Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אמור להגיע אלי מחשב נייד שהזמנתי.

עקב לימודים ועבודה (סטודנט תפרן), אני אצטרך נט סטיק או חבילה שתציע לי אינטרנט זמין בכל מקום(אין כניסת SIM במחשב).

עקב כך שאני בור בנושא(אפילו הראוטר בבית ההורים הוא חוטי) אני מבקש מכם חברי פורום יקרים יעוץ בענין.

נט סטיק-בעד או נגד?

איפה קונים? למי מצטרפים?

או שפשוט לפתוח כל פעם אינטרנט דרך האייפון?

פורסם

להגדיל את החבילה ולפתוח דרך האייפון. זה מה שאני עושה תמיד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ראוטר אלחוטי נסגר ב100 שח, אז אין בעיה לשדרג אצל ההורים.

מה בדיוק השימוש שאתה צופה למחשב?

בשביל קצת פייסבוק וקארספורום, אז הפתרון דרך האייפון וחבילת גלישה מתאימה, זה מה שאתה צריך, ובזול.

אם אתה חושב על להוריד טורנטים דרך הרשת הסלולרית, אז תשכח מזה.

נטסטיק זה אומר עוד סימ ועוד חבילת גלישה - סתם יקר

פורסם

אני עובר בשבוע הבא לדירה משלי, אז לשדרג אצל ההורים זה לא אופציה.

עובר לקיבוץ, ולכן יש הרבה סיכוי שאני אשב באיזה חורש מתחת לעץ עם הלפטופ ואקמפל בטבע.

לכן עדיף משהו נייד מאוד.

ובעבודה, לזמן שבו אני לא אלמד, אני ארצה לצפות בסרטים, וזה דורש הרבה פס(צפיה ישירה באיכות טובה).

פורסם

לחברות הסלולר יש חבילות מתאימות לסטיקים. לרמי לוי, למשל, יש חבילת 10 ג"ב תמורת 79 ש"ח לחודש. סביר שמדובר בפתרון הולם עורך. בדוק גם אצל המתחרים, אם כי בבדיקה קצרה בתארי הספקים האחרים, חוץ מחברות האפ"ס, לא מצאתי מסלולים דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהנחה שאתה צופה בסרטים בסופי שבוע ולא תוך כדי שיעורים, תצטרך להתאמץ מאוד כדי לעבור את רף ה-10 ג'יגה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

2 סרטים מלאים בצפיה ישירה, גלישה ביוטיוב, הורדה בקטנה וקצת פורנו וגמרת את ה10 ג'יגה שלך.

לצערי, אין פתרון הולם, רק להתחבר לאינטרנט רגיל של בזק/הוט בדירה החדשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

צריך להיות לי איפהשהו בבית מודם של סלקום שאני כבר מזמן לא משתמש בו. אני מאמין שהוא נעול לרשת סלקום ואי אפשר להשתמש בו ברשת אחרת.

תבדוק בסלקום כמה עולה סים לגלישה בלבד, ואם זה טוב לך, אין לי בעיה להביא לך את המודם אם אתה מאזור הצפון.

אם זה מתאים לך, תגיד לי. כי אם כן, אז אני צריך להתחיל לחפש אותו...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במשך שנים הייתי מחובר ע"י מודם USB (נטסטיק זה איזה מוצר ספציפי של פלאפון), המודם הראשון שהיה לי היה ה-Data Poz ברשת פלאפון, אחד הראשונים בחיבור USB.

על רשת 3G או CDMA X1 (עדיין הייתה לפני פירוק) תלוי בכיסוי היית יכול לקבל בערך 190KB/s, משהו כמו 1.5MBps. חבילה של 10GB, תשלום מופרך לכל מגה לאחר החבילה.

datapoz_400x400.jpg

אח"כ עברתי ל-Icon 225 של אורנג', המהירות בערך אותו דבר, לפעמים היית מקבל קצת יותר, תלוי בעומס, והוא אפילו הצליח לעבוד עם Ubuntu, הייתה לי חבילה של 20GB, וכמובן תשלום מופרך לכל מגה לאחר מכן.

images?q=tbn:ANd9GcQjW75WO9htqAbDh8M1uD4Fm7I7wi5dpJEOP4fhxmw1vxWcoWHe

אחריו הגיע ZTE MF190 בחזרה ברשת פלאפון, כבר על רשת HSDPA, בימים יפים ראיתי 1MB/s (כלומר 8MBps) ואפילו יותר. הפעם כבר ללא הגבלה אלא רק הורדת מהירות (למשהו כמו 200KBps, אתה מקבל משהו כמו 25KB/s במקרה הטוב ביותר).

רק בשנה האחרונה עברתי לאינטרנט קווי.

בכל מקרה המהירות שאתה יכול לקבל היום היא יותר נמוכה בממוצע ממה שהייתי מקבל עם הדאטה פוז המסכן בגלל העומסים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עובר לקיבוץ, ולכן יש הרבה סיכוי שאני אשב באיזה חורש מתחת לעץ עם הלפטופ ואקמפל בטבע.

לכן עדיף משהו נייד מאוד.

ובעבודה, לזמן שבו אני לא אלמד, אני ארצה לצפות בסרטים, וזה דורש הרבה פס(צפיה ישירה באיכות טובה).

1. בשביל לקמפל לא צריך גישה לאינטרנט.

2. בעבודה תתחבר ל WiFi שבטח יש בסביבה.

או שפשוט תוריד מראש את הסרטים ללפטופ, מה הבעיה בעצם?

אין סיכוי לצרוך עשרות ג'יגות בחודש דרך הרשת הסלולרית.

בטח לא במחיר סביר. (במחיר לא סביר אולי יש פתרונות - אפשר לבדוק מה עושים גופי שידור של חדשות וכו' כשצריך להעלות וידאו מהשטח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אפשר לבדוק מה עושים גופי שידור של חדשות וכו' כשצריך להעלות וידאו מהשטח

יש להם ניידות שידור בעלות חיבור לוויני. למיטב ידיעתי...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לחלקם יש.

למיטב ידיעתי חלקם עברו לסלולר על מנת לחסוך עלויות (ואולי גם Latency) ומשתמשים בריבוב של כמה מודמים סלולריים יחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...