Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מדוע פסלת את הניסן טידה. אני עובד בת"א ויצא לי לנסוע מס' פעמים במוניות ניסן טידה, הנהגים פשוט מקלסים ומהללים את הרכב הזה. נכון שאין לו לוק טוב, אבל זו מכונית נוחה, הצרפתים הנדסו את הכסאות, מושבים ברמה של רנו, לא פחות, מנוע של ניסן, אמין ביותר, גיר אמין.

בקיצור: אחלה אוטו.

שווה לך לבדוק, רצוי לקחת אקזמפלר שלא שירת בחב' השכרה או ליסינג

אני בהחלט אשקול שוב.

אי אפשר להתפנק בימנו ולפסול רק בגלל צורה.

אני ישבתי ברכב ובאמת הופתעתי.

מאוד דומה לרנו.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש עוד אופציה שכדאי לך לבחון

ניסאן פרימרה הרבה אוטו בקצת כסף

הרכב גדול אמין חזק יציב ונראה מצויין מבחוץ מבפנים

ואם אתה מתכנן להחזיק אותו כמה שנים טובות הרכב יתן לך את התמורה הכי טובה

תודה על ההמלצה.

לפני 4 שנים חיפשתי את הרכב המדהים הזה.

ובסוף קניתי את הפורד מונדאו 2005

שבסה"כ מאוד נהניתי ממנה (ושם התחלתי לפתח את האנטי ליפניות

היום קשה למצוא בשנתון מתקדם עם ק"מ נמוך.

פורסם
אפשר לשאול מה בדיוק לא אהבת ביונדאי?

תבדוק את האחות התאומה קיה סיד. קיה פורטה גם אופציה טובה אבל הבעיה שבתקציב שלך תוכל להכניס רק רכבים לפני מתיחת הפנים, זה אומר גיר אוטומט עם 4 הילוכים במקום 6.

מה הנסועה השנתית שלך? אם מעט אז הייתי פוזל לכיוון רנו פלואנס.

הרכב קצת עגלתי וזללן אבל מאוד מרווח. ועקב השוק הגרוע תוכל לרכוש אפילו 2010 (או 2011 מליסינג).

אם כבר התחלנו לדבר על רכבים לא אמינים :wink: אז כדאי גם שתבדוק גם את הסיאט לאון וסקודה אוקטביה.

תודה על האכפתיות והרצון לעזור.

לא אהבתי ביונדאי את הצורה וסה"כ רכב מדהים מכל מי שחקרתי.

אבל עדיין הליסיניג לפי דעתי עשו לו שירות גרוע בגלל ההמוניות שלו.

הנסיעה השנתית שלי 15,000 ק"מ

קיה סיד קשה למצוא יחסית.

לגבי רנו פלואנס באמת רכב מדהים במחיר מצחיק.

השאלה לגבי אמינות ?

פורסם
היי

חשבתי שכבר הורדתי את הרובוטית מהפרק.

אבל היום ראיתי כזאת עם ק"מ נמוך מאוד 29,000 ק"מ

דגם gli פרטית שנת 2009.

נקיה לחלוטין לטענתן חברה גדולה ומכובדת.

מחירון 72,000 ש"ח

כמה יהייה מחיר ריאלי לרכב כזה.

והאם באמת שינוי הגרסא לגיר שינה באופן דרסטי את הנסיעה ?

מבקש לקבל תשובות הוגנות ומקצועיות.

תודה

שבת שלום.

לא יותר מ60 אלף ₪ לכיוון ה52 אלף .

פורסם

במקרה ראיתי את הפוסט הזה ואני חייב להגיב.

אני עכשיו בדיוק מוכר כזו שנת 2008 מדגם GLI PLUS .

המחירון של הרכב הזה הוא 60 אש"ח ועד לא מזמן הרכב היה מפורסם ב 55 אש"ח (אתמול הורדתי ל 54) וגם כתבתי שהמחיר גמיש ובכל זאת , יש בקושי שיחות טלפון.

אני רוצה להביע את דעתי על העניין ונכון שהיא לא אובייקטיבית אבל בכל זאת ,

מדובר ברכב מפנק ברמות אחרות , בקרת אקלים , רדיו דיסק MP3 , בקרת יציבות (ESP) ,

7 כריות אויר , ציפויי עור לידית ולהגה , מגנזיום , תאי אחסון כמו מים , תצוגת דש דיגיטלית ויפה , שליטה בהילוכים מההגה , שליטה ברדיו מההגה , חלונות חשמל , מה לא?

בנוסף הרכב משפחתי וסופר מרווח בפנים וגם עם תא מטען גדול מאד .

ושורה תחתונה זה טויטה (טפו טפו טפו, כמעט 5 שנים אצלנו - תקלה אחת בלתי צפויה של 600 ש"ח כולל עבודה)

אני עם הזמן מתחיל להבין שהרכב הזה הולך להמכר בסדר גודל של 50-52 אש"ח ופשוט לא מאמין.

כל הנתונים האלה , רכב שנת 2008 בכזה מצב מצוין ועוד טויטה.

בכל מקרה , למזלי אנחנו ממש לא לחוצים על המכירה ולכן לא כל כך אכפת לי להשאר עם הרכב הזה אפילו עוד שנתיים אם צריך.

אז יש לו גיר רובוטי , ביג דיל... האוטו מהנה לנהיגה , העברת ההילוכים מההגה מדהימה ואחרי 20 דקות נסיעה בדיוק אתה לומד איך לנהוג ברכב מבלי לקבל אפילו חצי קפיצה.

ולא לשכוח את היתרון האדיר של הגיר הרובוטי על צריכת הדלק.

בקיצור , רק הייתי צריך להוציא החוצה את מה שאני חושב על השוק ואיך שהוא מגיב לרכב הזה.

לדעתי במחיר שאתה קונה כזה רכב היום , התמורה לכסף פשוט מצוינת.

ובאותה נשימה ,

אם מישהו רציני ומעוניין להתרשם מהרכב , דברו איתי. (105,000 ק"מ , אחרי טיפול 105 , עושים טסט ביום שלישי - בקיצור , אפס הוצאות בטווח הקצר)

פורסם

rotman נראה שאנשים מעדיפים לעשות -1-9 עם יונדאי העיקר שיהיה להם חלון בגג מאשר 1-13 בטיוטה.

גם לי יש טיוטה רובוטית GLI וזה אחלה רכב, נכון שהוא לא "מפנק" אבל טויוטה אף פעם לא היתה מפנקת במיוחד ביחס לאחרות, היא בעיקר מפנקת אותך בלהתרחק ממפגש עם המוסכניק שלך :-D .

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

חייב להוסיף שגם לי יש טויוטה קורולה 2008

אני מאוד מרוצה מהאוטו, 0 תקלות בשנתיים ומשהו שהיא אצלי.

יש נטייה לאנשים להשמיץ משהו שהם לא מכירים ואפילו להוסיף קצת משלהם.

אני חושב ש90% מבעליי הקורולות מאוד מבסוטים מהרכב , אז הגיר רובוטי זה לא הדבר הכי מושלם ..אבל החבילה הכוללת

והתמורה למחיר שווה בהחלט.

פורסם

אני מצטרף לדעה הזאת, ואפילו מחזק, יש לי אוריס 2008 GLI שזה בדיוק כמו הקורולה, רק במרכב האצ׳בק, גם אני וגם אישתי מאד מרוצים מהרכב, נכון, הגיר לא הכי מוצלח, אבל לפחות בשבילנו, זה לא בעיה כזאת רצינית, וזה כבר ממש לא מורגש כי מתרגלים לזה, אני גם חושב שזה חבילה מאד משתלמת, אני שילמתי לפני שנה 15,000 ש"ח מתחת למחירון על רכב נוח, חזק, חסכוני, אמין, עם גיר קצת מעצבן, אבל כזה שאני ואישתי התרגלנו אליו מאד מהר, וזה לדעתי באמת חבילה מושלמת.

בכל אופן אני ממליץ להתנסות בנהיגה ברכב אם אפשרי לפני הקנייה, בכדי להיות שלמים עם ההחלטה.

פורסם
חייב להוסיף שגם לי יש טויוטה קורולה 2008

אני מאוד מרוצה מהאוטו, 0 תקלות בשנתיים ומשהו שהיא אצלי.

יש נטייה לאנשים להשמיץ משהו שהם לא מכירים ואפילו להוסיף קצת משלהם.

אני חושב ש90% מבעליי הקורולות מאוד מבסוטים מהרכב , אז הגיר רובוטי זה לא הדבר הכי מושלם ..אבל החבילה הכוללת

והתמורה למחיר שווה בהחלט.

אתמול בעודי מפרפר בחניון של הסינמה סיטי בראשון ומחפש חניה , עוצר אותי איזה בחור מתלהב מהרכב , מבקש ממני לעצור כי הוא רוצה לרשום את המספר , אחרי שהוא רושם אותו והוא כבר מתחיל לדבר על מחיר הוא אומר לי "רגע , זה הגרסא עם הגיר הרובוטי? אהה אז את זה אני לא רוצה"

נקרעתי מצחוק , אם לא הייתי ממהר הייתי מתחיל לדבר איתו ושואל אותו אם הוא איי פעם נהג על כזו שהוא יודע מראש שהוא לא רוצה כזו וכו' אבל מיהרתי לסרט אז אמרתי לו "תהיה בריא" והמשכתי לפרפר בחיפוש חניה.

אנשים פשוט לא יודעים איך הרכב הזה.

ולגבי המפנקת , אני לא כ"כ מסכים... הדבר היחיד היחיד שחסר לי ברכב הזה מבחינת פינוק זו כניסת AUX למערכת.

אם אני רואה עוד איזה חודש שאני משאיר את הרכב אצלי אני הולך להוסיף כזו... הבנתי שזה לא סיפור כ"כ יקר.

אגב , ה GLI קצת פחות מפנקת מבחינת בטיחות... עד כדי כך שקיבלתי הצעה מאבא של אישתי להחליף את ה 2008 שלנו ברכב זהה שנת 2009 עם 40,000 ק"מ פחות אבל GLI ולא PLUS . לא הסכמתי רק בגלל עניין הבטיחות.

פורסם
rotman נראה שאנשים מעדיפים לעשות -1-9 עם יונדאי העיקר שיהיה להם חלון בגג מאשר 1-13 בטיוטה.

גם לי יש טיוטה רובוטית GLI וזה אחלה רכב, נכון שהוא לא "מפנק" אבל טויוטה אף פעם לא היתה מפנקת במיוחד ביחס לאחרות, היא בעיקר מפנקת אותך בלהתרחק ממפגש עם המוסכניק שלך :-D .

גם יונדאי מפנקת אותך בלהתרחק מהמפגש עם המוסכניק שלך. רכב אמין לא פחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
במקרה ראיתי את הפוסט הזה ואני חייב להגיב.

אני עכשיו בדיוק מוכר כזו שנת 2008 מדגם GLI PLUS .

המחירון של הרכב הזה הוא 60 אש"ח ועד לא מזמן הרכב היה מפורסם ב 55 אש"ח (אתמול הורדתי ל 54) וגם כתבתי שהמחיר גמיש ובכל זאת , יש בקושי שיחות טלפון.

אני רוצה להביע את דעתי על העניין ונכון שהיא לא אובייקטיבית אבל בכל זאת ,

מדובר ברכב מפנק ברמות אחרות , בקרת אקלים , רדיו דיסק MP3 , בקרת יציבות (ESP) ,

7 כריות אויר , ציפויי עור לידית ולהגה , מגנזיום , תאי אחסון כמו מים , תצוגת דש דיגיטלית ויפה , שליטה בהילוכים מההגה , שליטה ברדיו מההגה , חלונות חשמל , מה לא?

בנוסף הרכב משפחתי וסופר מרווח בפנים וגם עם תא מטען גדול מאד .

ושורה תחתונה זה טויטה (טפו טפו טפו, כמעט 5 שנים אצלנו - תקלה אחת בלתי צפויה של 600 ש"ח כולל עבודה)

אני עם הזמן מתחיל להבין שהרכב הזה הולך להמכר בסדר גודל של 50-52 אש"ח ופשוט לא מאמין.

כל הנתונים האלה , רכב שנת 2008 בכזה מצב מצוין ועוד טויטה.

בכל מקרה , למזלי אנחנו ממש לא לחוצים על המכירה ולכן לא כל כך אכפת לי להשאר עם הרכב הזה אפילו עוד שנתיים אם צריך.

אז יש לו גיר רובוטי , ביג דיל... האוטו מהנה לנהיגה , העברת ההילוכים מההגה מדהימה ואחרי 20 דקות נסיעה בדיוק אתה לומד איך לנהוג ברכב מבלי לקבל אפילו חצי קפיצה.

ולא לשכוח את היתרון האדיר של הגיר הרובוטי על צריכת הדלק.

בקיצור , רק הייתי צריך להוציא החוצה את מה שאני חושב על השוק ואיך שהוא מגיב לרכב הזה.

לדעתי במחיר שאתה קונה כזה רכב היום , התמורה לכסף פשוט מצוינת.

ובאותה נשימה ,

אם מישהו רציני ומעוניין להתרשם מהרכב , דברו איתי. (105,000 ק"מ , אחרי טיפול 105 , עושים טסט ביום שלישי - בקיצור , אפס הוצאות בטווח הקצר)

אני מבין ללבך

ומאחל לך שתמצא את הקונה הנכון שידע להעריך את הרכב ללא דעות קדומות

פורסם
אני מבין ללבך

זה לא קשור לקונה הנכון, זה פשוט מאד ביקוש אל מול היצע, אין מה לעשות, זה המצב עם הטויוטה הרובוטית.

אני סחטתי מהמוכר 15k מתחת למחירון רק בגלל מצב השוק, צריכים להיות ריאלים, עם כל הצער, זו המציאות.

פורסם
אתמול בעודי מפרפר בחניון של הסינמה סיטי בראשון ומחפש חניה , עוצר אותי איזה בחור מתלהב מהרכב , מבקש ממני לעצור כי הוא רוצה לרשום את המספר , אחרי שהוא רושם אותו והוא כבר מתחיל לדבר על מחיר הוא אומר לי "רגע , זה הגרסא עם הגיר הרובוטי? אהה אז את זה אני לא רוצה"

נקרעתי מצחוק , אם לא הייתי ממהר הייתי מתחיל לדבר איתו ושואל אותו אם הוא איי פעם נהג על כזו שהוא יודע מראש שהוא לא רוצה כזו וכו' אבל מיהרתי לסרט אז אמרתי לו "תהיה בריא" והמשכתי לפרפר בחיפוש חניה.

אנשים פשוט לא יודעים איך הרכב הזה.

ולגבי המפנקת , אני לא כ"כ מסכים... הדבר היחיד היחיד שחסר לי ברכב הזה מבחינת פינוק זו כניסת AUX למערכת.

אם אני רואה עוד איזה חודש שאני משאיר את הרכב אצלי אני הולך להוסיף כזו... הבנתי שזה לא סיפור כ"כ יקר.

אגב , ה GLI קצת פחות מפנקת מבחינת בטיחות... עד כדי כך שקיבלתי הצעה מאבא של אישתי להחליף את ה 2008 שלנו ברכב זהה שנת 2009 עם 40,000 ק"מ פחות אבל GLI ולא PLUS . לא הסכמתי רק בגלל עניין הבטיחות.

צריך להגיד את האמת הגיר מעצבן וגרוע גם לעומת גירים רובוטים חד מצמדים אחרים, אבל אפשר להתרגל.

אמינות.. לא צריך להוסיף אמינות וטיוטה זה קלישאה.

שמירת ערך לא קיימת בדגם הזה ובכלל היום.

הרכב מומלץ מסיבה אחת מחיר שחיטה ומי שמתכחש למציאות אז שימשיך לסבול ויחשוב שיש לו רכב טוב מאוד ומפנק.

פורסם
גם יונדאי מפנקת אותך בלהתרחק מהמפגש עם המוסכניק שלך. רכב אמין לא פחות.

ספר את זה למשפציי הגירים הם מספרים אחרת.

פורסם
אני מבין ללבך

תודה,

קיבלתי את הה"פ הפרטית שלך אבל אין אפשרות לשלוח אליך ה"פ , כנראה שחסמת את זה.

• תוכן חדש...