Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

99 דייהטסו שרייד, טורים גבוהים

liram21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

ברשותי דייהטסו שרייד שנת 99 ידנית דגם 5 דלתות (DLX)

לפני שלושה ימים מילאתי שמן

אתמול בבוקר הנעתי את הרכב ונסעתי כ-15-20 קילומטר .. ברמזורים שהייתי עוצר הרכב היה עומד על 2.5 סל"ד (בלי מזגן)

מעניין אותי לדעת מה הבעיה ? וממה היא יכולה לנבוע?

אני חושב שהאוטו צריך טיפול של שמנים מים וכיוון שסתומים + מצתים (ככה אח שלי אמר לי - מבין טוב בזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שני צינורות מים במצערת - לא עוברים מיים שם או מסתימה או מחוסר מיים.

פתח את המעבר שיעברו מים דרך המצערת והטורים ירדו .

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שני צינורות מים במצערת - לא עוברים מיים שם או מסתימה או מחוסר מיים.

פתח את המעבר שיעברו מים דרך המצערת והטורים ירדו .

חיים יוד.

לאילו צינורות אתה מתכוון מכאן ? http://ipocars.com/imgs/a/b/x/f/z/daihatsu__charade_ts_1998_4_lgw.jpg

מאור30- הכבל גז חופשי, ופרפר המצערת לא תקוע, גם הכבל גז לא הכי מתוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את צינור היציאה אתה יכול לראות בחלקה האחורי מלמעלה - צינור 8 ממ עם בנד פרפר , התחתון של הכניסה נמצא בדיוק מתחתיו (בחלקה התחתון של המצערת ) גם 8 ממ עם בנד פרפר.

אני מציע שתתן למוסך לבצע את העבודה מפני שהיה צורך כנראה בלחץ אוויר ופרוקים משניים וצריך להוציא אוויר מהמע בלחץ .

חיים יוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נחשוב על התקלה רגע - טורים גבוהים בסרק.

מצערת מלוכלכת = לא נכנס מספיק אוויר בסרק (מצערת סגורה ואין מנוע טורים בדגם זה)= התוצאה הייתה אמורה להיות טורים נמוכים מידי בסרק ואצלך זה הפוך - לא מסתדר נכון?.

כנראה שהפתרון הוא לא ניקוי מצערת.

במידה והמוסך אומר לך לא פתרתי - לא שילמת- לך על זה ושיבריק את המצערת .

את הפתרון לתקלה כבר כתבתי לך .

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר עשיתי את הניקוי מצערת בבית לייתר ביטחון.

כמובן זה לא זה, לפי מה שאני שומע מהמנוע זה בריחת אוויר (פשוט שומע פסססססססססס). אני כרגע במרדף אחרי הצינור הזה כדי לבדוק אם זו הבעיה.

עדיין לא הצלחתי למצוא את הצינורות מים של המצערת ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...