Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב!

תתחדש!

תגיד, השאירו לך את הכיסוי האדום?:-D

ולא מצאתי חזירים עפים..

חזירים לא עפים. רק טוסטרים.

פורסם

מצטרף לאיחולים, אחד מהרכבים שכיף לראות על הכביש, מעדיף אותה בכל יום מעל הגולף ( אין מה להשוות לדעתי). אגב, אומנם טעם וריח, אבל הצבע הלבן ( פנינה ) פשוט מטורף על הרכב הזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

תתחדש!

מהג'ולייטה אני לא ממש מופתע אבל קורולה?? טרנספורמציה של ממש.

תתחדש, סע בדרכים טובות וכמובן תהנה!

פורסם

תתחדש, רכב נהדר שמחזיר את העלות שלו בחיוך שלא יורד מהפרצוף לצד מספיק פרקטיות בשביל רכב משפחתי, החסרון הכי גדול שלה הוא הצפיפות במושב האחורי, אבל לילדים לא באמת אכפת מזה כשהם מתלהבים מהרכב, וההתלהבות הזאת לא יורדת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

תתחדש !

מעניין שאתה מתרשם מהרכב הזה כספורטיבי יותר למרות שכל מי שנהג עליו אומר שהוא רחוק מלהיות ספורטיבי.

מצד שני, העובדה שדיברת על פתחי מזגן מאחורי לפני שדיברת על הפידבק מההגה כנראה אומר שסדר העדיפויות שלך קצת שונה :wink:

לדעתי להחליף GTI 2011 בתול כמו שהיה לך עבור רכב הדגמה של אלפא. ועוד ג'ולייטה. ועוד בצבע חציל. ועוד 1.4.... מממממ :) לא רואה סיבה אחת לעשות זאת. מלבד מעברי מזגן מוחלקים בין מחלקה ראשונה לשניה :)

מתבקשת השאלה מי נוהג בקורולה ומי נוהג באלפא ??

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, תתחדש. *** וכאן ערכתי את ההודעה בשביל להוריד את הקטע על זה שהGTI טובה בכל פרמטר. הרי אתה גם ככה יודע את זה, אז למה לי לקלקל :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קודם כל, תתחדש. *** וכאן ערכתי את ההודעה בשביל להוריד את הקטע על זה שהGTI טובה בכל פרמטר. הרי אתה גם ככה יודע את זה, אז למה לי לקלקל :)

אין עוררין על כך שה-GTI טובה יותר. לא נראה לי שגם בר72 יחלוק על עובדה זו - אלא שלעתים הרצון בשינוי כל כך עז, שהוא מפיל את כל הטיעונים הלוגיים כקוביות דומינו.

ולאייל - תתחדש, תהנה ושלא תזדקק לשירותי אלפא-וואי, נחמדים ככל שיהיו. אם אתה עולה צפונה בסוף השבוע, אל תשכח את השקת הג'וליה בשישי אחה"צ בהשתתפות שני מועדוני אלפא-רומיאו במתחם ביג, צומת קריית אתא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

1. תתחדש.

2. אם כבר החלפת סמלון לגריל של אלפא, יש בחירה טובה יותר לטעמי:

alfadresslogo.jpg

107_001.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרבה הנאה וכייף - גבר אמיתי נהנה גם מהיופי כי אין לו בעיה , הוא יודע שהוא גבר ,, :wink:

כמה עלתה לבסוף חבילת הביטוח לרכב .

אבל אין על יניבי - הסמל גדול - צחקתי בכייף .

attachment.php?attachmentid=369681&stc=1&thumb=1&d=1391646630

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
תתחדש !

מעניין שאתה מתרשם מהרכב הזה כספורטיבי יותר למרות שכל מי שנהג עליו אומר שהוא רחוק מלהיות ספורטיבי.

מצד שני, העובדה שדיברת על פתחי מזגן מאחורי לפני שדיברת על הפידבק מההגה כנראה אומר שסדר העדיפויות שלך קצת שונה :wink:

לדעתי להחליף GTI 2011 בתול כמו שהיה לך עבור רכב הדגמה של אלפא. ועוד ג'ולייטה. ועוד בצבע חציל. ועוד 1.4.... מממממ :) לא רואה סיבה אחת לעשות זאת.

הוא דווקא ציין סיבה אחת שכנראה הרבה יסכימו איתו- צ'מפיון.

דבר נוסף, העובדה שה-GTI שלו היתה בתולית מעידה יותר מכל שסדר העדיפויות שלו שונה.

בגדול אני חושב שאצל כל חובב רכב\הגה\נהיגה ספורטיבית יש שינוי בסדר העדיפויות כשאתה בסטטוס של איש משפחה+ילדים, בהרבה מקרים המינון של נסיעות ספורטיביות יורד, גם כשזה קורה לא תמיד אתה באמת מושך את הרכב לקצה כך שלא תמיד יש סיבה לקנות רכב שהוא 100% בביצועים שמעלים לך חיוך פעם באף פעם (כי אתה לא מנצל אותם).

לטעמי אכן עדיף לקנות רכב שגורם לך "לסובב את הראש" כשאתה יוצא ממנו כל פעם מחדש אפילו אם הביצועים פחות טובים.

שורה תחתונה,

לא נראה לי שאייל יושב ובוכה עכשיו על זה שהוא נוהג עכשיו באלפא או על זה שנטש את צ'מפיון.

יניב הסמלון פגזי, רק אלפא יודעים לעשות כזה גריל סקסי, ואיך שהם שתלו שם את פנסי הערפל המדהימים האלה....פשוט מקסים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...