Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2009

1Pizza1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיה ריו יותר זולה מהאקסנט למרות שמדובר ברכב כמעט זהה. זאת עקב סטיגמות קשות שיש על הרכב, שהולכות ונעלמות בעקבות ההצלחה של רכבים כמו פיקנטו, למשל.

אם היא בוגרת השכרה זו הפחתה של 27% מהמחירון לפני שמתחילים לדבר, קח את זה בחשבון.

אם הרכב במצב טוב והמחיר טוב - שווה ללכת על זה. רכב מצוין ואמין - ממש המקבילה המודרנית של סובארו ליאונה, לטוב ולרע.

פורסם
אני לא בטוח לגביי הנושא של הבקרת אקלים בGLS,

מה שבטוח שתא הנוסעים בקיה נראה טוב יותר ונעים יותר לשהייה, וגם יש לה מערכת מקורית עם AUX וUSB שאין ביונדאי.

אני בטוח לגבי הבקרת אקלים , מכיוון שלאבי היתה כזאת .

ולגבי למה האקסנט תהיה במצב טוב יותר, אקסנט 1.6 לא היו בצבא וגם כמעט ולא היו בליסינג וכו' ולכן יהיה קל יותר למצוא רכב שמור שלא עבר התעללות.

ולגבי המנוע ההבדל בין 1.6 ל1.4 הוא לא קטן , וגם ה1.6 יהיה יותר חסכוני .

מה שכן אני מסכים עם זה שהמע' המקורית מוסיפה ונותנת תחושה נעימה יותר , אישית אני הייתי מוכן לוותר על זה בשביל יותר כוח וחסכון בדלק .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...