Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות לגבי) סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח לדעת אם זה משתלם

דיהטסו סיריון אוטומט 2008

80 אלף קמ

שנה טסט

התחייבות בבדיקה

אחריות מנוע גיר שלדה שנה

39,000 שח

האם משתלם? אשמח לתשובה בהקדם

תודה :)

פורסם

בדוק את הרכב במכון בדיקה עצמאי משלך,אל תסמוך על מילים כמו התחייבות בבדיקה /אחריות שקר כזו או אחרת.(במיוחד אם מדובר במגרש פרטי ולא טרייד אין מוכר).

העלה את תוצאות הבדיקה לכאן וקבל חוות דעת לגבי האם הקנייה כדאית ואם כן באיזה מחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי יד2 ל2008 המחיר בסדר,הרכב היה בהשכרה?ליסינג?פרטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי יד2 ל2008 המחיר בסדר,הרכב היה בהשכרה?ליסינג?פרטית?

הרכב היה בליסינג מימוני אצל אותו בנאדם מאז הקנייה

פורסם

אני גם חושב בדיוק לקנות סיריון באותם מחירים בערך...

שתי שאלות :

1. העובדה שהפסיקו למכור דייהטסו באירופה וישראל לא תשפיע על מחיר החלפים של הרכב או דברים אחרים שאנחנו צריכים לדעת?

2. מצאתי שני סיריון, ששניהם יד ראשונה עם 70K ק"מ.

אחד שנת 2006, במחיר 35K ש"ח

השני שנת 2009, במחיר 47K ש"ח...

איזה מהם הייתם קונים?

פורסם

לא צריכה להיות בעיית חלפים מהסיבה שיש הרבה מאוד מהם על הכביש.

מה כדאי 2006 או 9 שוב זה תלוי מה התקציב שלך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם זה נכון שרק החל מהדגמים של שנת 2008 המנוע של הסיריון זהה לחלוטין לזה של היאריס?

והאם גם הסיריון שהחלה להגיע לארץ בשנת 2006 בעלת מנוע מספק?

פורסם

עד כמה שאני מכיר, כל הסיריונים מהצורה השניה שנמכרה בארץ, כמו הצורה שאתה מדבר עליה, הגיעה עם מנוע 1.3 של 87 כ"ס. זה מנוע שהיה ביאריס הראשונה שהגיעה לארץ. לאחר מכן היאריס זכתה למנוע חזק יותר עם 100 כ"ס.

המנוע של הסיריון ב2008 זהה למנוע של היאריס מהשנתונים הראשונים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שני הסיריון שאני מתלבט ביניהן הן עם 70K ק"מ (אחד משנת 2006 והשני משנת 2009)

שני הרכבים נסעו עד עתה בערים הרריות מעט - בחיפה ובירושלים.

האם לעובדה שהרכב התאמץ קצת בהרים עד עכשיו יש משמעות גדולה בקילומטראז' הזה?

האם ממש עדיף לי למצוא רכב שנסע במישור, או שזה לא כזה סיפור גדול?

פורסם
לא צריכה להיות בעיית חלפים מהסיבה שיש הרבה מאוד מהם על הכביש.

מה כדאי 2006 או 9 שוב זה תלוי מה התקציב שלך.

אבל את הסיריון הפסיקו לייצר בשנת 2011.

אז אם אני קונה עכשיו סיריון 2010, יכול להיות שעוד עשר שנים בערך, כשאתחיל לבקר במוסכים יותר, הסיריון כבר די יעלמו מהארץ, ומחירי החלפים יעלו מאד?

כי מדובר בשנתונים האחרונים של הסיריון...

פורסם

זה שהם נסעו בדרכים הרריות ממש לא סיבה לפסול אותם.

אתה באמת הולך להחזיק את הרכב 10 שנים??

מעבר לזה טלקאר אחרית לחלפים,כיוון שהיא יבואן חזק לא הייתי דואג.

פורסם

לא הרבה אנשים מחזיקים רכב לכזאת תקופה.

בכול מקרה,כיוון שיש אותם הרבה,אני מניח אפשר יהיה למצוא אותם בפרוקיות,וכמובן יש את טלקאר.

פורסם

ומעבר לכך היא חולקת הרבה חלקים עם הטויוטה יאריס, ככה שמבחינת חלקי חילוף למנוע וכו' לא מאמין שתהיה בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...