Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור התחיל לפני כמה חודשים - חבר שלי חזר מארה"ב עם שלושה אייפונים חדשים, אחד מהם עבורי.

הוא נתפס במסלול הירוק והמכשירים הוחרמו. למחרת הודיעו לו שהוא יכול לבוא לקחת אותם תמורת תשלום מיסים וקנס של 100%.

יצא שהוא לא יכל לנסוע לנתב"ג ואני כן, אז אני נסעתי לשחרר אותם עם ייפוי כוח ממנו.

לא נלאה אתכם בסאגה שעברתי שם, בשורה התחתונה - שולם חצי מהסכום במזומן וחצי בויזה שלי. הפקידה אמרה שיש להם קצת

בעיות במערכת החיובים ויכול להיות שהתשלום לא ייקלט, אז שאני אשמור את החשבונית ואם תהיה בעיה ייצרו איתי קשר תוך יום יומיים.

לא יצרו איתי קשר, עבר חודש, וזרקתי את הניירת.

כעבור 4 חודשים הם שולחים מכתב לחבר שלי שקיים חוב של 2700 ש"ח (הסכום ששולם בויזה), ושעליו לשלם במהרה אחרת יחוייב בקנס וריבית.

דיברתי איתם, בהתחלה טענו שלא חוייב הכרטיס בכלל. בדקתי בפירוט שלי וראיתי שהחיוב קיים, בתאריך שהייתי שם.

שלחתי להם את הצילום של הפירוט, הם טוענים שזה לא מספיק וזה לא מעניין אותם כי אצלם במערכת הכסף לא נכנס, ושאני אבדוק עם ויזה.

בדקתי עם ויזה, העליתי אותם בועידה עם המכס, הנציגה של ויזה אישרה שהסכום חוייב והועבר לאגף המכס בלי שום בעיות.

המכס טוענים ששני נסיונות חיוב נתקלו ב'סירוב' של חברת האשראי והם לא קיבלו את התשלום.

הם רוצים שאני אציג להם מסמך רשמי מויזה שהכסף הועבר ולא הוחזר במועד מאוחר יותר. ויזה מבחינתם טוענים שדף הפירוט החודשי הוא מסמך

מחייב משפטית לכל דבר ואין להם אפשרות לנפק מסמך אחר.

אני תקוע במצב של חוסר אונים - כל אחד מפיל את האשמה על הצד השני, ממני הכסף ירד, ויזה טוענים שהכסף הועבר, נראה שהבעיה היא באגף המכס ובמערכת החיוב שלהם, אבל הם מתנערים. מתסכל אש.

ביקשתי לדבר עם בכיר יותר בויזה שיוכל אולי לנפק מסמך כזה, הם צריכים לחזור אליי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש אשף לדברים כאלו בפייסבוק, קוראים לו עידו קינן והוא ישמח מאוד לעזור לך עם המקרה הזה לדעתי.

הוסף אותו להתכתבות האחרונה שלך מול אגף המכס.

הכתובת שלו: [email protected]

או בפייס https://www.facebook.com/ido.kenan

חוץ מזה גם "יהיה בסדר" של גלי צה"ל נראה לי יוכלו לעזור לך, אבל עידו יותר נגיש.

פורסם

אם המעמד המשפטי של דף הפירוט החודשי הוא מוכר אני לא מבין בכלל מה הטענה של המכס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תשלח אותם לבית המשפט ותציג את הראיות במשפט.

אם שילמת, אל תתרגש, הכסף, לא נעלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני עדיין 'סבלני' ומנסה לפתור את זה בטוב, בלי להתחיל סאגות של בתי משפט, אם לא תהיה ברירה - זה מה שיהיה כמובן, אין לי שום כוונה לשלם שוב.

אני אעדכן כשיהיה חדש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נסה לבצע הכחשת עסקה בויזה. (יכול להיות שניתן לטעון כשל תמורה מלא?)

אם תצליח אז שלם מחדש ושלום על ישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי רעיון רע

זה שקר, אין מה לכחיש את העיסקה.

שלח להם מכתב בדואר רשום עם פירוט הדברים כפי שציינת פה והעתק כל המסמכים.

לא יעזור... תגיש אותם ככתב הגנה.

אח"כ תתבע הוצאות.

מדינת חלם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכחשת עיסקה לא רלוונטית כי זה כבר 4 חודשים מאז העסקה, הכחשה צריכה להעשות תוך 30 יום מקבלת דף הפירוט של הויזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אז לבקש מחברת האשראי לבצע שחזור של החשבונית המקורית או לפחות שיתנו מספר אסמכתא שתוכל לפנות איתו למכס.

אני לא מבין - המוצר כבר שוחרר?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סטיה קלה מהנושא - אבל מלמד כמה חשוב לשמור מסמכים בצרה מסודרת. במיוחד מרשויות שידועות באי הסדרים להן. אני, למשל, שומר את קבלות התשלומים על אגרת הטלויזיה לפחות 10 שנים, וכך גם קנסות חניה (ועוד יותר מכך - אישורים על ערעורים שהתקבלו). אפילו חשבוניות של גופים מסודרים, כגון חברת החשמל ובזק, אני שומר לפחות 2-3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז לבקש מחברת האשראי לבצע שחזור של החשבונית המקורית או לפחות שיתנו מספר אסמכתא שתוכל לפנות איתו למכס.

אני לא מבין - המוצר כבר שוחרר?

המוצרים שוחררו כבר לפני 4 חודשים, עכשיו הם נזכרו שיש חוב במערכת.

אחרי ניסיון נוסף עם חברת ויזה כאל, פניה לדרג בכיר יותר, עדיין הם מתעקשים שאין שום אסמכתא מלבד דף הפירוט.

הם יישלחו לי דפי פירוט של כל החודשים עד עכשיו בתקווה שזה יספיק למכס כשהם ייראו את החיוב ואת העובדה שאין זיכוי על הסכום

הזה בהמשך.

החשבונית לא הייתה עוזרת לי במקרה הזה, כי הם לא מכחישים שהכרטיס גוהץ והעיסקה בוצעה במקום, הם רק טוענים שהכסף בסופו של דבר

לא עבר לחשבון שלהם. אז החשבונית היא באותה רמת הוכחה של דף הפירוט במקרה הזה, ולא הייתה משנה כלום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון מעצבן במיוחד. אחרי שבועות ארוכים של התכתבות איתם, עכשיו הסיפור שלהם הוא כזה :

התשלום המקורי היה מורכב מ-2 חלקים, המיסים המקוריים, וקנס מינהלי בגובה המיסים. כל חלק 2700 ש"ח.

2700 ש"ח ששולמו בויזה - נקלטו, בויזה רשום 'תשלום מיסי יבוא', וזה במערכת ובסדר.

2700 ש"ח ששילמתי במזומן - הם טוענים שלא שולם שום מזומן, אלא שהיה תשלום נוסף בויזה והוא לא עבר.

לי הייתה קבלה על המזומן ששמרתי במשך חודש ואז זרקתי כי חשבתי שהכל בסדר. יש גם הוכחה של משיכת 3000 ש"ח מהכספומט ערב לפני התשלום, לא יודע מה זה שווה.

הבחורה שהתנהלתי מולה אמרה שאחרי בירור מעמיק אלה הממצאים שלהם, ואין לה יותר מה לדבר איתי, החוב הועבר לגבייה ע"י התובע של המכס.

דיברתי עם התובע, הוא קיבל את התיק כמו שהוא, מבחינתו מה שהם אומרים קדוש, עכשיו החוצפה גם עולה שלב - כי עכשיו הדרישה לתשלום היא בתוספת קנס של 50% ! כי עברו 60 יום מיום התפיסה (שהייתה בתחילת אוקטובר), אבל את הדרישה לתשלום הם שלחו בכלל 4 חודשים אחרי התפיסה.. אחרי שהסברתי לו את זה הוא אמר שהוא יוכל כנראה לוותר על הקנס. תודה רבה באמת.. עכשיו הוא שלח את הדרישה לתשלום ואמר שאם הקנס לא ישולם הוא מוציא צו מעצר (!!) לא פחות מזה. מדובר בעבירה פלילית לפי החוק. שאלתי אותו מה אני עושה אם אני רוצה לערער על עצם התשלום/להשפט, הוא לא יודע. כשאני אקבל את הדרישה לתשלום אני אפנה לעו"ד ונראה מה עושים. אחת האפשרויות ההזויות היא לשלם את החוב ואז לתבוע אותם בתביעות קטנות..

אני מתכוון גם לגשת לשם פיזית שוב ולנסות לראות איזה 'ראיות' יש להם שם בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המלצתי

ביקור בזירת הפשע , שיוציאו את כל הקבלות מאותו יום / שעה בה שילמת, אולי בטעות נקלט לתיק אחר.

בקש לראות את הפעולה כביכול של הויזה שלא נקלטה?

אם כל זה לא יעזור כנראה שתצטרך לשלם דמי לימוד של 2700 ש"ח

לא נראה לי שתוכל להוציא זאת בתביעות קטנות מהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן, אני אעשה את זה.

למה לשלם ולא לבקש להשפט ? אני מניח שצריכה להיות אפשרות כזאת, אנחנו לא באיראן למיטב ידיעתי. שלם או שנעצור אותך..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...