Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יש לנו במקום העבודה סיטרואן C4 פיקאסו 7 מקומות בעיקר לצורך הובלת מטען מפעם לפעם ולא להסעת 7 אנשים.

ממה שראיתי אין הרבה תחרות לרכב הזה מבחינת מחיר תועלת מיצרנים אחרים .

האם יש רכב סטיישן עם מרווח פנימי גדול שיכול לעשות את אותה עבודה ?

הרכב צריך להיות חדש מחיר של בערך 150 160 אלף ₪ גג.

פורסם

אם המטרה היא להוביל מטען אז למה לא רכב שמיועד לזה? אני הייתי בודק את הפז׳ו פרטנר -רכב יעיל שימושי וחסכוני

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

"גם" או "רק" לצורך הובלת מטענים ? הC4 פיקאסו הוא מיניואן מרווח ל7 נוסעים שיכול לשמש גם להובלת מטען בעת הצורך אבל אם עיקר העבודה היא למטען אז יש אלטרנטיבות מסחריות כמו הטנדרונים שזולים יותר.

פורסם

עיקר העבודה הוא הובלת 3- 5 נוסעים ולעתים נדירות 7 אבל גם פעם בחודשיים מטען של כמה ארגזים.

יש לנו היום C4 פיקאסו והוא די מתאים.

הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לרכוש שוב את הרכב,הרכב בסדר גמור ומתאים לנו.

אנחנו לקוחות ותיקים של החברה אבל נמאס לי מהיחס המזלזל של נציגי החברה.

למשל, הם מפרסמים עכשיו שיש להם מבצעים .. התקשרתי חזרו אלי מהסוכנות,אין רק מימון ומערכת מולטידיה אפילו לא בילט אין אלא תקועה סתם בדש.

והנציג הוסיף אם אתה בקטע של הורדה במחיר אז תשכח מזה בדיוק במילים האלה, ממש טיפשות.

חוץ מזה שכל פעם שאנחנו רוצים לשדרג את הרכב בטרייד אין ( מה שעדין לא עשינו אף פעם ) הם מזמינים אותך לבוא ולהתרשם תחת הבטחות לטרייד אין במחיר הוגן, לאחר שאתה מגיע הם מספרים לך שהרכב שלך זה גרוטאה( הם מכרו אותו לפני שלוש שנים) והחדש זה כבר סיפור אחר, ובנוסף מציעים לך טרייד אין במחיר שחיטה של 50 אחוז פחות על רכב שמור מאוד.

על הסיטרואן שלנו הציעו לנו 42 אלף ש"ח במחירון הוא קרוב ל80 ומדובר ברכב מטופל מא ועד ת.

פיזו 5008 ב 180 אלף ולא על הכביש, בקיצור נראה לי שנחפש משהו אחר.

פורסם

יש היום המון מיניוואנים טובים יותר מה C4 פיקאסו, שעומד לפני החלפה.

ה-5008 באמת מצוין ומומלץ מאוד, אבל הוא לא היחיד. שברולט אורלנדו למשל יציע לכם קצת פחות מקום בפנים אבל יוכל גם הוא לספק את הסחורה ובשברולט קצת יותר גמישים מבחינת הנחות. לפי מיטב הבנתי בתחילת השנה תגיע ארצה גרסת ה1.4 ליטר טורבו בנזין של האורלנדו שתהיה זולה יותר מהדיזל שמשווק כעת.

עוד אופציה טובה היא האאוטלנדר החדש של מיצובישי. לא בדיוק מיניוואן אבל יכול לקחת מידי פעם 7 נוסעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עולים לי בראש רכבים יפנים כמו ה ניסאן קאשקאי סובארו פורסטר והאוטלנדר של מיצובושי לדעתי כולם יהיו בזבזנים בדלק.

מה דעתכם על הסיאט אלהמברה ?

איזה עוד אופציות חסכוניות בדלק גם יש .

פורסם

ניסאן קשקאי נמצא רגע לפני החלפה, אני לא בטוח שזה רעיון טוב לקנות עכשיו את הדגם היוצא (אם כי הכל שאלה של מחיר בדברים האלו...).

סובארו פורסטר רכב נהדר, אבל לא מתאים לתקציב שלך כחדש. כמשומש זה רק הדגם היוצא, שהוא טוב אבל קצת פחות טוב.

האאוטלנדר דווקא ממש לא בזבזני בדלק, לדעתי העיצוב שלו לא משהו אבל זה עניין של טעם אישי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיאט אלהמברה היא מיניואן גדול שלא הייתי מייעד אותו לנשיאת מטען.

למה לא לבדוק רכב סטיישן 5 מושבים כמו יונדאי i40cw.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...