Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב , מסך המגע לא מגיב. שאר הכפתורים הלחיצים כן. יש טעם בכלל לבדוק עלות תיקון?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם בן 5 חודשים אז יש אחריות יצרן - פנה לחנות ויתקנו לך.

אם מעל שנה - אז מזמינים דיגיטייזר מאיביי (20-40 שקל) ומחליפים.

דרוש חוש טכני וסבלנות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם בן 5 חודשים אז יש אחריות יצרן - פנה לחנות ויתקנו לך.

אם מעל שנה - אז מזמינים דיגיטייזר מאיביי (20-40 שקל) ומחליפים.

דרוש חוש טכני וסבלנות.

בוא נגיד שאם אני פותח את הטלפון , הוא כבר לא יהיה שמיש .

חוש טכני זה לא אני :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מדובר על S3 מיני, כן?

שאלה דבילית, אבל ניסית לעשות הפעלה מחדש למכשיר?

החלפת רום במקרה? ניסית לחזור למקורי?

אם המכשיר באחריות, ולא נגרם לו נזק (נפילה, נוזל) אז חבל על המקום במחסן של עמוס השרת, גש למוכר/שירות של סאני.

בנוסף, יכול להיות שפשוט קונקטור יצא מהמקום, כדאי לפתוח את המכשיר, ולראות שהכל מחובר כמו שצריך.

להחליף דיג'יטייזר בלבד - נכון, החלק זול, אבל הרבה כאב ראש להחליף אותו (אם זה כמו כל הסמסונגים, הוא דבוק ל-LCD.

להחליף את כל המסך - עולה ברוב המעבדות כמו חצי מכשיר חדש, תחליט לבד אם כדאי לך.

אתה יכול להזמין מאיביי מסך כולל מסגרת באיזור ה270 ש"ח לא כולל משלוח, מסך בלי מסגרת סביב ה-200 שקל, אבל זה אומר שצריך להתעסק עם הדבקות (המסך דבוק ל-FRAME), ולהיעזר בחבר בעל ידיים טובות, סט מברגים קטנים, וסכין פלסטיק חד פעמית (אם יש לך כזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רכשתי אותו חדש באריזה ,ממישהו שרכש כמה מכשירים.אז ככה שאין אחריות.לתקן במחיר של עלות של מכשיר חדש לא ניראה לי שווה

אחזיק אותו עד שיפסיק לעבוד לגמרי.

• תוכן חדש...