Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני לסטודנט 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מיני שלא ממש משנה שזה 14 שניות,בפועל ביום יום זה לא משנה,בכביש מישורי הפנדה נוסעת בדיוק כמו 1.6 רק שהיא לא יכולה להאיץ באותה המהירות,אבל להגיע ל100 מעצירה ברמזור,היא תאיץ כמו כולם,החוסר בכוח מורגש עם יש עליה רצינית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתם מחפשים גרנדה פונטו, בהחלט עדיף את ה1.4

בתור בעל 1.2, אני מצטער שלא חיפשתי יותר והלכתי על ה1.4

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
ברכב מיני שלא ממש משנה שזה 14 שניות,בפועל ביום יום זה לא משנה,בכביש מישורי הפנדה נוסעת בדיוק כמו 1.6 רק שהיא לא יכולה להאיץ באותה המהירות,אבל להגיע ל100 מעצירה ברמזור,היא תאיץ כמו כולם,החוסר בכוח מורגש עם יש עליה רצינית.

משהו לא מסתדר לי פה .לא יכולה להאיץ באותה המהירות ? זה בדיוק מה שאמרתי . 14 שניות. זה המון זמן. הרכב מרגיש טוב ונעים גם בכביש בינעירוני?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
זריז ? אני בזמנו נסעתי באחד מהשכרה שנתון 2012 סחב לא רע. מצד שני גם אלטו סחבה לא רע וגם 107. אבל נחזור למה שרשמת לגבי הזריזות . קראתי ש1-100 זה בערך 14 שניות . זה נכון ? אם כן זה נצח .

מה זה משנה? ביצועים הם לא חלק מהצרכים. שיהיה גם 7 דקות למאה קמ"ש. לא רלוונטי...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
משהו לא מסתדר לי פה .לא יכולה להאיץ באותה המהירות ? זה בדיוק מה שאמרתי . 14 שניות. זה המון זמן. הרכב מרגיש טוב ונעים גם בכביש בינעירוני?

לא הבנתי מה לא מסתדר?

כשאתה מאיץ מעמידה ל80-90 אתה נותן קיק? לא נכון? אתה מאיץ במתינות ולכן זה לא משנה אם הרכב מאיץ 14 או 10 שניות,המזדה לידי מאיצה גם בצורה מתונה ולכן בנסיעה רגועה אתה לא תרגיש ממש עם מחסור בכוח.

כן הרכב מרגיש טוב גם בכביש עירוני,כמובן שאם נסע על אותה המזדה,יהיה לנו מושב יותר נוח,מתלים נוחים יותר,אבל גם הפנדה סבירה ואתה לא יוצא עם כאבי גב או אומר לעצמך" שיט יש לי נסיעה ארוכה".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זריז ? אני בזמנו נסעתי באחד מהשכרה שנתון 2012 סחב לא רע. מצד שני גם אלטו סחבה לא רע וגם 107. אבל נחזור למה שרשמת לגבי הזריזות . קראתי ש1-100 זה בערך 14 שניות . זה נכון ? אם כן זה נצח .

אתה נוסע 100 בעיר? זה נשמע לי פסיכי קצת...

המהירות הממוצעת שלי בכל תדלוק היא 28 קמ"ש! זה מה יש. ובמגבלה הזו של המהירות, אין לי שום בעיה לעקוף בזריזות כל רכב, לצאת ראשון ברמזור ולהשתחל בין משאיות ומכשולים בתוך העיר.

פורסם

מישהו יודע אם שנתון 2012 קיים למכירה בחברות השכרה/ליסינג?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא מצאתי קליאו ידנית במחיר ושנתון רלוונטיים.

סיכום יום ארוך של סוכנויות:

1.גרנדה פונטו 1250 שנת 2010 ידנית 89KKM ליסינג מימוני 32 אלף שח

2.ספארק 2011 98KKM ליסינג ב34 אלף שח

3.פנדה 2011 השכרה 65KKM ב36

הפנדה נמשעת לי טוב, אבל החריגה מהתקציב קצת כבדה.

הספארק, המחיר קורץ אבל הק"מ מטורף (פחות מ3 שנים על הכביש)

הפונטו הכי קרובה לתקציב והכי מפנקת.

דעתכם?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני הייתי הולך דווקא על הספארק.

בטיחות-

לגרנדה פונטו מגרסת הליסינג יש 2 כריות אוויר במקום 6 בגרסא המאובזרת.

לפנדה יש ציון עלוב של 3 כוכבי בטיחות עוד ב-2004.

לספארק יש ציון של 4 כוכבים ב-2009, ללא בקרת יציבות, מה שבארץ זה סטנדרט(היה מזכה אותה כניראה ב-5 כוכבים)

מרווח-

הספארק פחות מרווחת מה-2 הנ"ל, לא יודע עד כמה זה אמור להיות קריטי לבחור רווק שיסע רוב הזמן לבד+בת זוג.

דלק-

הצריכה תהיה שונה מקסימום ב-1.5 קילומטר לליטר לפה או לשם, לא משהו שאמור להזיז כלל למישהו שנוסע 400 קילומטר בחודש

ביצועים-

אמנם מתוך ה-3 נסעתי רק על הגרנדה פונטו, ואין מה לעשות, הרכב פשוט עגלה. על הפנדה עם ה-60 כ"ס כניראה אין בכלל על מה לדבר. לספארק עם אקסטרה 20 כ"ס ומשקל נמוך יותר, כניראה יהיו ביצועים עדיפים בהרבה.

מראה- בכנות, אני לא מכיר שום גבר סטרייט שסבבה לו לנסוע בפיאט פנדה :)

*ובקשר לקילומטראג', אמנם הקילומטראג' גבוה, אבל הקונה העתידי לא נוסע כמעט כלום. בעוד כמה שנים הק"מ יתקזז ואז לא תהיה לו בעיה גם מבחינה מכנית וגם מבחינת מכירה עתידית

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

פנדה 2011 מגיעה עם 69 כ"ס על משקל עצמי נמוך. לגבי הבטיחות, הוא עושה מעבר מקטנוע, חצי נחמה.

פונטו עגלה, מצד שני ביצועים זה לא כל כך שיקול פה.

עשינו נסיעה על הספארק. הוא היה די מבסוט מהעסק, אני ממש לא אהבתי. אבל זאת כבר הבעיה שלו ושל חברה שלו :)

בכל אופן, עם ספארק יש בעיה אחת: המחיר. קמ נורמאלי יעלה הרבה מעל התקציב. השאלה אם כדאי לנתפשר על 100 אלף ק"מ ולא לאכול אותה אחר"כ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בהנחה שהרכב מטופל לפי הספר(ואין סיבה שלא, הוא רק יצא מאחריות יצרן), אני לא רואה סיבה שהוא יסבול מבעיות אמינות. הספארק לא נודע בתור רכב בעייתי, או משהו בסגנון.

הנקודה לרעת הספארק שאני רואה זה רק שוק יחסית חלש, אבל כשהרכב עולה כיום 35 אלף, כמה זה כבר משנה? במיוחד כשהאופציות זה פאנדה וגרנדה פונטו שגם לא בדיוק נהנות משוק מטורף...

פורסם

מדובר ברכב מחברת ליסינג/השכרה. חפי ההיסטוריה שהוצגה בפניינו במחשב, טיפול 75 התפספס אבל לטענתה ב90 השלימו אותו.

יש אחריות יבואן עד חודש מאי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה נוסע 100 בעיר? זה נשמע לי פסיכי קצת...

המהירות הממוצעת שלי בכל תדלוק היא 28 קמ"ש! זה מה יש. ובמגבלה הזו של המהירות, אין לי שום בעיה לעקוף בזריזות כל רכב, לצאת ראשון ברמזור ולהשתחל בין משאיות ומכשולים בתוך העיר.

צריך רק לציין שהנתון הזה של 0-100 הוא בכלל לא רלוונטי כשמחפשים רכב קטן חסכוני לעיר.

בעיר עם עליות כמו חיפה יותר הגיוני לברר כמה הרכב שוקל וכמה קג"מ המנוע מפיק ובאיזה סל"ד.

אני מסתדר מצוין בחיפה עם רכב שלפני 20 שנה היו לו 9 קג"מ אימתניים, והתאוצה שלו 0-100 נמדדת בלוח שנה. אז אם אפשר ככה, קל וחומר עם פיאט פנדה מודרנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...