Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר, עד 20 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברה הקהילה, אני אעשה את זה קצר וקולע.

אני בחור בן 22 אשר בעיקר עובד מהבית(בעל עסק) אך יש לי הרבה פגישות באזור חיפה, נתניה-תל אביב. סיימתי את הרישיון לפני כמה שבועות ספורים וכבר התחלתי לחפש רכב(מתכוון לרכוש רכב בתום המלווה של השלוש החודש).

רכביםזה לא my cup of tea(לעולם לא היה רכב בבית), רק לאחרונה התחלתי לחפש ולהיכנס לעניין.

הדרישות שלי לרכב(לדעתי מה שאני חשוב, לפי סדר יורד):

1. כמה שפחות להיכנס למוסך, אמין, טיפולים זולים.

2. חסכון בדלק(נסיעה פעם-פעמיים בשבוע, חיפה-תל אביב, נסיעות מרובות בשבוע בין חדרה לנתניה).

3. מראה.

אם ידני או אוטומטי - לא רלוונטי, אפילו הידני יותר מושך.

עד 20K(אולי 25K).

תודה והמשך סופ"ש נעים:wink: .

פורסם

בנסיעות שלך אתה לוקח איתך איזשהו ציוד? אתה צריך הרבה מקום בתא מטען?

אתה גבוה? נמוך? תוכל להסתדר עם רכב בגודל כמו יונדאי גטס, דייהטסו סיריון וכו'?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בנסיעות שלך אתה לוקח איתך איזשהו ציוד? אתה צריך הרבה מקום בתא מטען?

אתה גבוה? נמוך? תוכל להסתדר עם רכב בגודל כמו יונדאי גטס, דייהטסו סיריון וכו'?

גבוהה יחסית 185, הרבה ציוד לא אבל נחמד שיהיה תא מטען סביר במידה ואצא עם משפחה אחת ל... הדגש אצלי על אמינות + חסכון מרבי, בדלק ובטיפולים.

גטס מעוחה אבל דלק...

פורסם

בגרסה הידנית היא בסדר גמור. לא הייתי ממהר לפסול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יותר קשה למצוא 206 במצב טוב מאשר גטס.

גטס יש בשפע, נכון שהרוב יוצאות ליסינג והשכרה ברמת הגימור הנמוכה והנוראית, אבל אפשר למצוא פרטיות.

שים לב שאם אתה קונה גטס, אז רק ברמות גימור GLI, GLX או GLS. אל תיקח GLF, בעיקר בהתחשב בעובדה שאתה נהג חדש וצעיר. חשוב שיהיה לך רכב בעל רמת בטיחות נורמלית. לGLF יש כרית אוויר אחת בלבד ואין ABS.

לגביי ה206, אם תחליט ללכת, בדוק היטב את המצב של הרכב, חפש רכב שטופל כראוי, והעדף מנוע 1.6 שיסחוב יותר טוב בדרכים בינעירוניות שיש לך שימוש קבוע בהן.

אפשר גם לשקול פיאט פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס. לא משנה אוטומט או ידני, שניהם אמינים למדי. חשוב רק לבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת ושמערכת ההגה CITY עובדת כראוי, זוהי מחלה בשנתונים הראשונים של הפונטו ספייס. עלות התיקון מגיעה ל1500-2000₪. עם זאת, הכי חשוב לבדוק את הנושא של מי רדיאטור, בצבע אדום או כחול שנקראים פרפאלו. כל נוזל אחר שיהיה שם עלול להוות בעיה בעתיד, בדמות תיקון ראש מנוע.

גם הפיאט פנדה לא רעה (יש פה משתמש שיש לו אותה, נקרא yulianx אם אני לא טועה), והוא מרוצה למדי. שם כדאי לקחת את הידני. האוטומט הוא רובוטי ולא מוצלח במיוחד. חשוב גם כאן לבדוק את נושא נוזל הקירור.

פורסם

אז האם באמת כדאי לבדוק את הגטס יותר לעומק? מאיזה שנה כדי להסתכל?(על מנת לחסוך בדלק כמה שיותר).

מה לגבי דיזל? איזה רכב מומלץ?

וגם ראיתי שהרנו מגאן 2, חסכונית ובתווח המחיר שלי.

פורסם
אז האם באמת כדאי לבדוק את הגטס יותר לעומק? מאיזה שנה כדי להסתכל?(על מנת לחסוך בדלק כמה שיותר).

מה לגבי דיזל? איזה רכב מומלץ?

וגם ראיתי שהרנו מגאן 2, חסכונית ובתווח המחיר שלי.

מבחינת אמינות ומחירי טיפולים הגטס מעולה. רכב מאוד אמין, תחזוקה פשוטה יחסית וזולה, אפילו במוסך מורשה של היצרן.

יש 1.6 שנמכר החל מ2003. לדעתי אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר שווה לשקול אותו, הוא יתאמץ פחות מ1.35 או 1.4. בתוך העיר יהיה קצת פחות חסכוני אבל חזק יותר.

דיזל? בתקציב שלך הרוב יהיו שחוטים והרוסים. מגאן II רכב טוב, אבל רגיש לתחזוקה, ובגרסה האוטומטית לא חסכוני במיוחד.

פורסם
מבחינת אמינות ומחירי טיפולים הגטס מעולה. רכב מאוד אמין, תחזוקה פשוטה יחסית וזולה, אפילו במוסך מורשה של היצרן.

יש 1.6 שנמכר החל מ2003. לדעתי אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר שווה לשקול אותו, הוא יתאמץ פחות מ1.35 או 1.4. בתוך העיר יהיה קצת פחות חסכוני אבל חזק יותר.

דיזל? בתקציב שלך הרוב יהיו שחוטים והרוסים. מגאן II רכב טוב, אבל רגיש לתחזוקה, ובגרסה האוטומטית לא חסכוני במיוחד.

תודה רבה על העזרה.

אני גר בחדרה ככה שנסיעות בעיר כמעט ולא יהיו(הכל מרחק הליכה, אולי נסיעה בשבוע). אבל הגטס קצת מפריע לי במראה, נשי אולי:oops: ? הגטס 1.6 תהיה חסכונית יותר?

ועוד רכב שבדקתי, הפונטו ספייס שהבנתי שהוא מאוד מאוד חסכוני וייחסית אמין(חוץ מההגה?).

פורסם
תודה רבה על העזרה.

אני גר בחדרה ככה שנסיעות בעיר כמעט ולא יהיו(הכל מרחק הליכה, אולי נסיעה בשבוע). אבל הגטס קצת מפריע לי במראה, נשי אולי:oops: ? הגטס 1.6 תהיה חסכונית יותר?

ועוד רכב שבדקתי, הפונטו ספייס שהבנתי שהוא מאוד מאוד חסכוני וייחסית אמין(חוץ מההגה?).

סליחה על הדאבל, אין כפתור עריכה. אפשר לחרוג עד ל30K. שוב פעם זה רכב ראשון והכי חשוב לי זה האמינות של הרכב + חסכון בדלק.

• תוכן חדש...