Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין פג'ו 206 לפיאט פונטו

adi.raib91
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני בן 22 ומחפש רכב בעיקר למטרות העבודה וקצת יותר עצמאות. כמובן שאני מחפש רכב חסכוני ולכן מתמקד בעיקר בידני.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הדגמים האלו. התקציב שלי הוא בין ה15000-20000 עם גמישות קלה במקרה של מציאה כמובן.

אני צריך קצת יעוץ במה לחפש. איזה רכב עדיף. במה לשים תשומת לב בחיפוש. איזה שנה, מאיזה ק"מ לחפש? מאיזה יד? האם קריטי טיפולים במוסכים מורשים. בקיצור יעוץ מלא :-). אודה מאוד לכל עזרה ואשמח לעצות כלליות בנוסף על שמירה עם הרכב, האם בכלל שווה לקנות רכב בתקציב הזה וכדומה.

תודה רבה,

עדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממוצע קמ בארץ הוא 17 אלף,אם אתה מתכוון לטיפולים במורשה יבואן זה ממש לא חובה,ורוב הרכבים בכאלו שנים לא מטפלים שם,מה שכן כדאי שזה יהיה מוסך מורשה ולא איזה מוסך מדרכה.

הפונטו חסכונית ועם חלפים די זולים,לכן הרבה צעירים קונים אותה,שים לב שיש נוזלקירור ולא מים במיכל עיבוי,תבדוק תקינות ההגה במצב city,אחת המחלות זה הבעיה בהגה החשמלי הוא נהיה ממש קשה,תיקון כזה עולה כמה מאות.

הפיגו רכב נוח עם מנוע אמין,הוא נחשב לדגם מוצלח וכול הסטיגמות של מבול תקלות חשמל לא נכונות לגבי,אולי הוא יהיה יותר רגיש אבל בהחלט משהו סביר.

יש פה בחורה שמעדכנת כול שנה לגבי ה206 שווה לקרוא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423498

עוד רכב אמיןהוא היונדאי גטס,לא הכי חסכונית אבל סוס עבודה,חפש רמות איבזור gls/gli

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...