Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן האחרון הדלת החמישית ממאנת לעלות בקלילות, וזקוקה לעידוד שלי כל הדרך עד למעלה...

בימים האחרונים, לאחר כ 15 שניות מההרמה של הדלת החמישית, היא מתחילה עצמאית לעשות דרכה חזרה למקום.

האם יש דרך לטפל בשסתומים/בוכנות אוויר (ההידראולים) שבצדדים, או שעלי להחליף אותם?

במידה ומישהו יודע, אשמח לדעת כמה עולה זוג כזה, והיכן ניתן להשיג.

פורסם

אין מה לטפל, יש צורך בהחלפת הבוכנות.

בהחלט ניתן לרכוש בוכנות חליפיות, כנראה שחליפי יהיה זול יותר ממקורי.

אני מציע להתחיל מחיפוש בחנויות החלפים, אני מאמין שכל בוכנה מחברה שאינה-סינית תעשה את העבודה לשנים הקרובות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף לאורך הבולם במצב פתוח, יש לשים לב לנתון כוח פתיחה.

זה רשום על גבי הבולם, לדוגמא 400N או 300N.

צריך להחליף לבולמים בעלי כוח פתיחה זהה למה שיש לך כעת. יכולים להיות בולמים במידות פיזיות זהות ועם כוח פתיחה שונה.

כבר היה כאן משהו שהכריב בולמים של 350N במקום 500N ולא הבין מדוע הדלת עדיין נופלת.

מחיר של בולמים כאלו בחנויות חלפים (כלומר לא מקוריים) - משהו כמו 300-400 ש"ח לזוג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מחיר של בולמים כאלו בחנויות חלפים (כלומר לא מקוריים) - משהו כמו 300-400 ש"ח לזוג.

היי. קיבלתי היום הצעה מפחח שצמוד לבניין בו אני עובד, לזוג חליפי ב 230+מע"מ לאחד.

קצת יקר, לא? יש לך המלצה על מקום לרכוש בו בזול יותר? - איזור גשר יצחק שדה ת"א.

פורסם

בהתחשב שמחיר בולם בודד בחברה עומד סביב ה 600 ש"ח, ההצעה שקיבלת לא נשמעת לי יקרה במיוחד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בהתחשב שמחיר בולם בודד בחברה עומד סביב ה 600 ש"ח, ההצעה שקיבלת לא נשמעת לי יקרה במיוחד.

איתמר

אולי, אבל הערכת המחיר של בוקי היא כמעט 40% מתחת למה שהוצע לי - 230+ מע"מ לאחד = 540 ש"ח.

פורסם

תלך לבד לחנות חלפים, ולא דרך מישהו. אני חושב שתוכל לקבל מחיר נמוך יותר.

באיזור גשר יצחק שדה בכל חנות חלפים יזמינו לך את הבולמים והם יגיעו תוך חצי שעה/שעה או שיהיו להם במלאי.

פורסם

באיזור גשר יצחק שדה בכל חנות חלפים יזמינו לך את הבולמים והם יגיעו תוך חצי שעה/שעה או שיהיו להם במלאי.

אפשר שם של מקום מומלץ?

פורסם

לא צריך מקום מומלץ, באיזור יצחק שדה / המסגר יש הרבה חנויות חלפים. כנס לאחת, כנס לשנייה, כנס לשלישית וכבר תבין לבד מי מציעה לך את המחיר הכי משתלם.

איתמר

• תוכן חדש...