Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה - טיפול 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה טיפול שמוחלפים בו כ"כ מעט עולה כ"כ הרבה.

ההצעה : 1100 ש"ח כולל מע"מ במוסך המרכזי על החלפת שמן מנוע, פילטר, מסנן מזגן . אה וגם עבודה.

הרכב חצה את קו השנתיים כך שמחוץ לתחום אחריות.

יש לי אופציות אחרות ?

פורסם
אף חבר פורום לא אמר ש TG לא טובים, פשוט הפורום מוצף בהמלצות על מוסך רון.

אז הנה, עוד הזדמנות ליצור כאן אופצייה נוספת.... לי אישית בני ברק יותר נוח ולאמר את האמת תל אביב קצת טרחה מבחינתי.

בכל מקרה הצלחתי להוריד את המחיר במוסך המורשה לפער של 200 ש"ח. (800 וקצת).

ההתלבטות היא כזו, אומנם האחריות הכללית לרכב הסתיימה, אבל למנוע \ גיר יש אחריות של 5 שנים (כך נאמר לי).

האחריות הזו תאבד במידה ואטפל במוסך לא מורשה. נראה לי שהפער של 200ש"ח לא מצדיק אובדן אחריות זו.

פורסם
ממליץ על מוסך רון בת"א, נסעתי אליו לפני כחודשיים לטיפול מהצפון.

"צביקה פיק" - למה לא נסעת לרון? חבל.

למה חבל? קיבלתי שירות טוב במחיר טוב.

שמעתי לאחרונה יותר מידי סיפורים לא מחמיאים על רון (אם תחפש טוב תמצא את חלקם גם בפורום), פגשתי את תומר ממוסך TG, התרשמתי ממנו לטובה והחלטתי להפנות את הסקודה המשפחתית לטיפול ב-TG ולא אצל רון.

ההתלבטות היא כזו, אומנם האחריות הכללית לרכב הסתיימה, אבל למנוע \ גיר יש אחריות של 5 שנים (כך נאמר לי).

האחריות הזו תאבד במידה ואטפל במוסך לא מורשה. נראה לי שהפער של 200ש"ח לא מצדיק אובדן אחריות זו.

הפאביה שלך עם מנוע TSI? כי למיטב הבנתי האחריות המורחבת של צ'מפיון מדברת על מנועי TSI וגירי DSG, ולא על מנועי ה-1,400 סמ"ק הישנים.

אגב, אני יכול להגיד שאם הפער אצלנו היה 200 ש"ח כנראה שהיינו ממשיכים לטפל במוסך המורשה, כי 200 ש"ח לשנה זה לא ביג דיל. אבל המוסך המורשה ("קרני אור" ברחובות) לא הסכים לרדת במחיר ושאר המוסכים המורשים שבדקנו (המרכזי ופליקס) לא היו זולים יותר. פער של 600 ש"ח זה כבר פער משמעותי ומצדיק לדעתי מעבר לחלופות זולות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
למה חבל? קיבלתי שירות טוב במחיר טוב.

הפאביה שלך עם מנוע TSI? כי למיטב הבנתי האחריות המורחבת של צ'מפיון מדברת על מנועי TSI וגירי DSG, ולא על מנועי ה-1,400 סמ"ק הישנים.

אגב, אני יכול להגיד שאם הפער אצלנו היה 200 ש"ח כנראה שהיינו ממשיכים לטפל במוסך המורשה, כי 200 ש"ח לשנה זה לא ביג דיל. אבל המוסך המורשה ("קרני אור" ברחובות) לא הסכים לרדת במחיר ושאר המוסכים המורשים שבדקנו (המרכזי ופליקס) לא היו זולים יותר. פער של 600 ש"ח זה כבר פער משמעותי ומצדיק לדעתי מעבר לחלופות זולות יותר.

יש לי את ה-1400 שבמבצע.

המידע בנוגע לאחריות המורחבת נמסר לי ע"י מי שדיברתי בטלפון ואין לי כל אסמכתא לעניין, בגלל זה כתבתי "כך נאמר לי" כי ממש לא היה לי את ההזדמנות לבדוק את זה.

בכל מקרה מסכים איתך לחלוטין ש 200 שקל פער לא שווים מעבר למוסך לא מורשה.... אני רואה בסכום הזה השקעה למעמד מכירה :-)

TSI תהיה לי בפעם הבאה בוודאות.

פורסם

האחריות הזו תאבד במידה ואטפל במוסך לא מורשה. נראה לי שהפער של 200ש"ח לא מצדיק אובדן אחריות זו.[/quote

אתה צודק בשביל 200 ש"ח לא כדאי לאבד אחריות.

פורסם

אם זה מעניין אותך אז שבוע שעבר עשיתי גם טיפול 30K לייטי שלי, אני יודע שזה מנוע אחר אבל החליפו לי את אותם הדברים ועוד תוסף דלק שדחפו לי גם. כל זה בעלות של 740 שח.

מוסך מימד בבאר שבע.

אין תלונות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מיקי זה המחיר שלקחו לי על הפאביה, פחות או יותר אני לא זוכר במדוייק. (גם כן טיפול 30K)

וזה עדיין יקר.

ברכבים אחרים שלי גם החלפתי פלאגים ולא הגעתי לסכומים כאלה (במוסכי מורשה לא יבואן).

כל אופן, בקרוב אני מכניס את הפאביה לטיפול 45K ואני עדיין באחריות, אחרי שתיגמר אני לא דורך באף מוסך יבואן יותר.

לגבי מה שאמרתם, ששווה להשאר במוסך יבואן בשביל תוספת של 200 ש"ח.

איזה יתרונות אתם רואים בזה שזה מוסך יבואן?

יש לו כלים מזהב?

אני רואה את זה כתוספת נטו על השלט שבחוץ, זה לא מבטיח שהמוסך הוא בהכרח יותר טוב.

לגבי המלצות על מוסך כזה או אחר, אני שם פילטר מהסיבה שזה אינטרנט ולפעמים יש אינטרסים וגם ספונסרים.

זה שיש ביקורות טובות זה לא תעודת ביטוח שהמוסך מושלם, אחרי שאני יבקר במוסך ואני יקבל שירות טוב הוא יהיה מושלם בשבילי ועל הדרך אני גם יכתוב ביקורת טובה.

• תוכן חדש...