Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרבית הדגמים הבסיסיים של יצרנים מוכרים (פיליפס, LG, סמסונג, פנאסוניק, טושיבה) עולים בין 1200-1500 ש"ח.

החל בחנויות כמו שופרסל ומחסני חשמל, והחזק זאפ פתוח בשביל המיקוח.

אל תפסול רכישה ברשת - יתכן שתוכל לחסוך כסף והמכשיר יגיע עד ביתך בלי בעיית הובלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לא מזמן בחנות א.ל.מ בנתיבות והיה שם מגוון רחב של טלוויזיות שציינת במחיר שציינת וגם מתחתיו.

אם תמצא חבר שיש לו כרטיס צהוב של "חבר" תזכה לעוד הנחה של 300 שקל.

פורסם

לא הייתי ממליץ לרכוש בחנויות כמו א.ל.מ או שקם אלקטריק,המחירים גבוהים משמעותית ממקומות אחרים,תמיד לבדוק את הדגם בעזרת אתר זאפ,לא פעם הציל אותי מרכישות שהיו נראות שוות ("במבצע מטורף") אבל בפועל המחיר יותר נמוך בחנויות אחרות.

Miata ND2

פורסם

אולי אתה צודק, רכשתי בא.ל.מ סה"כ פעמיים בחיי ובשקם פעם 1.

בלי קשר להנחה שיש לי בגלל שאני בקבע, הציעו לי טלויזיה של פנסוניק שעולה 1600 שקל, נכנסתי לזאפ והמחיר הכי נמוך שהיה שם זה 1480 על אותה אחת (היום בזאפ המחיר הכי זול שלה הוא 1425) (דגם TH-L32B6)

עכשיו מבלי להראות למוכר שיש יותר זול, הוא הוריד לי את המחיר ל1500.

עכשיו תוסיף לזה 300 שקל הנחה, זה יוצא 1200, ועוד 5% הנחה על שאר הסכום זה יוצא עוד 25 שקל.

ז"א שילמתי עליה בסופו של דבר 1175 שקל וקיבלתי זרוע ברקן מתנה.

מבטיח לך שזול מזה לא תמצא בכל הארץ.

פורסם

אור - אני חולק עליך. בהחלט אפשר לרכוש בחנויות האמורות, אבל צריך להיות מוכן להתמק - ו"זאפ" זמין מהווה כלי מצויין בתהליך.

מבחינתי השיא היה לפני כשנתיים, כאשר בחרתי מכונת כביסה, בחרתי חנות - וכאשר הגעתילאותה חנות המוכר הפנה אותי לרכישה מהאתר שלה ברשת, עם הנחה של כ-20%.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסור לשכוח שהרבה פעמים באינטרנט מקבלים אחריות קצרה יותר או אחריות של יבואן לא רשמי, ולכן המחיר נמוך יותר. צריך לבדוק כל דבר לעומקו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני קניתי טושיבה ב1500 שקל. אחלה טלוויזיה.

חפש באינטרנט חנות עודפים של פוג'י. אפשר למצוא שם טלוויזיה גם ב1000 שקל ונראות סבבה לגמרי אבל צריך להגיע ולראות לבד...

פורסם
אסור לשכוח שהרבה פעמים באינטרנט מקבלים אחריות קצרה יותר או אחריות של יבואן לא רשמי, ולכן המחיר נמוך יותר. צריך לבדוק כל דבר לעומקו.

זה מה שהמוכרים בחנויות אומרים כדי להפחיד אותך. בדיוק התרגיל שניסו לעשות לי כאשר קניתי מכונת כביסה לפני כשנתיים. המחיר בחנויות נע סביב 3500 ש"ח, בסופו של דבר קניתי ב-Last Price ושילמתי כ-2800 ש", עבור אותו מוצר עם אותה אחריות. וכפי שכתבתי קודם - בחנות הפיזית של מ.ח. אריה - שהוא גם בעל אתר Last Price - המחיר היה דומה לזה שבשאר החנויות. ההבדל היה שהמוכר היה הוגן והפנה אותי לרכישה באינטרנט (האספקה היתה בדיוק כמו ברכישה בחנות פיזית - ההזמנה בוצעה ביום ה בערב, המכונה סופקה כעבור 3 ימים, ביום א').

ברכישה באינטרנט תמיד מצויין מה משך האחריות ומי נותן השירות ואין קושי לבחור את היבואן העדיף לך.

פורסם
זה יוצא 1200, ועוד 5% הנחה על שאר הסכום זה יוצא עוד 25 שקל.

ז"א שילמתי עליה בסופו של דבר 1175 שקל וקיבלתי זרוע ברקן מתנה.

לא רוצה להיות קטנוני אבל 5% מ 1200 מהווים 60 ש"ח ולא 25. :roll:

פורסם
זה מה שהמוכרים בחנויות אומרים כדי להפחיד אותך. בדיוק התרגיל שניסו לעשות לי כאשר קניתי מכונת כביסה לפני כשנתיים. המחיר בחנויות נע סביב 3500 ש"ח, בסופו של דבר קניתי ב-Last Price ושילמתי כ-2800 ש", עבור אותו מוצר עם אותה אחריות. וכפי שכתבתי קודם - בחנות הפיזית של מ.ח. אריה - שהוא גם בעל אתר Last Price - המחיר היה דומה לזה שבשאר החנויות. ההבדל היה שהמוכר היה הוגן והפנה אותי לרכישה באינטרנט (האספקה היתה בדיוק כמו ברכישה בחנות פיזית - ההזמנה בוצעה ביום ה בערב, המכונה סופקה כעבור 3 ימים, ביום א').

ברכישה באינטרנט תמיד מצויין מה משך האחריות ומי נותן השירות ואין קושי לבחור את היבואן העדיף לך.

זה מה שאומרים, אבל מבדיקה בחנויות הזולות או בחלק מהחנויות ברשת זה נכון.

לעיתים זה לא נכון, ואז אני פשוט קונה איפה שהכי זול ומתאים לי לרכוש.

אגב, את הקטע הזה שרכישה בחנות עצמה יקרה יותר מרכישה באינטרנט כבר ראיתי בחנויות אחרות, המזל זה שמכירים אותי באותה חנות ומכרו לי במחיר של האתר. אולי זה סתם גימיק, אני לא יודע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא רוצה להיות קטנוני אבל 5% מ 1200 מהווים 60 ש"ח ולא 25. :roll:

אתה צודק, אבל זה עובד קצת אחרת.

יש לי כרטיס שכשאני מטעין אותו ב700 שקל אני מקבל בו 1000 שקל. אני לא יכול להשתמש באותו כרטיס ההנחה פעמיים על אותו המוצר (תלוי בחנות, בזאת ספציפית לא)

מפה יוצא ששילמתי את ה1000 הראשונים עם כרטיס ההנחה של 30% ונשאר לי בפועל לשלם עוד 500, שעליהם יש לי 5% הנחה ברכישה ישירה עם האשראי של חבר.

אבל במקום במקום לשלם 1000 פיזית ירד לי מהחשבון 700, מבין? :)

פורסם

את הטלויזיה של הפנסוניק B6 הצלחתי לקבל ב1400 בא.ל.מ ,

הבעיה היתה כשרציתי להשתמש בכרטיס הצהוב של "חבר" אז המחיר קפץ חזרה ל1600.

[בסופו של דבר נרכשה סמסונג דגם 4003 במחיר 1489 בשקם אלקטריק בקיזוז 30% מהאלפייה הראשונה.]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האחריות אותה אחריות,אני כן מסכים שזאפ זה קלף מיקוח,אבל ברוב הפעמים שאני בדקתי ראיתי הפרשי מחירים יותר גדולים מ 100 ש"ח.

בנוסף אני אישית הייתי קונה מוצר מסויים מאחד מהחנויות הגדולות גם אם הוא יקר בכמה אחוזים בודדים מזאפ,מסיבות ה "אבא ואמא למוצר" ושירות של החנות,אבל הפרשים של מאות שקלים לא מצדיקים שום דבר,ולכן החנויות האלה הם חנויות תצוגה בלבד בשבילי ולא לשם קנייה בדרך כלל.

Miata ND2

פורסם

העניין הוא שחלק נכבד מהחנויות ברשת הן שלוחות של חנויות פיזיות, חלקן ידועות ומוכרות. גם אני לא מתעקש על כמה עשרות ש"ח אם אני יודע שאני משלם ולוקח את המוצר, אבל אם הפרש המחירים משמעותי או שממילא מדובר באספקה על ידי מוביל (ראה הודעה מס' 9 שלי בשרשור זה) לא משנה למי אני משלם, כל עוד המוצר והשירות זהים.

• תוכן חדש...