Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לאחרונה רכשתי קיה פיקנטו אוטומטית.

הייתי צריכה רכב קטן, וכל מנועי ה3 צילינדרים פשוט חירפנו אותי... וזאת הסיבה העיקרית לרכישתה.

אך לצערי הרב, הרכב אפילו לא שבוע על הכביש, ורועד (באופן קיצוני) כאשר אני שמה את הרגל על הברקס לאחר נסיעה (נגיד בהתנעה אין לי את הרעידות).

למשהו יש רעיון למה?

תודה לכולם!

פורסם
תיבת ההילוכים על D והרכב רועד בצורה מוגזמת בזמן שהוא עומד במקום עם דוושת בלם לחוצה היטב? אם כן, מיד למוסך.

כן... יש לך הסבר מכני?

פורסם

זה נשמע כמו בעיה בממיר מומנט, אבל חכי למומחים ממני שעשויים להשיב. בכל אופן, מאחר והרכב חדש לחלוטין ומתנהג באופן חריג מאד - ובמובהק - אל תבזבזי זמן אלא סעי למוסך.

אישית, הייתי מברר קודם עם המוסך - לאור הסימפטומים - אם עדיף לגרור את האוטו לשם מאשר לנסוע.

:idea:
פורסם
האם הרעידות מלוות בירידה של הסל"ד? או שהסל"ד יציב והרעידות מתקיימות ללא קשר?

למיטב זכרוני כשהסל"ד יציב...

פורסם

אם כך סעי למוסך יש לך אחריות ועד שלא יוציאו לך את הרכב ללא רעידות כלל אל תוותרי. הפיקנטו האוטומטית לא אמורה לרעוד כלל עד כדי כך שלא מרגישים שהיא מונעת בכלל!

פורסם

לצורך השוואה, לי יש את הריו הידנית, שזה בדיוק אותו המנוע כמו הפיקנטו האוטומטית. אצלי כשהרכב מותנע, טיפ טיפה רדיו, ומזגן על עוצמה הכי חלשה... לא שומעים או מרגישים שיש בכלל מנוע מונתע. גם בלי מזגן ורדיו, עדיין שומעים ממש חלש וממש לא מרגישים כלום. שום רעידות. אז שלא יגידו לך שזה מנוע קטן אז הוא רועד. גם זה שהאוטו קצת יותר קטן לא יגרום לו לרעוד ברמה כזאת מורגשת.

למוסך ולא לקבל את הרכב חזרה עד שהם מסדרים אותו! רק לזכור, שאם התיקון לוקח יותר מיומיים, מגיע לך רכב חליפי בזמן שהרכב שלך במוסך. (מדיניות יבואן. אם המוסך לא מוכן, להרים טלפון ל1800-377-775) (הערה: לא לנהגים צעירים. צריך להיות מעל גיל 24. לא יודע לגבי נהגים חדשים)

http://kia-israel.co.il/?catid={A2ED9328-8C2F-42CB-A643-43DEE2C17057}

• תוכן חדש...