Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגירת הלוואה - הגיון כלכלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפות"ש - לפי דבריך, ב-8 חודשים של חיסכון צברת את סכום ההלוואה המלא.

אם תתחיל עכשיו חיסכון חדש, תחסוך את הריבית ותוסיף 1,000 ש"ח בחודש לחיסכון, תוך חצי שנה אתה תהיה באותה נקודה מבחינת הון נזיל + רכב שאינו משועבד.

במידה ותוך זמן קצר תזדקק לנזילות, תמיד תוכל לשעבד את הרכב בעבור הלוואה או לחילופין, למכור אותו.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

סביר להניח שאתה מקבל *הרבה פחות* ריבית על החיסכון ביחס לריבית שאתה משלם על ההלוואה... אז אם הריבית בהלוואה יקרה יותר מהריבית שאתה מקבל על חיסכון, סגור את ההלוואה ותחסוך את ה 3+1 כל חודש ותמשיך הלאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

D.liven - נכון, תוך 8 חודשים הגעתי לסכום של ההלוואה.

במידה ואשאיר את המצב ככה, אוכל להמשיך לחסוך, ולהכפיל את הסכום שיש ברשותי, ועדיין להישאר על ההלוואה.

אני מבין שכלכלית, יותר כדי לסגור את ההלוואה, ואתם מתייחסים רק לזה, מה עדיף לי במצבי הנוכחי?

- בן 25, רווק, גר אצל ההורים, לא מרגיש את 'עול' ההלוואה, ושאר הפרטים שצירפתי.

איציק נ. - ברור שאני מקבל פחות ריבית על החיסכון מאשר הוצאת הריבית על ההלוואה, ככה שזה לא מתקזז, למרות שלדעתי, הפער אינו ג-ד-ו-ל.

אוהד.

פורסם

אם אתה עובד במקום ממשלתי וקבלת הלוואה "דרך מקום העבודה" זה אומר שקבלת הלוואה בריבית חשכ"ל אשר עומדת היום על 2.5% (אבל רלוונטית לחודש שבו לקחת את ההלוואה ולכן סביר שהיא באזור 3%). אין סיכוי לקבל בבנקים ריביות שאפילו קרובות לריבית הזו.

אני הייתי כמה פעמים באותה "בעיה" כמוך ובכל פעם בחרתי לסגור את ההלוואה (בכל רכב שרכשתי לקחת עד 50% הלוואה לשנתיים או שלוש ותמיד סגרתי לפני הזמן).

ניתן להשיג דיי בקלות תשואה של 5-6% בבורסה אם תפזר את הכסף כמו שצריך, בהסתמך על המגמה של השנה האחרונה בבורסה. אבל כמו כל השקעה, צריך לקחת בחשבון שיש גם סיכון שתפסיד כסף או שלא תרוויח את האחוזים שאתה מצפה.

ד"א, אם אתה בונה על "לסנוור" את הבנק שבו תיקח את המשכנתא (בקרוב לפי מה שאתה רושם) עם כמות המזומן שלך אז כדאי שתדע שהם מנכים מההון העצמי שלך את סך ההלוואות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך רואים שאנחנו במדינת ישראל. להלן מנגנון ההגנה מקומבינטורים:

לכל סוג הלוואה (רכב, דירה, שיפוץ, לימודים וכו') יש סכום מסוים שניתן לקחת.

כמובן שחייבים לגבות את זה בקבלות/אישורים מתאימים.

מספר ההלוואות מכל סוג מוגבל לפעם בשנתיים אאל"ט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...