Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרת קונספירציה:

הסדירו את זה טוב מאוד עם מריחואנה הרפואית כהעבירו את הטיפול הבלעדי בה לידי חברת התרופות שראל, ללא מכרז, ללא מתחרים באמצעות לוביזם אינטנסיבי. פשוט מנסים לראת איך טבע תשתלט גם על השוק האזרחי של המריחואנה:-P :-P :-P

לינק לכתבה

אני לא אגיע, כי להפגנה הזו אין שום ערך, כי אם מליון איש לא שינו יותר מדי ברחובות, אז הפגנה כזו לא תשנה כהוא זה לטעמי. עד שלא תקום שדוה פוליטית אמיתית ובעלת אינטרסים לתחום, לא יזוז כלום לדעתי. יעשו טוב המגדלים החוקיים אם יחברו לעלה ירוק ויתחילו לדאוג לתחת של עצמם. פועל יוצא יהיה תחילתו של תהליך הסדרה לטעמי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להניע את הרכב, להגיע להפגנה ולעזור, לא לעזור רק לסטלנים אלא לעזור לכולם.

לא מומלץ לעשות את זה.

אין חניה ליד כיכר והחניון הקרוב, בכיכר העיר, גובה הון על חניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מעשן סיגריות, שותה קפה, קולה או יין (99.9% מהאוכלוסיה)?

אז אתה לא מעשן סמים, אתה שותה אותם...

הייתי מגיע, אבל אני לא מעשן סמים, לא שותה אלכוהול, ולא מעשן סיגריות

ובעתיד הקרוב מתכנן גם להפסיק לשתות קפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מעשן, לא שותה, לא משחק סנוקר - ממש חסיד אומות העולם!

(הומור כן? ;) )

אני גם לא מעשן מריחואנה, עד כמה שישמע הזוי אולי לאנשים, לא מעשן סיגריות, שותה בירה בלבד.

פורסם
בלי להכיר את ההשפעה של זה על הבריאות, לדעתי הסיבה העיקרית שזה אסור היא כסף - המדינה לא יודעת עדיין איך להסדיר את זה, למסות את זה ולהרוויח מזה, אז זה לא חוקי בינתיים.

בדיוק כמו המס על הסיגריות, תירוץ עלוב.

המדינה כביכול "דואגת" לאזרחיה ולכן זה לא חוקי.

פורסם
לא קיים מחקר אמפירי שתומך בהצהרה שלך. קחי בחשבון שכדי להשוות באמת צריך להתייחס לאותם המינונים.

ההשפעה הקטלנית של אלכוהול על גוף האדם מתועדת היטב.

חוסר ההשפעה של קנאביס על גוף האדם גם כן מתועד היטב, שאם לא כן, ה FDA לא היה מאשר אותו.

אתה מכיר הרבה חולים שמטופלים באלכוהול?

כי אני מכיר הרבה חולים שמטופלים בקנאביס.

לא מומלץ לעשות את זה.

אין חניה ליד כיכר והחניון הקרוב, בכיכר העיר, גובה הון על חניה.

ואני חשבתי שלא מומלץ לעשות כי מהעננה שמעל הכיכר, תשכח איפה החנית! :wink:

בכל מקרה, הקריאה לא צריכה להיות ללגיטימציה של הקנאביס, יש יותר מידי אנשים חשוכים ואפלים בכנסת ישראל שלעולם לא יאשרו את זה.

הקריאה צריכה להיות לדה-קרמינליזציה ולברירת קנס בתפיסה עד למשקל מסוים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מעשן סיגריות, לא מעשן סמים, לא שותה אלכוהול, גם לא קולה, גם לא קפה וגם לא פריגת.

צמצמתי את השימוש ברכב למינימום.

יושב לי בחושך בקארספורום וסבבה לי. מקווה שאין כוונות להטיל מס גם על זה :shock:

פורסם
לא מעשן סיגריות, לא מעשן סמים, לא שותה אלכוהול, גם לא קולה, גם לא קפה וגם לא פריגת.

צמצמתי את השימוש ברכב למינימום.

יושב לי בחושך בקארספורום וסבבה לי. מקווה שאין כוונות להטיל מס גם על זה :shock:

השמועות אומרות שיהיה מס גם על זה, אבל בעלי פאביה יקבלו פטור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אתן לכם את נקודת מבטי כאחד שלא מעשן בכלל באופן אקטיבי, אבל כן מעשן פסיבי ולא רק סיגריות חוקיות.

אני חושב שצריך בתור התחלה להוציא מהחוק כל דבר שיוצר עשן. מצטער אבל לא בא לי לשבת בים, ולקבל עשן מזה שעומד 20 מטר ממני ומעשן (מי יודע מה) עם רוח לכיוון שלי.

מילא כשאני הולך לחבר שמעשן אז יש לי בחירה ללכת אליו או לא, או לפחות בגלל שהוא חבר, הוא מעשן בחלון.

היו פעמים שישבתי אצל אנשים שעישנו לא יודע מה, אחרי 3 שעות אצלם בשעה 4 לפנות בוקר אני נוסע באיילון ופוחד שיעצרו אותי לביקורת כזאת או אחרת ויריחו את הבגדים שלי (שלא לדבר על העיניים שלי).

לפני שאתם חושבים על הכיף שזה עושה לכם, תחשבו על הסבל שזה עושה לאחרים. מצידי תסניפו, תגלגלו מתחת ללשון וגם תזריקו, רק אל תעשנו!

ומי שמעשן נרגילה, תחנקו אתם והריח גחלים המסריח הזה שיוצא בהדלקה של הגחל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כבר קיצוני. מה, אין יותר מנגל? :lol:

אי אפשר לחיות בצורה שמונעת 100% סבל מאחרים, זה בלתי אפשרי.

יש אנשים שעצם זה שאתה נמצא איתם בחדר, נושם ומחמם להם את האויר הם סובלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתי ראית לאחרונה אנשים מדליקים מנגל בכל פינת רחוב?

ולפני שתקפוץ, פרט לחגים מסויימים!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר - הזכויות שלך שוות לזכויות שלהם. חוקי העישון פטרנליסטיים ברובם, יש לי בעיה עם הקונספט ככלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מתי ראית לאחרונה אנשים מדליקים מנגל בכל פינת רחוב?

ולפני שתקפוץ, פרט לחגים מסויימים!

ומצד שני, המכוניות, האוטובוסים והמשאיות פולטות המון עשן כל יום כל-היום. שכנה של חבר בקשה ממנו לא לחנות כשהאגזוזים פונים לחצר שלה (וזו חניה מסודרת של הבניין), היא טענה שכשהוא מתניע זה מרעיל את הילדים. סיפור אמיתי.

אי אפשר לרצות את כולם וצריך למצוא איזשהו אמצע. אתה לא יכול לאסור על אנשים לעשן, ואני אומר את זה כלא מעשן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם ההורים האוקראינים היקרים שלי ישמעו שנסעתי מטבריה לתל אביב כדי לתמוך בחבורה של עורכי דין וסטודנטים סטלנים הם היו באמת שוללים ממני את הירושה :lol: .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ההשפעה הקטלנית של אלכוהול על גוף האדם מתועדת היטב.

חוסר ההשפעה של קנאביס על גוף האדם גם כן מתועד היטב, שאם לא כן, ה FDA לא היה מאשר אותו.

אתה מכיר הרבה חולים שמטופלים באלכוהול?

כי אני מכיר הרבה חולים שמטופלים בקנאביס.

לקחת את החלק השני של תגובתי, ומחקת אותו כאילו לא קיים.

למען האמת אלכוהול הוא חומר חיטוי מעולה. בלעדיו הרפואה הייתה תקועה במקום. לא קנאביס ולא נעליים היו עוזרים לנו.

ראית פעם מישהו מפרק לאנשים את הצורה ברחוב כי הוא מתחיל להזות? אני כן.

נכון, לקנאביס יש יכולת לפגוע במוח שלך ובכך ביכולת שלך לחוש כאב. זה לא אומר שהוא בריא או שיש לו סגולות רפואיות, זה פשוט אומר שעדיף לעשן אותו מאשר להתמודד עם הכאב. באותה מידה אתה יכול להזריק הרואין, רק שזה יהרוג אותך מהר. לא תראה את הקנביס משמש כתרופה לאדם שיש לו סתם כאבי ראש, מהסיבה הפשוטה שהוא לא תרופה.

אני שוב אומר, אתה לא יכול להשוות בנאדם שמעשן רבע ג'וינט ביום, לבין אלכוהוליסט. לקאנביס יש ועוד איך השפעות על גוף האדם! זה שאתה לא מודע אליהן לא אומר שהן לא קיימות. לדידך, אני יכול לעשן 50 ג'וינטים וללכת לנהוג במרכז תל אביב. אם אין לקאנביס שום השפעה אז לא יקרה כלום נכון?

אין לי צד בעמדה. אני חושב שגם קנאביס וגם אלכוהול זה חרא. עדיין, יש הרבה "מחקרים" משני הצדדים, וכמובן שכל אחד טוען את מה שהממנים שלו רוצים שייצא במחקר. ברוך הבא לעולם הכלכלי שלנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...