מחיר לזכוכית כזו על סך 12500 הכוללת זכוכית 110/220 + 1400 שח נוספת על הובלה והתקנה ( החנות בבני ברק ואנחנו באופקים, המרכיב מגיע מהחנות ולא חיצוני)

מישהו מכיר בעלי מקצוע בתחום שאוכל להתייעץ איתם ולקבל הצעות מחיר ? מחיר נראה הגיוני אם יש מישהו שקצת מתמצא ?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
פורסם

איבדתי אותך, תרשה לי לנסות להבין, אתה רוצה להתקין לפני המסך איזה סוג של זכוכית (שבאמת לא מעניין אותי מה היכולות שלה) שעולה 12,500 ש"ח :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מחפש מסך שנמצא מאחורי זכוכית

בדרך כלל המסכים האלה הרבה יותר יקרים והאיכות שלהם ירודה

דוגמה תוכל לראות באתר הבא http://www.ad-notam.com/en/

בעיקרון זה זכוכית שקופה עם חיפוי שחור/לבן שהוא בדיוק בגודל של המסך עצמו (ללא מסגרת)

יצא לי לראות פרויקטים של אנשים שקנו מכשירים רגילים והסבו אותם למסך מאחורי זכוכית עם אוורור בהתאם

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אתה אומר שצריך מסך ייעודי בעצם? אני הבנתי שבזכוכית יש טכנולוגיה שמאפשרת להעביר את התצוגה מהמסך וכשהוא כבוי לא רואים כלום, בלי קשר בכלל למסך

פורסם

כשהוא כבוי אתה רואה בעצם חלק שחור באמצע הזכוכית

ישנה אפשרות לזכוכית מראה אבל ההשתקפות שם בתנאי אור הרבה יותר גבוה

הזכוכית היא זכוכית extra clear במקום שעבדתי בו היינו מזמינים זכוכיות מ א.א.מראות לצורך ההתקנות האלה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

בתור אחד שרואה מסכים עם חיפוי כזה ביום יום אני יכול לאמר שזה מבטל לגמריי את היכולת לצפות בטלויזיה בצורה נורמאלית

יש 2 סוגי מסכים

אחד שאין לו השתקפות אבל ממש מחשיך את המסך

והשני שהוא סלחן עם ההחשכה אבל השתקפות נוראית

גם אם תמצאו משהוא באמצע אז ״תהנו״ מהחשכה והשתקפות יחד

לא ממליץ בעליל אלא אם זה לשופוני במקלחת/שירותים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...