Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב - מי אמור לשלם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית לפני שאני לוקח רכב לבדיקה אני מבקש התחייבות גיר מנוע ושאסי, אם יש איתם בעיה (כגון תאונה, מנוע/גיר גמורים) בעל הרכב משלם את עלות הבדיקה, אם אין עם האחרונים בעיה אני משלם, אם אחרי הבדיקה הוא מחליט שהוא לא רוצה למכור אני לא משלם את הבדיקה.

לעולם אני לא אקח רכב לבדיקה ללא הבעלים, אם אני אקבל ממנו את הוויב שהוא לא רוצה למכור, אז אין טעם בכלל לגשת לבדיקה.

ועם המצב של שוק המשומשות היום לא הייתי שוקל בכלל לשלם מעל מחירון לרכב ללא תוספות קיצוניות, ולא מעניין אם הוא ידע או לא ידע מה המחירון.

SCANSPEAK

פורסם

אבל עצם זה שהוא מסכים שאני ייקח את הואטו לבדיקה זה אומר שהוא מוכן למכור במחיר שעליו דיברנו, לא ?

הוא עדיין מנסה להצדיק את עצמו וזה ממש מעצבן כי זה 600 שקל שהלכו לפח.. :\

פורסם

אני בחיי שילמתי על 4-5 בדיקות מיותרות וחרשתי את הארץ כשחיפשתי רכבים. אין מה לעשות, צריך לקחת בחשבון שבשביל למצוא רכב יד 2 טוב צריך להשקיע קצת כסף ומאמצים. לבסוף זה משתלם :)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)
אני בחיי שילמתי על 4-5 בדיקות מיותרות וחרשתי את הארץ כשחיפשתי רכבים. אין מה לעשות, צריך לקחת בחשבון שבשביל למצוא רכב יד 2 טוב צריך להשקיע קצת כסף ומאמצים. לבסוף זה משתלם :)

זה ברור, אבל פה הוא מוכן לקנות, והמחיר סוכם, אחרי הבדיקה המוכר התקפל- שישלם על הבדיקה.

אבל עצם זה שהוא מסכים שאני ייקח את הואטו לבדיקה זה אומר שהוא מוכן למכור במחיר שעליו דיברנו, לא ?

לא הייתי ניגש לבדיקה בלי בעל הרכב.

לא הייתי ניגש לבדיקה שיש חשש אפילו קל שהבחור לא ירצה למכור בסוף היום.

ולא ניגשתי לבדיקה שבעל רכב לא הסכים שעל תקלות שייתגלו בבדיקה (אם ייתגלו), הוא יצטרך להראות גמישות.

אישית הייתי לוקח אותו לתביעות קטנות, כי זה ממש מעצבן

לא הייתי ניגש לבדיקה בלי בעל הרכב.

לא הייתי ניגש לבדיקה שיש חשש אפילו קל שהבחור לא ירצה למכור בסוף היום.

ולא ניגשתי לבדיקה שבעל רכב לא הסכים שעל תקלות שייתגלו בבדיקה (אם ייתגלו), הוא יצטרך להראות גמישות.

אישית הייתי לוקח אותו לתביעות קטנות, כי זה ממש מעצבן, אבל גם זה טירטור.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם
אישית לפני שאני לוקח רכב לבדיקה אני מבקש התחייבות גיר מנוע ושאסי, אם יש איתם בעיה (כגון תאונה, מנוע/גיר גמורים) בעל הרכב משלם את עלות הבדיקה, אם אין עם האחרונים בעיה אני משלם, אם אחרי הבדיקה הוא מחליט שהוא לא רוצה למכור אני לא משלם את הבדיקה.

אתה מאוד אופטימי. את הבדיקה אתה משלם מראש. עם השלדה אין הרבה משחקים, אבל לגבי מנוע\גיר כנראה שתצטרך לריב עם בעל הרכב אם זה כסת"ח או באמת בעיה מהותית.

גם אם אחרי הבדיקה הוא יגיד לך סכום אחר אתה עכשיו צריך לרדוף אחריו שיחזיר לך את הכסף.

אני חושבת שלכל אחד מאיתנו יצא לקחת רכב למכון בדיקה ולא להמשיך משם לדואר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יצא לי כמה וכמה פעמים לשלם ולא לקחת, אני מסכם מראש עם המוכר על עניין השאסי גיר מנוע, אם צצה איזו שהיא בעיה או ספק אני לא מגיע לשלב הבדיקה.

מה שכן לא יצא לי לקנות רכב נדיר, אם משהו לא נראה לי אני מתקפל, יש עוד דגים בים.

SCANSPEAK

פורסם

לדעתי הוא עשה לך תרגיל כמו שסוחרי רכב אוהבים לעשות. קודם, אומרים לך תעשה בדיקה ואחרי שהשקעת בבדיקה, מקשיחים עמדות. רבים קונים את הרכב אחרי הבדיקה, רק בגלל ששילמו עליה.

פורסם

טוב הוא לא מעוניין לשלם ועכשיו הוא מתחיל להגיד שלקחנו את האוטו בניגוד לרצונו...

אם אני באמת הולך לתביעות קטנות לדרוש רק את הסכום שהוצאתי, האם יש לי סיכוי בכלל בלי שסיכמנו שום דבר?

חוץ מהודעות בפלאפון שהתכתבנו אין לי שום דבר...

פורסם

אני כן חושב שאתה יכול ללכת איתו לבית משפט הרי לפני הבדיקה סיכמתם על מחיר נראה שהוא הסכים למחיר ונתן לך לקחת את הרכב לבדיקה מה שמראה על רצון הדדי, גם חוזה שבעל פה הוא חוזה ולדעתי בית המשפט יתחשב בך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני פחות חושב שלפותח השרשור כואב עניין החזר הכסף מהבדיקה אלא העניין שלבסוף הוא לא מכר לו את הרכב למרות שהם סיכמו על מחיר והמוכר הראה על רצינות , אם אתה כלכך להוט על הרכב אתה כן יכול ללכת איתו ראש בראש אבל לדעתי חבל על הזמן והעצבים שלך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...