Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות עם פיג'ו 306 שנת 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

קניתי היום 306 שנת 97 ידנית 1.6 דימונד ונתקלתי בכמה בעיות.

1) מד סל"ד - לפעמים עובד אבל רוב הזמן הוא לא פשוט הוא נתקע בין 2000-3000 סל"ד. מה יכולה להיות הבעיה?

2) בלם יד - צריך להרים אותו ממש עד הסוף בכדי שהאוטו באמת לא יזוז.

לחבר שלי יש את אותו הרכב בדיוק ואצלו זה לא ככה. יש אפשרות לכוון?

תודה!

פורסם

1 - לבדוק אם הבעיה בלוח השעונים או בחיישן סיבובי מנוע.

2 - אכן ניתן לכיוון אבל לפני הכל מומלץ לבדוק את סנדלי הבילום האחוריים לראות שאינם גמורים ורק אם מצבם טוב ויש בהם בשר ניתן לבצע כיוון שיכול להיעשות דרך הבלמים עצמם או דרך בלם היד.

פורסם
1 - לבדוק אם הבעיה בלוח השעונים או בחיישן סיבובי מנוע.

2 - אכן ניתן לכיוון אבל לפני הכל מומלץ לבדוק את סנדלי הבילום האחוריים לראות שאינם גמורים ורק אם מצבם טוב ויש בהם בשר ניתן לבצע כיוון שיכול להיעשות דרך הבלמים עצמם או דרך בלם היד.

1. איך בדיוק אני מבצע את הבדיקה הזאת?

2. אחרי שבדקתי, איך אני עושה את הכיוון?

ועוד משהו - הברקס מאוד קשה, ז"א שאני מרגיש שאני צריך ללחוץ ממש חזק בכדי לבלום.

אבא שלי אמר שצריך להוציא אוויר מהמערכת הבלמים, נשמע לי הגיוני אבל לא מבין בזה. מה אתם חושבים?

סליחה על הבורות פשוט אין לי ידע קודם בדברים הללו.

תודה!

פורסם

מכיוון שמדובר בבלמים אני לא ממליץ לך להיתעסק בזה עצמאית אלא לגשת לבעל מקצוע שייבדוק זאת ויכוון בהתאם. לגבי החוזק של הלחיצה בבבלימה אין קשר לניקוז אויר במערכת כי אם היה אויר במערכת הדוושה הייתה הולכת על ריק מהלך ארוך יותר ולא דוחפת שמן לבוכנות הבלם כמו שצריך. ייתכן שהקושי נובע גם מבעייה כלשהיא במגבר הבלם. בקיצור גש לבעל מיקצוע שייבדוק לך את כל מערכת הבלמים וייטפל בהתאם.

• תוכן חדש...