Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אין בארץ הרבה ימי גשם / ערפל, ובכל זאת, פנסי הערפל הם אביזר בטיחותי.

למה בארץ פנסי ערפל קדמיים נחשבים למותרות? אבזור עשיר? תוספת אבזור בתשלום?

למה זה לא אבזור סטנדרטי כלול במחיר?

איך זה בחול, מישהו מתמצא?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוב דרום אמריקה זה אביזר "שופוני" ולא בטיחותי.

למרות זאת, יש אזורים שבהם לרכבים האלו אסור להגיע, למשל מקומות עם הרבה ערפל או עם מזג אוויר הפכפך.

רכב בלי פנסי ערפל שם נחשב לרכב "עירוני" (וזו לא בעיה כי הערים שם ענקיות, של כמה מליוני אנשים. הנסיעות הבינעירוניות מתרחשות לרוב ברכבת או אוטובוסים).

פורסם
באירופה רב המכוניות מצויידת בהן כאביזר תקני.

כנ״ל במזרח הרחוק.

אני לא חושב שזה קשור ישירות לתדירות הופעת ערפל במדינות כאלה ואחרות, זה חלק משיטת השיווק שנתפסה פה שרכבים מגיעים עירומים וכדי לקבל רכב מאובזר אתה צריך לקחת את הגרסה המאובזרת.

זו חלק מהסיבה שאני חושב שכיום, value for money מובילות ועוקפות את המתחרות בסיבוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בארה"ב זה דומה לכאן - תלוי ברמת הגימור. בבסיסיות זה מוצע בתוספת תשלום. כבר אמרתי שאנחנו דומים לאמריקאים? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Smiro, רק פוזאיסטים למניהם מדליקים את זה, אפילו עד כדי כך שהם מדליקים אותם ללא אורות דרך (ברכבים שזה אפשרי) או עם אורות דרך על מצב חנייה - העיקר שיהיה אפשר להפעיל פנסי ערפל, זה הרי כל כך מגניב.

ברכבים שלי בדרך כלל יש פנסי ערפל ואני לא מפעיל אותם אף פעם, למעט מקרים בודדים שבאמת היה ערפל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי הרבה אנשים יכעסו עליי על התגובה הזאת אבל אני מעדיף שיהיו כמה שפחות רכבים עם פנסי ערפל בארץ, שכן הם עושים פה יותר נזק מתועלת.

כמובן שאני מדבר על כל אותם "מתחשבים" שמשאירים אותם דלוקים כל הזמן ומסנוורים את הצורה.

בתכלס, בארץ פנסי ערפל לא שימושיים 98% מהזמן, רק מי שגר באיזורים מועדים לערפל חזק כמו הצפון הרחוק, שם היתה הפעם היחידה בחיים שלי שנאלצתי לנהוג בערפל סמיך שדרש ממני להדליק אותם.

מי שגר במרכז לא באמת צריך אותם, אלא אם הוא יודע מראש שהוא מתכוון לנסוע לאיזורים אלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אמנם אין בארץ הרבה ימי גשם / ערפל, ובכל זאת, פנסי הערפל הם אביזר בטיחותי.

הם אביזר בטיחותי במדינות עם מזג אוויר רלוונטי, לשאר השווקים הם ממלאים חורים בפגוש ומשפרים את מראה הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בארץ החובה היא פנס ערפל אדום אחד מאחורה, לא? אני זוכר שפעם היו מכוניות שהגיעו אפילו בלי זה והיו עושים להם התקנה בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמובן שאני מדבר על כל אותם "מתחשבים" שמשאירים אותם דלוקים כל הזמן ומסנוורים את הצורה.

פנסי ערפל לא מסנוורים ולא נעליים.

אם כבר "מתחשבים" אז אולי אלה שמתקינים קסנון על פריוסים/קורולות למיניהן או אלה שמקשטים את הרכב בפסי לד סטייל עץ אשוח.

פורסם

איני יודע להבחין בין פנסי ערפל מקוריים ובין אלה המותקנים על ידי חובבי ה"לוק", אבל אין ספק שחלק נכבד מפנסי הערפל המופעלים לצורך עשית רושם מסנוורים, ואם הכביש רטוב המצב מחמיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעולם לא היה לי רכב שמותקנים בו פנסי ערפת קדמיים, ומעולם (בעשרות שנות נהיגה ומאות אלפי ק"מ שצברתי) לא חשתי בחסרונם. אה, כן, ב-127 ספורט של צעירותי התקנתי כאלו, אבל אז זה היה פוזה כמובן.

הלואי שמשטרת התנועה האימפוטנטית תתן קנס לכל מי שנוסע עם פנסי ערפל (קדמיים או אחוריים) דולקים שלא לצורך (שזה אומר מצבי ראות קשים).

:turn-l:
פורסם

ניחא פנסי ערפל, אביזר בטיחות לא שמיש כמעט במדינה הזו, מבין את היבואנים שלוקחים על זה עוד כסף כי זה בתכלס אביזר "פוזה" במדינה הזו, ולא באמת בשימוש ייעודי, מנגד, על אופנועים חדשים שמגיעים עם ABS אתה משלם כ-10% יותר! למה? אביזר בטיחות מהשורה הראשונה, כזה שבמיוחד בדו"ג יכול להציל חיים כל דקה בכל מקום בעולם, ובכלל נותנים לך את האופציה לקנות בלעדיו! למה? :brickwall:

פורסם

אתה שואל ברצינות? תסתכל בתעודת זהות שוב ותראה מה רשום שם, איפה אתה גר? ישראל...

אם היה אפשר לגבות תוספת תשלום על כיסוי למיכל הדלק או על ידיות בצבע הרכב גם על זה היו גובים.

בישראל מביאים מכוניות מאובזרות עם אבזור שנחשב בסיסי בחו''ל ומפשיטים אותם ואז דורשים תוספת תשלום על האבזור הזה כאקסטרה שלא אמור להגיע עם הרכב.

בחו''ל אין דבר שתקנה רכב מנהלים ובכלל תהיה את האופציה לקבל אותו עם טאסות, עוד בדיחה שהומצאה בישראל.

הבדיחה היותר גדולה הייתה בהונדה בשנת 2006-2008 (אולי גם היום) שהם איפשרו לקבל את הסיויק והאקורד עם חלון גג בתוספת תשלום בלי קשר לרמת האיבזור, משמע יכולת להוסיף סכום של כ-8-10K (לא מגזים) ללא קשר לרמת האיבזור הבכירה יותר, ולקבל סאן רוף מקורי מהיצרן רק בלי שאר החמוצים של רמת האיבזור הבכירה.

למשל הסיויק שלי הגיע מקורית מהחברה ברמת האיבזור LS עם סאנרוף מקורי בתוספת תשלום, כאשר ההפרש בין רמות האבזור היה כ25-27K אקסטרה והתוספת רק על סאן רוף הייתה 10K.

מדהים כמה שהישראלים יודעים לעשות כסף... :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...