Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש לקנות חתיכת פלסטלינה קטנה לביצוע חד פעמי על הרכב, מאזור פ"ת והמרכז.

תודה!

EBAY פלסטלינה סינית כחולה 12 ש"ח בערך עם משלוח :)

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם
EBAY פלסטלינה סינית כחולה 12 ש"ח בערך עם משלוח :)

קודם כל אני לא מעוניין בסיני זול, ודבר שני אני מחפש ליומיים הקרובים ולא רוצה להמתין חודש למשלוח. ניסיתי באוטוסטור אבל אין לו שום דבר במלאי.

פורסם
קודם כל אני לא מעוניין בסיני זול, ודבר שני אני מחפש ליומיים הקרובים ולא רוצה להמתין חודש למשלוח. ניסיתי באוטוסטור אבל אין לו שום דבר במלאי.

עצה שלי - ההבדלים בין הסיני ל"מקורי" הם שוליים - אם בכלל יש הבדל...

מה שכן - עניין הזמן הוא זה שמהווה פה בעיה בשבילך.

(לדעתי - המחירים שמבקשים על פלסטלינה שיש עליה מותג הם בגדר גניבה, אבל יש כאלה שרואים את הפלסטלינה הזאת כיותר טובה, מומלצת ובלה בלה בלה, לא יודע על סמך מה כי השתמשתי בשני הסוגים וכמו שאמרתי - ההבדל מזערי אם יש הבדל...

לדעתי כדאי לחפש בסניף של אוטו דיפו ליד הבית או באתרים אחרים שמתעסקים בזה, אין מצב שאין באזור של כל אחד חנות שמוכרת פלסטלינה...

פורסם

אוטו דיפו קיט של מייג'ור

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

• תוכן חדש...