Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בבוקר אמא שלי החנתה את רכב העבודה שלה במפעל, וכשחזרה מצאה את כל דלת הנהג מקומטת.

הלכה לאבטחה ובקישה את סרט הצילום, שם רואים מונית מסוג אופל אסטרה 5 דלתות עם מספר מונית 50(אני זיהיתי) וגם חברת המוניות ידועה, נוסעת ברוורס ונכנסת בדלת הנהג של הרכב של אמא שלי ומיד נוסעת מהמקום ללא השארת פרטים.

איכות הווידאו ירודה ולא ניתן לזהות את המספר של הרכב, רואים שיש 25 בסוף(זה גם ידוע כסיומת של מוניות) אך שאר המספרים לא ברורים(אולי 287 או 289 באמצע, ממש קשה לראות - ניסיתי לראות פריים פריים בתוכנת עריכה אבל ללא הועיל)

אמא שלי ניגשה למשטרה והגישה תלונה, שם גם לא הצליחו לזהות את הרכב בכלל ועל המספר אין מה לדבר.

התקשרו אלייה מאוחר יותר מהמשטרה ואמרו שדיברו עם תחנת המוניות והם מוכנים שתתקשר אליהם וינסו לעזור לה, אך הם טוענים שאין להם מונית מסוג זה(שקר גס!!). כמו כן יש מכשירי GPS למוניות שכנראה עוקבות אחריי המסלול, גם זה נשאל ע"י המשטרה וענו לו שאין שום מידע על GPS, למרות שזה התיאור של החברה:"חברה בעלת 120 מוניות מפוארות וחדישות בפיקוח קצין רכב בתעבורה ומנוהלות במערכת G.P.S".

מה ניתן לעשות במצב זה?

האם על בעל תחנת המוניות יש חובה על מתן פרטים לגבי המונית?

אם יש לי את מספר המונית(50) האם אני יכול בוודאות להגיד שלתחנה זו אין עוד מונית מסוג אחר עם מספר כזה?

תודה רבה מראש!

נ.ב

נראה כאילו לא מעניין את המשטרה במיוחד המקרה ולא יעשו מאמץ לטפל בו.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הכוונה מספר 50?

איך אתה יודע איזה תחנת מוניות?

האם רואים את המספר על הכובע?

האם ניתן בצילום לראות מי מעובדי המפעל עלה על הרכב, אולי פרסום הודעה בלוח מודעות שמי שעלה על מונית שיצור קשר עם אימך.

אני הייתי אורב ליד התחנה לראות אולי המונית תגיע ותזהה אותה.

פורסם
מה ניתן לעשות במצב זה?

קודם כל רצוי שתגיעו למבנה התחנת מוניות כמה פעמים, בשעות שונות, אם תראו את המונית חונה שם ליד התחנה תצלמו כך שיראו את המונית, את מספר הרישוי שלה ואת מבנה התחנה.

האם על בעל תחנת המוניות יש חובה על מתן פרטים לגבי המונית?

עקרונית ככל הידוע לי אין חובה כזאת, וקשה עד בלתי אפשרי להוכיח כי הנהג אכן שייך לתחנה.

אבל כשלאבא שלי הייתה תחנת מוניות ועבדתי שם אני כן סיפקתי פרטים במקרים כאלה ואחרים.

אם יש לי את מספר המונית(50) האם אני יכול בוודאות להגיד שלתחנה זו אין עוד מונית מסוג אחר עם מספר כזה?

לא, וגם לא ניתן להוכיח שהמונית אכן שייכת לתחנה, יכול להיות שהמונית בעברה הייתה שייכת לתחנה הזו והנהג פשוט נמנע מלפרק את סממני התחנה.

נ.ב

נראה כאילו לא מעניין את המשטרה במיוחד המקרה ולא יעשו מאמץ לטפל בו.

זה לא חדש ולא רק במקרה הזה.

אני מציע שלאחר שצילמתם את המונית בתחנה כדאי להיכנס ולבקש את פרטי הנהג, אם לא מהנהג עצמו אז מהסדרן או מנהל התחנה.

אולי אני אוכל לעזור יותר אם אני אדע על איזו עיר מדובר?

המצלמה הייתה מכוונת ישירות אל מול המונית או צילמה מהצדדים? (כלומר רואים את קדמת המונית או את הדלתות?)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יעלה את הסרטון ליוטוב או לשרת, תוכלו לעיין בו בזמנכם החופשי. אולי אפילו מישהו כאן מתמחה בעריכת סרטי וידאו ויוכל לספק תמונה איכותית יותר.

בכל מקרה כנראה שזו לא התחנה שחשבנו, כי המספר שהיה על צד המונית מזכיר את המספר 5533* שיש לנו פה באשדוד.(הארוע קרה באזור תעשייה באשדוד)

אבל כנראה שמספר המונית (על הדלת) הוא משהו דומה ל: 5935 או 15935.

הנה הסרטון להורדה:

http://www1.zippyshare.com/v/98076207/file.html

monit.jpg

2008 AUDI S3

פורסם

המספר על הדלת בצד זה מספר "ירוק" (זכות ציבורית) והוא מספר ייחודי כמו מספר רישוי, זה לא הטלפון של התחנה או משהו כזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם מהוידאו הזה אי אפשר לזהות את מספר הרכב (ובאמת נראה שאי אפשר),

כדאי לך לראות אולי יש באזור בית עסק עם מצלמות יותר איכותיות,

תוכל לבקש ממנו עפ"י שעה מדוייקת (שכבר יש לך, וסוג הרכב) וככה תוכל לזהות אותו ואת המספר.

so far so good so what

פורסם
אם ראית את הפגיעה ממש בוידאו הזה אבל ממנו אי אפשר לזהות את מספר הרכב,

כדאי לך לראות אולי יש באזור בית עסק עם מצלמות יותר איכותיות,

תוכל לבקש ממנו עפ"י שעה מדוייקת (שכבר יש לך, וסוג הרכב) וככה תוכל לזהות אותו ואת המספר.

הארוע קרה בשטח מפעל, כלומר אין עוד עסקים באזור.(כניסה דרך שער ראשי וכל השטח מגודר)

אנסה לברר מחר, אולי יש עוד מצלמות בזוויות אחרות שיוכלו לסייע בפענוח.

נ.ב

האם זה נכון שזמן הגשת תלונה במשטרה עומד על 48 שעות? לאחר מכן כבר לא ניתן לעשות כלום בנידון?

כמו כן הבנתי שבמידה ונפתחה תלונה במשטרה יש תקופה של שבועיים שלאחרייה התיק נסגר מחוסר עניין הציבור?

2008 AUDI S3

פורסם

אולי שווה לנסות לאתר את אותה עובדת שירדה מהמונית,

היא תדע לתת פרטים על הנהג\תחנה,

שים לב שהיא הסתובבה והסתכלה כששמעה את המכה.

so far so good so what

פורסם
אולי שווה לנסות לאתר את אותה עובדת שירדה מהמונית,

היא תדע לתת פרטים על הנהג\תחנה,

שים לב שהיא הסתובבה והסתכלה כששמעה את המכה.

אמא שלי מכירה את האשה שירדה מהרכב ודיברה איתה(גם השוטרים דיברו איתה), היא תפסה את המונית ברחוב ולא הזמינה אותה טלפונית, כמו כן היא לא קיבלה קבלה על הנסיעה.

זהות הגבר ידועה בתור גבר גרוזיני בסביבות גיל ה-50.(לשון האשה)

מעבר לכך היא לא תרמה יותר מידי פרטים, לא למשטרה ולא לאמא שלי.

2008 AUDI S3

פורסם

אז נשארה רק האופציה של מצלמות אחרות,

וכשחושבים על זה אם אתה אומר שזה בתוך שטח של מפעל זה עושה את זה פשוט,

בטח יש מצלמות בכניסה, בשער, שאפשר יהיה בקלות לזהות מהן את המספר.

so far so good so what

פורסם
אני יעלה את הסרטון ליוטוב או לשרת, תוכלו לעיין בו בזמנכם החופשי. אולי אפילו מישהו כאן מתמחה בעריכת סרטי וידאו ויוכל לספק תמונה איכותית יותר.

בכל מקרה כנראה שזו לא התחנה שחשבנו, כי המספר שהיה על צד המונית מזכיר את המספר 5533* שיש לנו פה באשדוד.(הארוע קרה באזור תעשייה באשדוד)

אבל כנראה שמספר המונית (על הדלת) הוא משהו דומה ל: 5935 או 15935.

הנה הסרטון להורדה:

http://www1.zippyshare.com/v/98076207/file.html

המספר כובע של המונית 15935 ע"פ מה שמופיע בצילום

פורסם

כ.ש באשדוד מוסך של כלל זה מוסך פחחות וצבע שהוא מוסך הסדר של הרבה תחנות מוניות באשדוד, איך אני יודע? שקיבלתי טיפול אצלהם כמוסך הסדר של הביטוח שהחליפו לי טמבון אחורי, ראיתי לפחות 10-15 מוניות בטיפול אצלהם מתחנות שונות בעיר, שווה לקפוץ לראות אם קפצה אופל אסטרה כמו בתמונה לטיפול שם, גם מרצדסים חדשות קיבלו שירות שם על פי מה שראיתי, לא הייתי פוסל בגלל שזה רכב חדש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

המספר על הדלת סביר להניח הוא 15923, בדקתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל.

בנוגע למספר רישוי, זה בהחלט XX-X8X-25, מנסה לפענח עבורך כרגע.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

המספר "הירוק" הוא 1592X, כאשר הספרה האחרונה היא כמעט בוודאות 3 אך אולי 2.

כאשר המונית יוצאת, נכנס רכב (אפלאוז?) אם יודעים של מי הרכב הזה, שווה לבדוק אם יש לו מצלמה ברכב אולי משם יהיה אפשר לראות את מספר הרישוי של המונית.

פורסם

תודה רבה לכל מי שמנסה לסייע, בתחנת המוניות אמרו שלא קיים אצלם כזה מספר 15935, אולי מנסים לטייח אולי באמת אין מספר כזה.

בכל מקרה מחכה גם לעזרתכם

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...