Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעילות אזעקת ביפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, כמו כל אמצעי מיגון נגד גניבה אחר, זה מעכב את הגנבים בדקה-שתיים. לא יותר. הגנבים היום יודעים לעקוף הכל. לפעמים הם עוקפים את זה אפילו עוד לפני שזה בכלל מתריע לבעל הרכב.

ההבדל הוא שבאזעקת ביפר אתה בעצם מקבל דיווח ישיר שמנסים לגנוב את הרכב, ואתה יכול לפעול בעצמך על מנת למנוע אותה. שוב, אלא אם כן הם מספיק מתוחכמים כדי לבטל את ההגנה עוד לפני שהיא התריעה ואז זה כבר לא משנה...

נגיד והם לא ניטרלו את האזעקה לפני שהיא התריעה, וקיבלת צפצוף שאומר שמנסים לגנוב את הרכב.

השאלה היא מה דרך הפעולה שלך.

להתקשר למשטרה באותה שנייה יכול לעזור, אם המשטרה תגיב מהר מספיק.

אתה יכול ללכת לאוטו ולקוות שהגנבים יפחדו מעצם זה שהם יראו אותך ויברחו.

אתה יכול גם להגיע לרכב עם אמצעי כלשהו להגנה עצמית, ולנסות לגרום להם לשלם עבור הפשע שלהם בעצמך. אבל לך תדע איזה כלים מחזיקים הגנבים.

אם יש להם אקדח? מה תעשה אז? תחטוף כדור בשביל הרכב? החלטה שלך אם זה שווה את זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האזעקה מצפצפת רק בביפר או שיש גם אזעקה רועשת ברכב עצמו.

אם זה רק בבפיר זה מצויין כי אז הגנב לא יודע שהופעלה אזעקה ויש לך כמה דקות להחליט איך לפעול

פורסם

למיטב זכרוני, אסור על פי חוק להתקין כיום אזעקה שמצפצפת ברכב.

אל תטעה, אין לך כמה דקות להחליט מה לעשות, יש לך כמה שניות להחליט מה לעשות.

הגנבים נורא מקצועיים ויש כאלה המסוגלים לגנוב את הרכב תוך שניות.

אני ראיתי במו עיניי איך גונבים יונדאי I20 תוך שניות. פתיחה של הדלת אפילו בלי לשבור חלון, הרכב מתחיל להבהב עם איתות החירום אבל בלי לצפצף, ו5 שניות אחר כך הרכב כבר נסע. אני לא צוחק, כל הסיפור לקח להם 20 שניות. פשוט מפחיד באיזה קלות זה קורה.

כל זה בשביל להראות לך שגם עם אזעקת ביפר, שכמו שאתה אומר הם לא באמת רואים שמשהו קורה, יש לך ממש מעט זמן לפעול.

ושוב אני מחזיר אותך לשאלה המקורית - מה תעשה?

תרד למטה ותקווה שהם יברחו? הלוואי וזה יקרה.

תתקשר למשטרה? תקווה שהם יספיקו להגיע.

תרד עם כלי נשק? לך תדע מה יש להם.

בקיצור, תחשוב על זה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה האזעקה או הקודן האיכותי ביותר שייש.

יש לי בעיה ,לאוטו שלי יש מפתח 1 מקורי ,עכשיו אני יודע שצריך להיות עוד 1 לפחות אצל 1 מהבעלים הקודמים.הפחד שלי שיבואו ויגנבו לי את האוטו עם המפתח הנוסף

אין אפשרות לבטח את האוטו מקיף מסיבות מסוימות.

מדובר ברכב חדיש 2008

פורסם

הרם טלפון למספר מתקיני מנעולים לרכב , ובדוק אם אפשר לקודד לקוד חדש את נעילת הרכב .

יש מערכות שאפשר לקודד את השלט , ויש שאפשר לשנות חריצים ושיניים במנעולים והתאמת מפתחות חדשים .

יש בפורום את פאר המנעולים שקבל ביקורות טובות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
האם התקנת אזעקת ביפר היא יעילה נגד גניבה?

יעילה במידה ואתה נמצא בקרבת מקום ומוכן להסתכן בעצמך.

יש לי אזעקות ביקר עוד משנת 92ף של CRIMESTOPPER - אזעקות משוכללות מאוד, כולל הגנה נגד חטיפות רכב,

כלומר במידה ושולפים אותך החוצה - לחיצה על השלט והרכב יכבה ויצפצף בחלוף דקה מרגע הלחיצה.

כשניסו לפרוץ לי לרכב, הביפר צפצף ואני רצתי 7 קומות. למזלי הגנבים ברחו (צעקתי לפני כן מהחלון), אך מה היה קורה

אם היינו נפגשים ?

אני יודע שכל אזעקה ניתן לעקוף, אך האם היא מעכבת את הגנבים באופן משמעותי?

זה לא ממש מזיז להם, הם ממשיכים לעבוד על הרכב גם אם הוא מצפצף - הם אפילו לא מנסים להפסיק את הצפצוף.

• תוכן חדש...