Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

טויוטה קורולה מודל 2010 פרטי

בשבוע האחרון אני מרגיש שהרכב נוטה בנסיעה מעט שמאלה וההגה לא ישר

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

אשמח לעזרתכם, תודה

פורסם

הייתי ממליץ תחילה לבדוק לחצי אוויר. אם הלחצים תקינים בכל ארבעת הצמיגים יש לגשת למכון פרונט. יכול להיות שהרכב חטף מכה ממדרכה או מהמורה בכביש שהוציאה אותו מכיוון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקתי לחץ אויר

האמת אני כמעט בטוח שזה התחיל אחרי שהחלפתי צמיג קידמי ימני (השמאלי חדש גם כן, שמתי צמיג חליפי גודל רגיל במקום לרכוש שניים)

יכול להיות שמכרו לי צמיג עקום ?

* צמיגים good year

פורסם

למה החלפת את הצמיג? האם מדובר באותו דגם וחברה? האם זו אותה המידה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כך אז גש למכון פרונט, אין עוד בדיקה שניתן לבצע לבד וללא מכשור מתאים.

איתמר

פורסם

אני יודע שלרוב בדיקה לא עולה כסף, כמה אמור לעלות במידה וצריך לעשות כיוון פרונט ?

* אשמח לדעת מחיר ממוצע כי אני צריך לעשות גם טיפול לרכב, כדאי לעשות את הפרונט שם או שהמחיר לא ישתלם

פורסם

בדיקת פרונט היא בדיקה קצת יותר מורכבת, יש צורך בליפט / בור בדיקה וחיבור מכשירים לכל ארבעת הגלגלים. זה לוקח זמן ועולה כסף, מה גם שאם לתחושתך קיימת משיכה אז כנראה שאכן יש בעייה. כיוון "פרונט" לציר (כי יש רכבים שניתן וצריך לכוון גם ציר קדמי וגם ציר אחורי) עולה 180-250 ש"ח לציר. אם יש צורך בהחלפת חלקים המחיר כמובן עולה.

פרונט עושים במכון מתמחה, רצוי לגשת אליו אחרי הטיפול במוסך שכן אם במהלך הטיפול יתגלה שיש צורך בהחלפת רכיב הקשור להיגוי או המתלה כיוון הפרונט יהרס ויהיה צורך בכיוון מחדש.

יש מוסכים שמבצעים עבורך את כיוון הפרונט תוך גזירת קופון. לי היה נסיון לא טוב עם שירות כזה ואני לא רואה סיבה לשלם למוסך אקסטרה עמלה על השירות.

איתמר

פורסם
בדקתי לחץ אויר

האמת אני כמעט בטוח שזה התחיל אחרי שהחלפתי צמיג קידמי ימני (השמאלי חדש גם כן, שמתי צמיג חליפי גודל רגיל במקום לרכוש שניים)

יכול להיות שמכרו לי צמיג עקום ?

* צמיגים good year

בהחלט יכול להיות צמיג פגום. אצלי הייתה בעבר בדיוק אותה תופעה, עושים דבר פשוט ומחליפים בין הצמיג הימני לשמאלי. אם זו בעיית צמיג ההגה ימשוך עכשיו לכיוון השני.

• תוכן חדש...