Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי לשתף אותכם קצת בציוד שהצלחתי לאסוף במשך השנה האחרונה ולשמוע מה דעתכם עליו:

חומרי ניקוי חיצוני וכללי:

10.jpg

חומרי פוליש והגנה: (הפוליש והווקס משמאל כבר לא בשימוש)

11.jpg

מברשות לג'אנטים ולתא המנוע:

12.jpg

נוזל שמשות,סבון כללי, apc

13.jpg

פדים למכונה:

14.jpg

בנוסף יש עוד דברים שלא מצולמים:

המון אבל המון מגבות מיקרופייבר.

מגבת uber לייבוש.

כפפות מיקרופייבר לשטיפה.

פדים קטנים צהובים מאיביי.

שלוש דליים. (אחד סבון, אחד מים, אחד לגלגים)

שכנים מופתעים.

מכונת שטיפה בלחץ 120 באר.

מכונת פוליש das-pro 6.

סטימר קטן וחמוד לנקודות קשות בריפוד.

שואב אבק תעשייתי גדול. (כמו של התחנות דלק)

אשמח לתגובות / שאלות.:arrow::-D

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

1.מה אתה עושה עם המקסימה

2.למה יש לך 3 סוגים של מנקי חישוקים

3.אשמח אם תפרט על ה"מסיר שריטות" G27

4.באיזה מצב אתה משתמש בכל אחד מסוגי השמפו

5.האם אלו 3 פדים של מיקרופייבר? באילו מצבים המיקרו עדיפים על הספוג

?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

יש לך חומרים שעושה רושם שיספיקו לך להרבה זמן של טיפול ושמירה על צבע הרכב.

בקשר לביו או נונ-ביו, אני באמת לא יודע מה ההבדל בין לזה לזה, מהי הסיבה שמשתמשים בנונ-ביו?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
1.מה אתה עושה עם המקסימה

2.למה יש לך 3 סוגים של מנקי חישוקים

3.אשמח אם תפרט על ה"מסיר שריטות" G27

4.באיזה מצב אתה משתמש בכל אחד מסוגי השמפו

5.האם אלו 3 פדים של מיקרופייבר? באילו מצבים המיקרו עדיפים על הספוג

?

1. עם המקסימה אני שוטף את כל המגבות מיקרופייבר וגם את הפדים של המכונה.

2.יש לי שלוש סוגים כי בהתחלה קניתי את הסונקס שמנקה מדהים אבל קצת היה לי קשה עם הריח החזק שלו, לכן קניתי את ה cg-לא כל כך רואים בתמונה אבל הוא עומד להיגמר לכן קניתי כבר מראש את המגס'.

3.המסיר שריטות הוא חומר שנקנה לפני שלוש שנים בערך מאייס, הוא בסך הכל פוליש גס מאוד,יש בו גרגירים כאלו כמו חול, עובד יחסית טוב ועושה את העבודה פחות או יותר.

4.יש לי שלושה סוגי שמפו, ב-mr.pink אני משתמש בעיקר לפרי וואש כסבון מקציף, ולאחר מכן אני שוטף את הרכב על הקארפלן הצהוב. הסבון השלישי שיש ברשותי זה הסבון ידיים בגלון, אותו אני שם קצת בדלי של הג'אנטים ובעזרת לחץ הוא ממש מקציף ויש לו יכולת ניקוי טובה, אז לאחר שאני נותן לאחד מחומרי הניקוי לעמוד כדקה פלוס מינוס אני עובר עם המברשות ביחד עם הסבון ידיים.

5. כן אלו שלוש פדים של מיקרופייבר, שתיים מהם זהים לחלוטין, יש אחד של חיתוך,אחד לפוליש,ועוד אחד (המשומש מחוץ לשקית) גם חיתוך.

הפד ספוג אני משתמש איתו בעיקר לפוליש פיניש (v36) לדוגמא, אני לא יכול להעיד על מצב שבו המיקרו עדיף על ספוג כי אין לי פדים לאותם מטרות משתי הקטגוריות.

לבחור שאמר שצריך non bio לפי דעתי האישית (ואל תתפסו אותי במילה) זה סתם שטות, אני שוטף את כל המגבות שלי עם החומר הזה ואף אחת מהם לא נפגעה/סופגת פחות טוב, מידי פעם אני מוסיף גם חומץ לבן למכונה לניקוי טוב יותר.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

היי, קראתי קצת היום על ההבדל בין חומר כביסה ביו לנונ-ביו, אז אומרים שחומר כביסה ביו מכיל לרוב דטרגנטים חזקים יחסית שהסיכוי שיפגעו בסיבי המגבת הוא גבוה יותר מחומר כביסה נונ-ביו שהוא לרוב עדין יותר ומכיל דטרגנטים עדינים יותר.

אז בגדול עדיף להשתמש בחומר שהוא נונ-ביו מהסיבה הזאת.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני מאמין שאתה צודק, בכל מקרה כשהלכתי לקנות לא מצאתי נונ-ביו לכן קניתי מה שהיה להם, פעם הבאה שאני ייקנה אני ירכוש נונ ביו.

• תוכן חדש...