Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת שעון ב2000-3000 ש"ח.

matansab
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קצת יותר משנתיים מאז השרשור האחרון בבחירת שעון.

על הדרך נעדכן שהשעון עדיין פועל, זכוכית ללא שום שריטה, רק כמה מכות שחטפה המסגרת.

בקרוב אני מתחתן, והאישה מתעקשת שתהיה גם חינה. משפחת הכלה רוצים לתת לי תכשיט בחינה, ומכיוון שאין מה לדבר על שרשראות/גורמטים הגענו לפשרה בה יקנו לי שעון. ונשלחתי לבחור לעצמי את השעון שאני רוצה.

מהגישושים שערכתי הבנתי שהסכום המוקצה לקניה הוא 2000-3000 שקל. ואני מחפש משהו עדין, בניגוד לשעון שיש לי כרגע.

שיהיה דק יחסית (שלא יהיה צורך לפתוח את הכפתור של השרוול בחולצה מכופתרת כדי להוריד אותה).

לא צבעוני מידי. בלי יותר מידי פסים וקישוטים, ואם כבר יש כאלה שלא יהיו דומיננטיים מידי.

קריסטל ספיר בגדר חובה.

רצועה יכולה להיות גומי או מתכת. אני מתכוון להתקלח עם השעון. אם יש רצועות עור שיכולות להכנס למקלחת, אז גם הן מוזמנות.

אשמח להצעות :-)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני קניתי לאחרונה TISSOT PRC 200 (בארה"ב 300$). בארץ הוא עולה סביב 1500-1700.

הוא מגיע עם רצועת עור או מתכת, אני לקחתי את העור והחלפתי אותה לסיליקון איכותית, מאד אוהב את התוצאה.

יש רצועות זהות גם בארץ, סביב 100 ש"ח.

הוא אחד היחידים שמצאתי שעמיד לצלילה ממש (200M) ולא נראה כמו שעון צלילה גס ועבה.

ככה זה נראה עם העור :

Tissot1.jpg

וזה שלי :

attachment.php?attachmentid=362710&d=1385357665

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלת באתר של סרטינה/ סיטיזן/ סייקו?

אגב, אין הרבה קשר בין התמונה באתר למציאות לפעמים, כך שמומלץ לקפוץ לחנות ולראות.

זה בכלל בכיוון?

http:// http://www.certina.com/collection/gent-quartz/ds-podium-gmt#m=10

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 על טיסו, יש לי אחד ואני מאוד מרוצה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל טוב.

קודם כל - החינה יכולה להיות נחמדה - אישית נהניתי מאוד בחינה של אשתי, שנערכה בבית על ידי כל הדודות המרוקאיות של אשתי והיתה ארוע שמח ומאד אמיתי. אל תראה בארוע מעמסה.

לגבי שעון - לי יש שעון טיסו שמשמש אותי רק בארועים, כך שאיני בוחן אותו במקלחת. אם יש לך זמן להזמין מחו"ל (מארה"ב מדובר בלו"ז של 2-3 שבועות) תוכל לקנות שעון שערכו בארץ גדול פי כמה מהתקציב. שעונים שעולים בארץ סביב 1500 ש"ח נרכשו תמורת 500-800 ש"ח ממקורות אמינים בארה"ב. ניצול אפשרויות כאלה (בחירת שעון בחנות והזמנה לפי מספר דגם) עשויה להרחיב מאד את המבחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי שעון טיסו ממוכר של אמזון בגרמניה.

שעון שעולה פה בסביבות ה 1800 ~ 2200 ש"ח , עלה לי 1100 ש"ח , לא שולם מכס ושום דבר,

אבל אני חושב שזה עניין של מזל.

tissot-couturier-goud-watch.jpg

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכום הזה, ברף העליון של התקציב, הייתי קונה את ה Certina DS-Multi8.

ככה הוא נראה - http://www.certina.com/collection/gent-quartz/ds-multi-8#m=1

שים לב שיש לו כמה גרסאות עיצוב, אפשר לראות את כולן באתר הזה. יש עם רצועת מתכת ויש עם עור, ויש גם כמה צבעים.

וזה השעון בזאפ

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809993

אני בטוח שאם תלך לחנות שמתמחה בשעונים, תקבל הנחה, והוא יעלה באזור ה2500. אולי פחות אם אתה יודע להתמקח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספריאל,מה לגבי המכס בשעונים?

בשנה האחרונה (או קצת יותר מזה) הזמנתי שני שעוני Ecodrive לבנים שלי. על האחד לא שילמתי מכס כלל, על האחר משה בסביבות 110 ש"ח. אין לי ספק שבשני המקרים חסכתי מאות שקלים.

נראה לי שכמו שכתב STANG - יש רכיב של מזל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אהבת את הסרטינה - תוכל להגיע למחיר טוב בסי טיים (הרצל ברמת גן).

שים לב שהמחירים המוצגים בחנות לא משקפים כלום ועליך לראות לאיזה מחיר אתה יכול

להגיע עם המוכר. אחרי כן, לך לחנות מתחרה ותנסה להגיע למחיר טוב יותר וכך הלאה עד שתגיע

למחיר מינימום שהם מוכנים למכור בו.

אני יודע שהרבה מוכרים כרגע שונאים אותי על זה, אבל רק ככה ניתן לצרוך נכון במדינה שבה חנויות רבות

מנסות לגזור קופון ולעיתים אפילו של מאות אחוזים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא יודע כמה זה נכון. הזכרתי את שעוני ה-EcoDrive - לפני רכישת הראשון בני התעניין בשעון של Skagen (שעון אמריקאי בעיצוב סקנדינבי, בסופו של דבר לא נרכש בשל מראה עדין ומבוגר מדי). המחיר שנדרש ברשת עמד על כ-520 ש"ח. בחנות בגרנד קניון - כ-1300 ש"ח, ומדובר בדיוק באותו דגם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם,

ya_pl באתר שנתת יש כמה שעונים שממש אהבתי, דווקא לא את האחד הספציפי שנתת קישור אליו.

גם הטיסו של misterb חביב, פחות יפה עם הרצועה המקורית, זאת ששמת יותר יפה.

Romek, שעון יפה מאוד, אבל מעולם לא שמעתי על החברה, הלוגו נראה כאילו שאב את ההשראה מ-tag heuer. ומדובר במכרז, כך שאי אפשר לדעת אם הוא באמת ישאר יותר זול מהתקציב.

GhostBuster, האמת שהשעון לא כ"כ קרץ לי, אבל אני סקרן למה משמש הצג, וכתוב שיש לו רטט, למה שעון צריך לרטוט? :confused:

בקשר להזמנה מחו"ל, זאת אופציה. אבל בהרבה פחות עדיפה. בעיקר כי החינה בעוד פחות מחודשיים, ובכל מקרה של תקלה הכי קטנה, לא יהיה שעון בזמן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חודשיים זה מספיק זמן אם אתה מזמין מאתר רציני. בתקציב הזה, תוכל לרכוש שעון בעל ערך.

הנה שתי דוגמאות לשעון אוטומטי איכותי ויפה שיראה מצוין עם החליפה של החתונה וגם בעבודה ובכל ארוע מכובד בעתיד:

http://www.christopherward.co.uk/men/dress/c5sck-mk2.html

http://www.christopherward.co.uk/men/aviation/c8-svkt-mk2.html

(שים לב למידה - אני מקווה שאתה יודע מה מתאים לך - ושים לב למחיר NON-EC)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...