Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פראייר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו גנבת כסףףף!

היית מביא בערכת מטורפת

רמקולים של מורל לדוגמא

סאב של אלפיין

מגבר מונו ועוד מגבר 4 ערוצים!

פורסם

החוק אומר שהוא יכול לקבל החזר כספי על מוצר חדש שלא נפתח.

על מוצר משומש הוא יכול לקבל זיכוי. ז״א החלפה על מוצר אחר שווה ערך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב ראשית תודה לכולכם על התגובות.

שנית, בנוגע לשריקה המעצבנת הוא חיבר לי "משתיק" מאין קופסא כזאת קטנה שמחובר אליה RCA שאותה הוא חיבר למגבר של הרמקולים

לא עזר עדיין יש קצת שריקה.

לי קצת נמאס והבנתי שאכלתי אותה, אבל טעות עושים פעם אחת

עם תקציב של 1500 שקל גג ועם רצון עז לשפר בצורה הכי משמעותית את איכות הסאונד (שומע בעיקר ישראלי, מזרחית, וטיפה דאנס)

מה הייתם ממליצים? מחפש סאונד נקי ועמוק ללא צרימה מציקה באותיות ש' וס'.

אשמח לעזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי allali_man
פורסם

אמליץ לך קודם כל לגשת למקצוען מומלץ ע"י חברי הפורום לתקן את ההתקנה כפי שהיא ולנסות למצות את הפוטנציאל מהקיים.

במידה ואופי הרמקולים וצוויון הצליל שלהם עדיין אינו מתאים בעבורך - לפי מה שתיארת אני אמליץ על סט קומפוננט מבית מוראל.

שיהיה בהצלחה ולגבי הנושאים הנוגעים בחוק ממליץ מאוד גם להתייעץ בפורום המשפטי היות וחברי הפורום אינם עורכי דין וגם אם כן לא ידוע מי ובאיזה תחום משפט.

אנא קח בערבון מוגבל כל עצה אשר ניתנה לך בנוגע חוק ומשפט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אמליץ לך קודם כל לגשת למקצוען מומלץ ע"י חברי הפורום לתקן את ההתקנה כפי שהיא ולנסות למצות את הפוטנציאל מהקיים.

במידה ואופי הרמקולים וצוויון הצליל שלהם עדיין אינו מתאים בעבורך - לפי מה שתיארת אני אמליץ על סט קומפוננט מבית מוראל.

שיהיה בהצלחה ולגבי הנושאים הנוגעים בחוק ממליץ מאוד גם להתייעץ בפורום המשפטי היות וחברי הפורום אינם עורכי דין וגם אם כן לא ידוע מי ובאיזה תחום משפט.

אנא קח בערבון מוגבל כל עצה אשר ניתנה לך בנוגע חוק ומשפט.

למי אתה ממליץ ללכת? הבנתי שיוסי אלפיין הזה הוא תותח השאלה שלי ( לא לצחוק בבקשה) מה אני פשוט אגיע אליו ואומר לו " שלום עשו לי התקנה על הפנים יש מצב שתתקן?" כמה אמור לעלות "תיקון שכזה" וועד כמה זה יכול להשפיע באמת על איכות השמע ברכב?

לגבי התקציב שברשותי והממלצה שלך על סט של מוראל. תוכל להיות יותר ספציפי בבקשה? נגיד ושיפור ההתקנה לא עזר ובראשתי 1500 ש"ח מה לקנות / לשפר / להוסיף ?

פורסם

קודם כל לגבי יוסי - כן, מומלץ בהחלט.

לגבי עלויות - לא אני ולא אחד מחברי הפורום האחרים יאמר לך או יחליט עבור מתקין כזה או אחר מה תהיה העלות אותה ידרוש בעבור עבודתו.

אנא פנה אל יוסי בהודעה פרטית.

לגבי ציוד - התקציב שלך הוא נמוך ולכן אמליץ על סטים רמות כניסה מבית מוראל אך יותר מזאת אמליץ לך להגיע למפגש מרכז הקרוב להתייעצות ולשמיע של מערכות השייכות לחברי פורום.

בהצלחה.

כרגע אני בדיוק עובד על חוקי הפורום וזמן הקרוב גם על רשימת מומלצים התחלתית אבל אין זה אומר בשום פנים ואופן כי רשימת מומלצים הינה התחייבות כלשהיא כלפיך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל לגבי יוסי - כן, מומלץ בהחלט.

לגבי עלויות - לא אני ולא אחד מחברי הפורום האחרים יאמר לך או יחליט עבור מתקין כזה או אחר מה תהיה העלות אותה ידרוש בעבור עבודתו.

אנא פנה אל יוסי בהודעה פרטית.

לגבי ציוד - התקציב שלך הוא נמוך ולכן אמליץ על סטים רמות כניסה מבית מוראל אך יותר מזאת אמליץ לך להגיע למפגש מרכז הקרוב להתייעצות ולשמיע של מערכות השייכות לחברי פורום.

בהצלחה.

כרגע אני בדיוק עובד על חוקי הפורום וזמן הקרוב גם על רשימת מומלצים התחלתית אבל אין זה אומר בשום פנים ואופן כי רשימת מומלצים הינה התחייבות כלשהיא כלפיך.

אוקיי , השאלה היא בתקציב כזה נמוך יחסית מה עדיף לשדרג קודם שייתן את הקפיצה ביותר בסאונד? את שני הסטים של הקומפוננט או את המגברים? במה לגעת קודם זו הכוונה שלי..

פורסם

קודם תנסה למצות את הפוטנציאל של המערכת - תגיע למתקין שיודע מה הוא עושה, תגיע למפגש ותעזר בוותיקי פורום.

אח"כ נראה אם הדיבור ישתנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הרכיבים שלך גרועים במחיר יקר. (אגב. אתה יכול לספר לנו מי הנוכל שמכר לך. שאנשים לא יעשו את הטעות שלך.)

אגב. אולי ה"המתקין" / גנב יסכים לעשות שידרוג לציוד שלך? בתוספת כסף. (תנסה לברר. אולי הוא יסכים בסכום סביר.) תברר איזה מגברים אחרים יש לו.

**תתחיל בדומבס. *

אבל. גם מזבל אפשר להוציא דלק.

ולכן לפני שאתה מוציא כסף נוסף. תגיע מפגש בשבת ברמת גן. או לאחד המתקינים. שיעשה בדיקה למערכת.

ינסה לעשות כיוונים. משחקים עם חיבורי המגברים / קרוסים / מיקומי טווטרים. ינסה לבטל את הרעש אלטרנטור.

אגב במידה והרעש הוא בגלל מגבר לא תקין. הוא חייב להחליף אותו !

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים - נא להרגיע את הרוחות - אפשר גם לעשות את זה בצורה עניינית.

בסכום בוא פותח השרשור קנה מערכת היה ניתן לעשות טוב יותר - אפשר לאמר זאת גם כך ואין צורך להגיע למילים כמו "זבל" בבקשה להמנע.

ונחזיר את הכל למסגרת - פותח השרשור, היה סבלני - הנעשה נעשה ואם לא ניתן להשיב לאחור יש לנסות להוציא מהקיים את המקסימום לפני שאומרים נואש.

אלי צודק - אם מקור הרעש יתגלה כמגיע מהמגבר כי הוא לא תקין - בקש להחליפו.

Pioneer TS-X150

פורסם
חברים - נא להרגיע את הרוחות - אפשר גם לעשות את זה בצורה עניינית.

בסכום בוא פותח השרשור קנה מערכת היה ניתן לעשות טוב יותר - אפשר לאמר זאת גם כך ואין צורך להגיע למילים כמו "זבל" בבקשה להמנע.

ונחזיר את הכל למסגרת - פותח השרשור, היה סבלני - הנעשה נעשה ואם לא ניתן להשיב לאחור יש לנסות להוציא מהקיים את המקסימום לפני שאומרים נואש.

אלי צודק - אם מקור הרעש יתגלה כמגיע מהמגבר כי הוא לא תקין - בקש להחליפו.

אני רגוע (למרות שמישו החליף את כותרת הדיון)

לגבי הרעש דווקא הוא התחיל לאחר הוספת המגבר השני הPULSE AUDIO

אני בסהכ שאלתי בהנחה שהלכתי למתקין ממולץ אמין וקמצועי והוצאנו את המקסימום מבחינת איכות ההתקנה מיקומם של הריכבים וכו' בסכום של 1500 ש"ח מה לשפר קודם כל בשביל להשיג תוצאה גבוהה משמעותית. רמקולים? מגבר של הרמקולים? מגבר של הסאב? זה הכל...

פורסם

קצת לא קשור לנושא - אבל רעיון מצוין לדעתי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...