Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכה המיצובישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה (ואולי לא כל-כך), הגיעה שעתה של המיצובישי (סופר לאנסר 96)

היום בבוקר, הגיעה שמנה של המיצובישי, והיא עברה תאונה

איזה בחור נכנס בצד של האוטו עם ג'י אמ סי גדולה כזאת, כשאמא שלי נהגה..

הנזק עושה רושם טוב מאוד של טוטלוס, לפי מה אני קובע את זה?

בתאונה נפגע כל צד שמאל של האוטו, מהפגוש האחורי, דרך כנף אחורית, דלץ אחורית דלת קדמית ופגוש קדמי, שרוב התאונה התמרכזה בחיבור בין 2 הדלתות..

המחירון של האוטו לש בשמיים, ומחיר תיקון כזה כנראה כן, מה גם שיש דברים שנזקם הוא קבוע וללא יכול להחליפם (כגון הקורה שבין הלדת הקדמית לאחורית, והחלק התחתון של האוטו, ה"חצאית", נמחצה לגמרי.. וגם הגג קיבל קיפול..

קיצר אני כבר נפרדתי מהאוטו ופירקתי כל דבר אפשרי כבר.

בעיקרון, איזה אוטו אחר, יוכל להיכנס לטווח המחירים של המיצובישי, כי בכל זאת, היא הייתה זללנית לא קטנה של דלק, וגם בעיות לא היו חסרות לה, וזה בדיוק זמן להחליף אוטו, אבל למה?

חבר'ה עזרו לי כי אוטו אחר זה עניין של שבוע כי קשה בלי.

תודה.

פורסם

1. תודה

2. כמובן, שחכתי לציין...

3. התקציב מורכב מהמחירון של הרכב שאני יקבל פלוס 10000 ש"ח בערך פלוס מינוס

4. צודק :) (מנהלים, בבקשה להעביר את ההודעה, תודה)

אלון.

פורסם

אמממ אם הקורה בין הדלתות התעקמה וקיפלה איתה את הגג אני לא חושב שהאוטו הזה חוזר לכביש...

מקווה שתמצא לך מה לקנות, מחירון של האוטו היום הוא בסביבות 35 40 אם אני לא טועה, תוסיף עוד 10, נגיד 50, לא חסר מה לקנות בזה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כנגד כל הסיכויים, ולאחר בדיקה דקדקנית, החליט היום דוקטור שמאי, שלא להשבית את הרכב.

הנזק שנגרם מסתבר לא כל-כך רציני...את רוב הפגיעה ספגו 2 הדלתות כך שכמובן הם יוחלפו, ושאר התיקונים הם שוליים לפי דבריו.

אני באמת מרוצה, למרות שהאוטו לא מושלם.

פורסם
כנגד כל הסיכויים, ולאחר בדיקה דקדקנית, החליט היום דוקטור שמאי, שלא להשבית את הרכב.

תבדוק את הפוליסה שלך; בכל פוליסה נורמאלית, אם עלות התיקון היא מעבר לאחוז מסוים של עלות הרכב, הוא מוכרז אוטומטית כטוטל-לוסט, ללא קשר לעובדה שניתן לתקנו ולהביאו למצב מושלם. ככלל מדובר על סביבות 50-55% מערך הרכב, לפי המחירון של הרכב שלך (27-32 בערך, תלוי בדגם) זה יוצא משהו כמו 14-17 אלף, תלוי בפוליסה כנראה. בכל מקרה, במצבו של הרכב שלך כנראה שעדיף לך שהוא יוכרז כטוטל-לוסט.

כמו-כן, תדאג לראות, ובמידת האפשר גם לצלם את דו"ח השמאי ולדעת על איזו ירידת ערך, אם בכלל, הוא הכריז לגבי הרכב.

פורסם

השבתת רכב בגין תאונה ,היא בגין תיקון שעלותו עולה על 55% מערך הרכב.

ירידת ערך לפי מה שסופר פה ,בוודאי שיש,כי אם הגג התקפל ,יהיו חייבים לצבוע אותו ,וזה ירידת ערך וודאית.

מה עלות התיקון ,לפי דו"ח השמאי ? כי אם זה גבולי ,כדאי לך לקחת שמאי פרטי משלך ושהוא ישבית את הרכב ,כי לשמאי של חברת הביטוח יש אינטרס שלא ישלמו לך את מלוא ערך הרכב (מחירון),אלא את עלות התיקון.

• תוכן חדש...