Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני טיפה מאוכזב מהתגובות פה. יש פה מן נימה כזאת של שנאה לקנאביס ובכלל מן אמירה כזו שמדובר באיזה סם מלוכלך. חבל שהפכו אותו לכזה. אלכוהול נחשב פריט חובה בכל אירוע, לפני שאתה שיכור הוא נראה נוצץ ומזמין, מדוע לא נהפוך את הקנאביס (לא יודע לגבי טוב או לא, פחות מזיק מאלכוהול זה בטוח) לכזה?

סה"כ אני בעד לגליזציה, חלקית (נותנים לעשן אך לא לסחור) או מלאה. אני אישית לא צורך. אילוצי הצבא מונעים ממני. לאחר מכן ייתכן ואגיע לזה, אם כי אני לא אוהב את הרעיון בשל העובדה שמוצר אסור הוא מוצר שעשוי גרוע. הוא פרצה הקוראת לגנב. כל תחום שאין בו פיקוח מביא צרות ולי לא נשמע טוב לתמוך במקסום רווחים של איזה דילר. חבל שכולנו, גם אם לא מעשנים, ממשיכים לתת לו יד.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתה תקופה שעישנתי קצת. כיום אני לא מעשן כי הגעתי למסקנה שלי זה לא עושה טוב, אבל יש לי כמה וכמה חברים ומכרים שמעשנים וזה עושה להם טוב. בעישון פסיבי אני מעדיף קנאביס מאשר סיגריות..:wink:

בשורה התחתונה, אני בעד לגליזציה. שכל אחד יחליט בעצמו מה מתאים לו ומה לא.

אגב, עם אנשים שמעשנים כמו חמורים הרבה יותר כיף לבלות מאשר עם אנשים ששותים כמו חמורים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בתור אחד שלא מעשן (שום סוג של עישונים) אני תומך לגמרי בהסדרה של קנאביס בחוק.

שיהיה מקום חוקי לקנות, שיהיה על זה מס כלשהו,

שיהיה חוקי לגדל עד כמות X לאדם,

אבל שישאר לא חוקי לנהוג תחת השפעה או למכור/לעשן לקטינים.

בגדול רגולציה דומה לאלכוהול.

האלכוהול הוא סם הרבה הרבה יותר מזיק (במיוחד כשנצרך בכמויות גדולות) וגם יותר ממכר, ועדיין חוקי לגמרי.

וגם טבק שהוא אחד החומרים הכי ממכרים שמוכרים לאנושות (תחרות צמודה עם הרואין) - חוקי.

זה מצב מגוחך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לקחת את החלק השני של תגובתי, ומחקת אותו כאילו לא קיים.

למען האמת אלכוהול הוא חומר חיטוי מעולה. בלעדיו הרפואה הייתה תקועה במקום. לא קנאביס ולא נעליים היו עוזרים לנו.

ראית פעם מישהו מפרק לאנשים את הצורה ברחוב כי הוא מתחיל להזות? אני כן.

נכון, לקנאביס יש יכולת לפגוע במוח שלך ובכך ביכולת שלך לחוש כאב. זה לא אומר שהוא בריא או שיש לו סגולות רפואיות, זה פשוט אומר שעדיף לעשן אותו מאשר להתמודד עם הכאב. באותה מידה אתה יכול להזריק הרואין, רק שזה יהרוג אותך מהר. לא תראה את הקנביס משמש כתרופה לאדם שיש לו סתם כאבי ראש, מהסיבה הפשוטה שהוא לא תרופה.

אני שוב אומר, אתה לא יכול להשוות בנאדם שמעשן רבע ג'וינט ביום, לבין אלכוהוליסט. לקאנביס יש ועוד איך השפעות על גוף האדם! זה שאתה לא מודע אליהן לא אומר שהן לא קיימות. לדידך, אני יכול לעשן 50 ג'וינטים וללכת לנהוג במרכז תל אביב. אם אין לקאנביס שום השפעה אז לא יקרה כלום נכון?

אין לי צד בעמדה. אני חושב שגם קנאביס וגם אלכוהול זה חרא. עדיין, יש הרבה "מחקרים" משני הצדדים, וכמובן שכל אחד טוען את מה שהממנים שלו רוצים שייצא במחקר. ברוך הבא לעולם הכלכלי שלנו.

ניקו,

אין הסיכוי שאותו בנאדם ברחוב עישן גראס הוא אפס. למה? זה לא חומר הזייתי. כמו שסיגריה לא. אלכוהול, לעומת זאת, גם אם לא הזייתי גורר ביטויי אלימות בהרבה מקרים.

לקנאביס יש תכונות רפואיות. תשאל כל חולה סרטן/פרקינסון שזכה לקבל מריחואנה רפואית. ההשוואה להרואין היא קצת מופרכת... תן לחולה פרקינסון מנה לווריד, תשאל אותו מה עוזר לו יותר לתפקד.

אין גם מה לקפוץ ל50 ג'וינטים ביום. גם אם תשתה 50 כוסות מים ביום אתה תמצא את עצמך מפורק. גם אם תנשום חמצן בריכוז גבוה אתה עלול להזות.

וברור שצריך לאסור על עישון ונהיגה, אכיפת גיל וכו.

מחקרים בעד מריחואנה לא משרתים כרגע שום אינטרס כלכלי. מועטים סוחרי הסמים שרוצים להרחיב את קהל הלקוחות שלהם דרך טיעונים בריאותיים.

לעומת זאת, מחקרים נגד אלכוהול פוגעים בהרבה כיסים - ועדיין רואים אור, למרות משקל לא מבוטל שבטח מופעל כנגד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לדעתך זו דמגוגיה, לדעתי זו האמת לאמיתה, זו שקשה מאוד להתמודד איתה ובמיוחד להפנים אותה.

אנשים מסתכלים בבוז על "סטלנים" ומכנים אותם "מסוממים" כאשר למחרת בבוקר הם "יהיו חייבים" את הקפה שלהם.

לא סתם אנשים חייבים קפה, הוא מכיל סם פסיכואקטיבי ממכר שנקרא קפאין.

מה שהצחיק זה שהוא מנסה כאילו להיות ה"בחור שומר החוק ונקי מסמים" ("אני לא מעשן סמים חס וחלילה") כאשר הוא צורך סמים פסיכואקטיבים ברמת היום יום, אבל קונקרטית "קנאביס" מבחינתו זה "סם" עם קונוטציה שלילית (על אף שהוא טבעי, לא ממכר ופחות מזיק מרוב הסמים ה"טובים" שהוא צורך).

תגובה שבעיניי נתפסת כפנאטית.

את אותם הדברים ניתן להגיד על מכוניות למשל. או על מנגל, על מזון בשרי, על מזון טבעוני, על מקצועות כאלו ועל מקצועות אחרים.

"אנשים מסתכלים בבוז על אלו שצורכים [נסיעה מהירה במכונית, מכונית ספורט, בשר שומני, סלט בלי רוטב כי זה משמין, שמים מסכת אב"כ כשעוברים ליד בתי הזיקוק כי זה מסריח טילים, אלו שצורכים את שירותיהם של עורכי דין, עורכי הדין עצמם, וניתן להמשיך את הרשימה בקלות] ומכנים אותם [הכנס כינוי רלוונטי לדידך כאן] כאשר למחרת בבוקר הם יהיו חייבים את ה[טיול באוטו, עלייה למסלול מירוצים, מנת אוכל משמינה או מרזה במיוחד וכדומה]. לא סתם אנשים חייבים את המנה שלהם, זה מכיל סם פסיכואקטיבי ממכר שנקרא [אם אני זוכר נכון,] דופאמין."

אז רד מהעץ שעפת עליו כשחשבת שאתה ציפור אחרי מה שעישנת, מציפורים על העץ בד"כ יוצא רק ליכלוך על המכוניות החונות.

אולי אם היית מתנסח בצורה קצת יותר שפוייה, היה על מה לדבר, אבל התגובה הזו שלך ממש פנאטית.

אני חושב שגם קנאביס וגם אלכוהול זה חרא. עדיין, יש הרבה "מחקרים" משני הצדדים, וכמובן שכל אחד טוען את מה שהממנים שלו רוצים שייצא במחקר. ברוך הבא לעולם הכלכלי שלנו.

אני אתך. שניהם חרא. הבעייה מתחילה בלדעת איפה הגבול. אני למשל מכיר את עצמי ולא צורך אלכוהול בכמות משוגעת- 2 בירות, פעמיים בשבוע (בסוף השבוע, כשאני בבית בערב), וזהו. לא יוצא מהבית תחת השפעה, לא נוהג לשום מקום, לא כלום. מידתי, וזהו זה.

אבל, על כל אחד כמוני, יש 100 בכיוון ההפוך: תביא עוד אחד. עוד וויסקי, עוד בירה, עוד ראש, עוד כדור, עוד משכך כאבים, עוד אחד כזה, עוד אחד מההוא...

אתה באמת חושב שאפשר לסמוך על מי שנמצא לידך שיידע מהו מינון הגיוני?

אני לא.

האלכוהול הוא סם הרבה הרבה יותר מזיק (במיוחד כשנצרך בכמויות גדולות) וגם יותר ממכר, ועדיין חוקי לגמרי.

וגם טבק שהוא אחד החומרים הכי ממכרים שמוכרים לאנושות (תחרות צמודה עם הרואין) - חוקי.

זה מצב מגוחך.

מסכים עם כל מילה.

לא מעשן ולא מתכנן לנסות, אבל מסכים אתך שצריכה להיות רגולצייה על איפה ניתן לרכוש, מה זה מכיל וכדומה.

מה שכן, נכון- זה יעלה את מספר המשתמשים שנוהגים (אם היה יותר קל להשיג את זה, היו יותר אנשים שמים ז' כמו עם אלכוהול).

זה היה וידויו של מעשן שעבר לסיגריה אלקטרונית, כי המחיר של הסיגריות בארץ נהיה מצחיק, ולא במובן הטוב של המילה- ותודה ליאיר לפיד על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גם תרופות נחשבות לסמים.

הן אפילו נקראות כך (drugs).

לעניין הפוסט,

אני לא מעשן למעט פעמים בודדות, יחד עם זאת אני לחלוטין בעד לגיליזציה לקנאביס, לא בגלל שאני חושב שזה בריא אלא מהסיבה שההשפעה שלו יותר "ידידותית" לסביבה, הוא לא מביא סאטלה של אלימות ואגרסיביות.

בתור אחד שמאמין שאחוז ניכר מהפגיעות בנפש בסופי שבוע (בעיקר) הן בין היתר תוצר לוואי של צריכת אלכוהול בכמויות מופרזות, מה שמוביל לתאונות דרכים ואלימות קשה אני בעד שאנשים ימירו את הוודקה באיזה פייסל.

אני מסכים שאנשים מכל קצוות החברה מעשנים, יחד עם זאת הקביעה שכ-ו-ל-ם מעשנים אינה במקומה וגובלת בילדותיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור אלכוהוליסט, סטלן ונרקומן לשעבר, ואיש מקצוע, בעל ואב למופת בהווה אני חושב שחשוב וראוי שגראס יהיה חוקי.

זה יוסיף מיסים, יעלה איכות של קנאביס שנמכר ברחוב וימנע סקרנות של "חיפוש לאחר החומר האסור" כמו סמים סינטיים.

אני גם בטוח שהורי התנסו בזה בשנות השישים ושבעים העליזות. אני גם משוכנע שזה יעבור ליד ילדי באיזהשהו שלב של חייהם.

אני מעדיף שבן שלי יעשן גראס במקום להסניף שורות של קוקאין או להריץ טיפות של הרואין על כפית.

נראה לי שאקפוץ.

פורסם

אני לא מעשן סיגריות בכלל כי זה מגעיל אותי, מריחואנה עישנתי מעט פה ושם, לא התלהבתי. לצערי זה עושה לי בחילה ולא כיף.

בכל מקרה, אני בהחלט תומך, אני חושב שזה הרבה פחות מזיק מחרא אחר שמותר לעשות כאן (בעיקר אלכוהול). בתור אחד שגר מעל לגן ציבורי, אני יכול לתת לכם הקלטות קבועות בימי שישי של מה קורה עם אלכוהול, אני בטוח שעם מריחואנה בעיקר מה שהייתי שומע זה "וואי אחי בוא נלך לאכול".

האם ישנם מחקרים מכיון אירופה, הולנד בעיקר, שיכולים להציג מבט על מקום ששם זה מותר (בפיקוח וכו') ?

פורסם

מגיע,

זה מצחיק שאנשים פה מדברים על לגיליזציה, מה שכל העם כרגע רוצה זה אי-הפללה של צרכני ג'וינטים (מה שקיים ברוב העולם אפילו בטהרן [ תחפשו בגוגל] ),

זה כזה מפריע לכם שאנשים מעשנים בבית? שיקבלו תיק פלילי בגלל שעישנו צמח?

יאללה תתקדמו, כל העולם מקדימה ורק ישראל , כרגיל , 20 שנה מאחורי כל העולם.

אחד מהמגיבים פה רמז שיש לובי כלכלי לקנאביס, אתה חי בסרט.

פורסם
אני בטוח שעם מריחואנה בעיקר מה שהייתי שומע זה "וואי אחי בוא נלך לאכול".

אם זה ערסים אלימים בטבע שלהם, אז הם יישארו אלימים גם אחרי עישון גראס, וגם אחרי אכילת סקיטלס.

יחד עם זאת, אפילו שאני לא מעשן (בדיוק כמוך, ניסיתי ולא נהנתי, אז ויתרתי על התענוג), לדעתי צריך לגליזציה, להזיק זה לא יזיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכון, לקנאביס יש יכולת לפגוע במוח שלך ובכך ביכולת שלך לחוש כאב. זה לא אומר שהוא בריא או שיש לו סגולות רפואיות, זה פשוט אומר שעדיף לעשן אותו מאשר להתמודד עם הכאב. באותה מידה אתה יכול להזריק הרואין, רק שזה יהרוג אותך מהר. לא תראה את הקנביס משמש כתרופה לאדם שיש לו סתם כאבי ראש, מהסיבה הפשוטה שהוא לא תרופה.

הקנאביס לא משכך את כאבים ע"י "פגיעה במוח", אלא ע"י השפעה זמנית על אותם קולטנים אשר אמורים לקבל ולעורר את "תחושת הכאב" ( הלא היא תדר חשמלי במוח כמו כל דבר אחר ). מעבר לכך, יש לו השפעה חיובית בחיזוק המערכת החיסונית - ולכן מעבר לשימוש רפואי בהקשר של טיפול בכאבים, מטפלים איתו גם במצבים דלקתיים ובמחלות אוטו-אימיוניות למיניהן. לעניין הפגיעה במוח, חלק מהחומרים בו אף מגנים על התאים ( ע"ע טיפול בקנאביס רפואי בחולי אלצהיימר \ פגועי ראש ).

בנוסף, נראה שיש לחומרים הפעילים בו השפעה חיובית בכל הנוגע למניעת התפתחות \ התעצמות של גידולים סרטניים.

ממליץ לך לראות את הסרטון הבא שמדבר על הסגולות של הצמח בהקשר לטיפול רפואי בחולים ( קישרתי מדקה 17 לערך כדי שתדלג ישירות לפאנל המומחים הרפואיים, אך מומלץ לצפות מתחילת הקטע ) -

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

זה מצב מגוחך.

מסכים מילה במילה

כמו שמותר לבן אדם לשבת על בירה בבית אחרי יום קשה

מותר לבן אדם לשבת על גוינט קטן , בלי להתעסק עם סוחר פושע בשביל זה

:wink:

• תוכן חדש...