Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי / MOBILEYE - כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספריאל - המערכת אצלך לא הותקנה כראוי, בוודאות.

המערכת לא אומדת\מעריכה את המהירות, היא אמורה לדעת מה המהירות המדויקת כי היא מקבלת אינפורמציה ממחשב הרכב.

היא גם לא אמורה להתריע על רכבים חונים כי במהלך אפיון המערכת והתאמתה לרכב אמורים להזין בה את המרחק מהמצלמה לקצוות הפגוש הקדמי ואז היא יודעת להתריע על מה שבאמת רלוונטי.

כאמור נהגתי עם רכב הדגמה ברחוב חד סטרי מאוד צפוף והיא לא צפצפה אפילו פעם אחת.

לא הותקנה כראוי אך אצלי ניסיון דומה. בזמן נסיעה, אני רואה רכב שרוצה להשתלב, אני מוריד מהגז נותן לו והמערכת מתחילה לצעוק. והוא במרחק של שנייה וחצי לפחות (אני יודע את זה כי בדקתי אחרי הפעם הרביעית שהיא התריעה על מרחק).

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנסיעה הראשונה אתה מתחרפן מהציפצוף ורק מחפש איך מנתקים אותה ובניסעה השניה אתה כבר לא מצליח להבין איך נסעת בלי זה עד עכשיו. בהחלט מערכת מצילת חיים שגורמת לך לשמור מרחק בלימה נכון ולא מאפשרת סטיה מהנתיב בלי להעיר מתים. אני חושב שהיא צריכה להיות חובה בכל רכב, בדיוק כמו שחייבו להתקין ESP. נכון שיש מערכות מתוחכמות יותר אבל במגבלות תקציב, זאת המערכת שחשוב שתהיה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אני נמנע ממערכת הזאת. בעבר היה לרכב של הוריי את המערכת, ועזרה לי במצבים מסוימים.

הבעיה שאתה מתרגל לצפצופים של המערכת בזמן מאוד קצר, ואז היא לא אפקטיבית.

גם אילו היא הייתה אפקטיבית, היינו רואים גם ירידה בתאונות בדרכים.

פורסם
בזמן נסיעה, אני רואה רכב שרוצה להשתלב, אני מוריד מהגז נותן לו והמערכת מתחילה לצעוק. והוא במרחק של שנייה וחצי לפחות (אני יודע את זה כי בדקתי אחרי הפעם הרביעית שהיא התריעה על מרחק).

איך בדקת?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באילו ארצות נוספות חלה חובת התקנת המערכת?

או במילים אחרות, באילו עוד מדינות מתקינים באופן אוטומטי בכל רכב חדש מערכת חיצונית, מאין שמרטף אלקטרוני, ששומר/ת על הנהג ( לרגעים הללו שהוא עסוק מידי בדברים שאינם נהיגה או נרדם על ההגה) מפני עצמו?

פורסם
איך בדקת?

בוחר משהו קבוע (סימון על הכביש/עמוד/שיח וכו') ואז סופר 2021...2022 או one Mississippi two Mississippi כל פעם אני משנה.

אם אני מגיע לעצם הנייח לפני שסיימתי להגיד להגיד לפחות שני ערכים אז זה פחות מ2 שניות. אם סיימתי אז מעולה.

פורסם (נערך)

השימוש בעצם בצד הכביש כמו עמוד איננו מדויק בלשון המעטה - זה חייב להיות משהו בנתיב הנסיעה עצמו.

מבדיקה מול שעון עצר גם ספירת 2021, 2022 לא בהכרח יוצאת מדויקת. עדיף 1121 וכו'.

סביר שהמערכת מדייקת יותר במצב הזה. המערכת גם לא תזייף במידה והרכב המוביל יתחיל להאט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כמו שאמרתי לך כבר, לא הייתי מתקין אותה. בערך הדבר הכי מעצבן שניתן להתקין ברכב.

כשנסעתי איתה באיזה רכב כמעט עקרתי אותה מהמקום מרוב החירפון.

באחד הרכבים שלנו בבית יש מערכת כזו.

אני נמנע מלנהוג עליו כי הוא מתריע לי אפילו כשמישהו עוקף אותי.

מצפצף על כל דבר בכביש, בלי קשר אם זה רלוונטי לי או לא.

פורסם
השימוש בעצם בצד הכביש כמו עמוד איננו מדויק בלשון המעטה - זה חייב להיות משהו בנתיב הנסיעה עצמו.

מבדיקה מול שעון עצר גם ספירת 2021, 2022 לא בהכרח יוצאת מדויקת. עדיף 1121 וכו'.

סביר שהמערכת מדייקת יותר במצב הזה. המערכת גם לא תזייף במידה והרכב המוביל יתחיל להאט.

כשאתה עושה את זה פעם אחת אתה צודק. כשאתה עושה את זה כמה פעמים וחוזר על זה (וכמובן שבכל פעם העצם משתנה וכמובן שנמצא בנתיב או סמוך לו. אני לא בוחר עמוד שנמצא בצד השני של הכביש) והתוצאה זהה כנראה שזה בסדר.

פורסם

המערכת מותקנת אצלי כבר שנה, כמות הפעמים שהמערכת "סתם" התריעה אפשר לספור על האצבעות וגם כן לא צריך את שתי הידיים. אני יכול לציין לפחות שלושה מקרים בהם היו צריכים לגרד אותי מחלק אחורי של משאית/רכב מסחרי או לאסוף חלקים שלי מתוך תא מטען של וואן משפחתית אם המערכת לא הייתה קיימת.

לדעתי המובילאיי זה כלי שלא בא להחליף את ערנות הנהג אלא לעזור לשמור עליה, אי אפשר לעלות עייף על ההגה ולהסתמך על המערכת !

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
אני יכול לציין לפחות שלושה מקרים בהם היו צריכים לגרד אותי מחלק אחורי של משאית/רכב מסחרי או לאסוף חלקים שלי מתוך תא מטען של וואן משפחתית אם המערכת לא הייתה קיימת.

תנסה את זה ככה:

אני יכול לציין לפחות שלושה מקרים בהם היו צריכים לגרד אותי מחלק אחורי של משאית/רכב מסחרי או לאסוף חלקים שלי מתוך תא מטען של וואן משפחתית כי התעסקתי בדברים לא קשורים בנהיגה

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מי שמפחד מהתקנות אז יש את מצלמת הדרך של papago . בנוסף לתעוד היא מזהירה מחציית נתיב ביום וכמובן רכב מתקרב. אתה שולט על ההגדרות . נראית כמו מצלמת דרך שמנה. רק לתקוע לה 5V .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מהיכרות (וירטואלית) איתך אין לי ספק שגם אתה לא היית נותן להתקין לך כזו במרצדס.

אתה בהחלט צודק, לא הייתי מתקין כזו במרצדס, אבל לא מחשש לבעיות שיתעוררו עקב ההתקנה או בגלל שהמערכת לא טובה, פשוט כי היא לא מתאימה לסגנון הנהיגה שלי.

זו מערכת באמת לא רעה בכלל כאשר מותקנת כראוי ומשמשת נהג שנוהג לפי החוק BY THE BOOK.

אני מקפיד על נהיגה זהירה ובטוחה גם כאשר מדובר ב-SPIRITED DRIVE (מה שנקרא נהיגה ספורטיבית), מצד שני, אני ואור ירוק לא חברים טובים וכאשר התנאים מאפשרים והכביש פתוח חוקי המהירות הופכים ללא רלוונטים עבורי.

מאחר ו-90% מהנסועה ברכב מבוצעת על ידי, זה חסר טעם להתקין מערכת שכזו שכן כמעט כל נהיגה תלווה בצליל הזה ששומעים כשמחברים מוניטור לגופה...

זו מערכת מצויינת לנהג שומר חוק ומערכת מטרידה\לא רלוונטית לחובב ההגה שפה ושם מגמיש חוקי תנועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...