Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש רכב חסכוני והנה מספר שאלות

אני שמתי עין על הסמארט שנת 03-04 עם המנוע 600 סמ"ק הייתי רוצה לדעת ממישהו שמחזיק באחת כזו מה התצרוכת דלק האמיתית שלה במשולב (בנסיעה עירונית+ פעמיים שלוש בינעירונית). ובנוסף מה עלויות האחזקה שלה טיפולים ובעיות נפוצות. (אני יודע שיש הרבה כתבות בנושא הרכב הזה אבל אני לא מצאתי את המידע שאני מחפש)

כמו כן אני אשמח לקבל הצעות נוספות לגבי רכב קטן והדגש שלי הוא לרכב חסכוני בדלק ואמין אני מחפש רכב שעושה במשולב בערך 1/20 פלוס מינוס התקציב שלי הוא 20K-30K

פורסם

תחפש קצת בפורום, יש מידע על הרכב הזה (סמארט דור 1). למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=488504&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98

בגדול - את כל מה שתחסוך בדלק תשלם כנראה למוסך. ככה זה כשאתה צריך לטפל באותו מוסך עם מרצדס S קלאס ומרצדס SLS. זה לא שמדובר באיזה מאזדה 3 שכל מוסך מדרכה מכיר ויש לו חלקי חילוף בשפע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצא לי לשבת בסוכנות באחד כזה,המושב לא ממש נוח,והרכב מאוד לא פרקטי מבחינת תא מטען,החומרים לא מרשימים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...