Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קראק לתוכנה שותל במחשב תולעים וסוסים טרויאנים

bigbosf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם בעת התקנה של קראק , נניח לאנטיוירוס או לאופיס או לכל תוכנה אחרת , נשתל במחשב סוס טרויאני או כל תוכנה אחרת שמסגולת לצלם את המסך או לזכור את הקלדות במקלדת (למשל בכניסה לאתר הבנק או האשראי) , ולשלוח את זה הלאה . לאחר התקנה של קראק שמסדיר בקשה לרישיון KMSPICO ,התוכנה בשם superantispyware מקפיצה הודעה כל כמה שניות . מעלה תמונה . מה לעשות ?

tojan.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן,

הגיוני (ואפילו מאוד) שיש בתוך הקובץ איזה קוד זדוני.

ההגיוני שלך מתייחס לשתילה של התולעים או לצילום המסך / זכרון הקלדה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורה הרבה שתוכנות אנטיוירוס מזהות קראקים למשחקים/תוכנות בתוכנות זדוניות, לדוגמא כסוג של טרוג'ן.

בגלל זה אני מוריד רק מאתרים שאני בוטח בהם ולא מאתרים חשודים, לפעמים כשהקראק ממקור אמין אני מכניס אותו לקטגוריית חריגים באנטיוירוס ונותן לו לפעול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. חלק מהקארקים אכן מכילים סוסים טרויאנים מכל הסוגים והמינים.

ב. חברות התוכנה האחרות משלמות הרבה מאוד כסף לחברות שמייצרות את תוכנות האנטיווירוס הפופולריות ע"מ שיזהה את עצם הקראק כווירוס באופן גורף גם אם הוא לא מכיל שום קוד זדוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות התוכנה האחרות משלמות הרבה מאוד כסף לחברות שמייצרות את תוכנות האנטיווירוס הפופולריות ע"מ שיזהה את עצם הקראק כווירוס באופן גורף גם אם הוא לא מכיל שום קוד זדוני.

עצם הפגיעה בזכויות יוצרים ופריצת קוד המקור מהווה קוד זדוני בפני עצמו גם אם הוא לא גורם לך נזק.

נזק כלכלי גם הוא סוג של פגיעה זדונית.

ובלי קשר, פריצה או קראק או לא משנה שמה, משנה את חתימת המקור של התוכנה המקורית ולכן כל אנטיוירוס באשר הוא יזהה קראק כזה כוירוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדם שמתקין אנטי-וירוס במחשבו, מצפה שהתוכנה תגן על המחשב שלו ולא תשתמש במחשב שלו ע"מ להגן על התעשייה.

אבל תמורת אימוץ הגישה שלך, חברות האנטיווירוס מקבלות הרבה מאוד כסף (שאלת את עצמך מה המטרה של הגירסאות החינמיות מלבד לשדרג אותך למוצר בתשלום?).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות אבל אני מבקש לחדד את השאלה . האם יש סיכוי שתוכנה שכזאת יודעת לצלם מסך/הקשה במקלדת ולשלוח את זה הלאה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראת את ההמשך של מה שכתבתי?

ולכן החיפוש היוריסטי (heuristic scan) מגיע כמופעל בברירת המחדל למרות שאין בו שום תועלת למשתמש (ניתן לבטל אותו וכך לגרום לאנטיוירוס לפעול רק ע"פ קובץ החתימות).

תודה רבה על התגובות אבל אני מבקש לחדד את השאלה . האם יש סיכוי שתוכנה שכזאת יודעת לצלם מסך/הקשה במקלדת ולשלוח את זה הלאה ?

כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולכן החיפוש היוריסטי (heuristic scan) מגיע כמופעל בברירת המחדל למרות שאין בו שום תועלת למשתמש (ניתן לבטל אותו וכך לגרום לאנטיוירוס לפעול רק ע"פ קובץ החתימות).

כן.

למרות שזאת תוכנה שמותקנת וניתן להסיר אותה מהוספה/הסרה של תוכניות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, ההתנהגויות של הסוס אחרי ההדבקה תלויות בסוג הסוס שהושתל בקובץ.

באופן די ברור, מפתחי הסוסים הטרויאניים והוירוסים לא מאפשרים לך להשתמש ב"הוספה והסרה של תוכנות" ע"מ להסיר אותם.

אתה יכול להסיר את תוכנת האם (אותה אחת איתה הם הגיעו במקור), אבל זה לא יסיר את הסוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...