Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעזור לי למצוא חוטים לנעילה מרכזית באוטו הזה?

אני מתקין ברכב אזעקת ביפר ורוצה לדעת איך להתחבר לנעילה המרכזית.

תודה.

פורסם

אני יודע,גם השלט המקורי של הרכב שנמצא במפתח הרכב לא עובד.

אבל לא זאת היתה השאלה שלי,כבר סיימתי להתקין את כל האזעקה ומברור עם מתקין מוסמך יש קונקטור עם 2 חוטים(פין 13,14) שאותם חותכים ואז מתחברים אליהם בצורה של מנוע נוסף לנעילה המרכזית באזעקה.

בסך הכל רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לאשר את זה?

פורסם

אין אפשרות להתחבר *במקביל* עם 2 חוטים נוספים כמו מנוע.

עליך למצוא 2 חוטי פיקוד שבאים מדלת הנהג ומתחברים ל BSI בקונקטור כחול עם חוטים דקים.

הפיקוד הוא פיקוד מינוס, אחד החוטים נותן הוראה לפתיחה וחוט אחר נותן הוראה לסגירה.

אם תתחבר *במקביל* מנוע אתה עלול לקצר את האזעקה כי בשוטף 2 החוטים במנועים מקבלים מינוס קבוע.

יש אזעקות שיש להן 6 חוטים (3 פיקוד נעילה ו-3 פיקוד סגירה) שבהן ניתן להתחבר כמו מנוע אבל *לא במקביל*. אתה חייב לאתר את החוטים שיוצאים מה BSI והולכים למנועים, ושם לחתוך את החוטים הקיימים ולחבר את האזעקה בצורה מתאימה.

האופציה הנ"ל היא פחות טובה, כי אנו לא יודעים מה טיב האזעקה, ולאורך זמן אם "פולס" הפתיחה\סגירה אורך ממה שקבע היצרן של הרכב, המנועים בשלב כלשהו (סדר גודל של שבועות או חודשים ואולי יותר) ישרפו בזה אחר זה.

הכי טוב זה להשתמש בחוטי האזעקה לא כ"מנוע" אלא כפיקוד. במכוניות שיש מתג נעילה ומתג פתיחה (2 מצבים) אפשר להתחבר ישירות למתג הזה (שלרוב נמצא בקונסולה המרכזית) - וככה עשיתי אצלי ב"קנגו". ב 307 קיים מתג חד מצבי (הוא תמיד מגשר בין 2 אותם החוטים) ולכן זה לא אפשרי.

עליך לאתר בחוטים הדקים במחבר הדק הכחול את החוט פיקוד נעילה וחוט פיקוד פתיחה ולהתחבר עליהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...