Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש איש מקצוע/ חשמלאי רכב שיכול לעשות לי את הפרויקט הזה(בגרמנית אבל יש תמונות ברורות):

http://forum.polo9n.info/6r-motor-technik/6r-gti-soundaktor-deaktivieren-t44643.html

בעצם הרכב שלי פולו GTI מגיעים מהמפעל עם סוג של רמקול שמגביר את הרעש של המנוע בתוך תא הנוסעים.

בפרויקט המצורף שמו כפתור שאפשר לנתק ולהפעיל את האופציה בעזרתו.

קניתי כפתור של ESP ואני מחפש איש מקצוע שיכול לחבר לי אליו ממסר חיצוני וכבלים אל המכשיר(sound actuator).

תודה

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

זו הפעם הראשונה שאני קורא שיש רמקול בתא הנוסעים שמגביר את הרעש של המנוע.

איפה קראת על זה ?

לא תמצא חשמלאי שיתעסק עם רכב חדש בכדי להתקין צעצועים כמו שאתה מבקש.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא רוצה להתקין את זה ...זה מותקן כבר ברכב,

בדרך כלל המוסך הרישמי יכול לנתק לך את זה אם אתה רוצה אבל אני רוצה להיות מסוגל לכבות את הרעש הנוסף מתי שאני רוצה ולהדליק שאני רוצה...

העבודה המבוקשת מהחשמלאי היא חיבור חלק קיים לכפתור on/off כמו בוידאו הזה (שים לב שהבחור מכבה ומדליק את הרעש הנוסף כל כמה זמן-בסוף הסרטון שמים לב להבדל מאוד):

Polo GTI 2013 APR stage 1

• תוכן חדש...