Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרתכם,

הפעם האחרונה שהתעסקנו עם הדרעק הזה היה לפני עשור, כבר לא זוכר מה הפרוצדורה, לא נראה לי שזה אמור להיות מסובך אבל מצרף תמונה:

asset.php?fid=372693&uid=82534&d=1394399007

יש בורג בתוך קידוח שאין אפשרות להבריג החוצה אבל הוא מוסתר ע"י הבורג הנ"ל, שעושה רושם שהברגה שלו אמורה 'לשלוף' אותו החוצה... ז"א אין אפשרות להבריג החוצה אלא רק להפעיל לחץ כלפי מעלה (ע"י סיבוב הבורג הגדול)..

ניסיתי את זה, נראה שזה תקוע וגם ההברגה מתחילה להיהרס כשאני מפעיל הרבה לחץ [גם עם מברגה] אז העדפתי לשאול אם יש דרך אחרת או שזאת הדרך לחלץ את הבורג הקטן מתוך החור הזה?

ואשמח לטיפ בכללי איך למנוע הרס\שחיקה של ההברגה.

תודה :-D

DSC_0436_1.jpg

פורסם

LoL...

אתה לא אמור לחלץ את הבורג מבפנים.

הנ״ל זו שיטה של חיבורים בארונות, אתה אמור לפתוח את העיגול המתכתי, ואז החלק שלמעשה הבורג שבפנים מוברג בו, נשלף החוצה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ככה למעשה זה מצב שבו החיבור ״משוחרר״

אם תכניס את הבורג הגדול לחור ותתן לו כמעת סיבוב זה ״ינעל״ את החיבור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אז זה מה שניסיתי לעשות אבל זה תקוע..

אני רואה שהבורג הגדול (הכסוף) נותן לו קונטרה לתפיסה אם מסובבים כלפי חוץ אבל ברגע שאני עושה את זה נראה שהארונית טיפה עולה מהשידה (יש 4 ברגים כאלה) אבל אז זה ננעל/נתקע והפעלת לחץ נוסף לא עושה כלום מלבד להרוס את ההברגה של הבורג הגדול.

ניסיתי גם לכיוון השני (פנימה) למען הסר ספק אבל אותו דבר (חוץ מקצת התרוממות של הארונית)

אולי לא הבנתי נכון?

אגב רק להבהיר - אני מנסה להוציא את הבורג הקטן כדי לשחרר את הארונית הזאת מהשידה.

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

בכדי לשחרר את הבורג הקטן את צריך לשחרר/להוציא גם בצד השני את "הנועל" /הבורג הגדול ואז במשיכה למעלה החתיכת עץ אמורה להשתחר. רק אחר כך אפשר להבריג החוצה את הבורג הקטן .

למעשה הבורג הקטן מוברג לחתיכה השוכבת ולא לחתיכה שאלה מוברג הבורג הגדול.

פורסם
בכדי לשחרר את הבורג הקטן את צריך לשחרר/להוציא גם בצד השני את "הנועל" /הבורג הגדול ואז במשיכה למעלה החתיכת עץ אמורה להשתחר. רק אחר כך אפשר להבריג החוצה את הבורג הקטן .

למעשה הבורג הקטן מוברג לחתיכה השוכבת ולא לחתיכה שאלה מוברג הבורג הגדול.

אתה מתכוון לבורג המקביל שלו בארונית?

אם הפעם אני מבין נכון אני פשוט צריך להוציא את הברגים הגדולים האלה ופשוט לשלוף את הארונית בלי לנסות להרים את הברגים עם הבורג ההוא?

פורסם

לא יודע עד כמה גדולה הארונית. אבל אתה יכול לשחרר את כולם ואז לשלוף חתיכה, חתיכה.

פורסם

חפש את כל הברגים הגדולים (ברגי אבטחה/נעילה), הוצא אותם והנח בצד.

העזר בפטיש גומי(לפי הצורך) כדי להפריד את החלקים של הארונית אחת מהשניה.

השליפה של כל חלק הוא בכיוון הבורג ה"שתול בפנים). בדוגמה שצרפתה יש למשוך את הלוח העליון כלפי מעלה במקביל לכיוון הבורג.

פורסם

תודה רבה חברים!

העברנו בסוף את השידה עם הארונית כמו שהיא בהטייה, אבל זה היה לפני שהבנתי סוף סוף איך לשלוף אותה אבל תמיד טוב לדעת :)

פורסם

בקיצור, את הבורג הארוך והדק לא מוציאים בכל מקרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...