Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דע לשים לעצמך גבולות, תוכל להתנהל כרגיל ואפילו יותר טוב. לא תדע ? ההידרדרות הכי גדולה של קנאביס זה חיים בעבודת מינימום וכבר דיסקסנו על too much chiefs not enough indians.

[רציני]תוכל להסביר קצת יותר טוב בבקשה? לא חושב שהבנתי נכון.[רציני\]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם זה ערסים אלימים בטבע שלהם, אז הם יישארו אלימים גם אחרי עישון גראס, וגם אחרי אכילת סקיטלס.

יחד עם זאת, אפילו שאני לא מעשן (בדיוק כמוך, ניסיתי ולא נהנתי, אז ויתרתי על התענוג), לדעתי צריך לגליזציה, להזיק זה לא יזיק.

קראתי את כל השרשור ולא תכננתי להגיב. אבל אז ראיתי את התגובה שלך והייתי חייב:

נסה לעשן ג'וינט ותגיד לי אם יש לך כוח להרים יד להרביץ למישהו. בקושי לגרד תב*צ*ם אפשר...:-D :-D :-D

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
קראתי את כל השרשור ולא תכננתי להגיב. אבל אז ראיתי את התגובה שלך והייתי חייב:

נסה לעשן ג'וינט ותגיד לי אם יש לך כוח להרים יד להרביץ למישהו. בקושי לגרד תב*צ*ם אפשר...:-D :-D :-D

יש 2 סוגים.

סוג ממריץ וסוג שגורם לך "ליפול".

כנראה שעישנת את הסוג השני...

פורסם

גם הסוג הממריץ והמעלה לא יתן לך אנרגיה כאילו לקחת אקסטה וגם מספיק שתעשן מהחומר "המרים" ולא תקום :lol:

באופן מצחיק אני מכיר מספר ערסים "מסוכנים" שהיו הולכים מכות במועדונים, פורצים לבתים ולרכבים ושישי בערב יושבים על הספספל שותים וודקה, כמה חודשים אחרי שהם התחילו לעשן חשיש לא רק שהם לא יוצאים למועדונים, אפילו כיף לשבת לדבר איתם מדי פעם כשאתה פוגש אותם בחוץ וזה נדיר כי הם כול היום יושבים בבית ודופקים באנגים, מבחינתי? זה עדיף בהרבה מאשר שהם יושבים בחוץ שותים וודקה הולכים מכות ועושים רעש לאנשים בלילה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עישון הסם קאנביס אולי לא מרפא מחלות

אך הפקת שמן מעץ הקאנביס בהחלט מרפא מחלות:

הסרטונים שאני מעלה פה בשפה הרוסית,אני מאמין שאפשר למצוא אותם גם באנגלית תהנו:

האנשים שמוצגים בסרטונים הם גם רופאים גם פרופסורים ואני אנשים שחלו בסרטן העור ורופאו

http://www.youtube.com/watch?v=n-ExAeyxT4w

http://www.youtube.com/watch?v=hTpKW8z7cYQ

http://www.youtube.com/watch?v=HByfG-FAyBA

http://www.youtube.com/watch?v=uLaqzgphSF4

לכל מחלה יש מרפא שצומח בטבע.

רופאים שלקחו כמה שלבים קדימה במקצוע של חייהם וחקרו באמת את הנושא יודעים שהקאנביס מרפא,אך הוא לא חוקי

פורסם

אני אסכם את כל השרשור הזה ואגיד ש...שיט, לפני שיצאתי לעשן זכרתי מה רציתי להגיד.:wink:

אה, כן, רציתי לשאול למי יש במבה במילוי נוגט עם סוכריות קופצות (המהנדס מזון שיצר את ההמצאה הזו הוא ללא ספק הסטלן הגדול ביותר במזרח התיכון...רבתי!)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק אניח את זה כאן...

למי שלא יודע, גוגל מנתחת כל הזמן את מה שאנחנו רואים וקוראים באינטרנט.

זה בהחלט יכול להסביר למה אני רואה את הפרסומת הזו (ראה תמונה) אחרי שגלשתי והגבתי בשירשור הזה.

plants.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ההסבר היחיד שאתה רואה את הפרסומת הזו הוא שאתה גולש בלי AdBlock :wink:

פורסם
[רציני]תוכל להסביר קצת יותר טוב בבקשה? לא חושב שהבנתי נכון.[רציני\]

שבניגוד לאלכוהול או לסמים מסוכנים הקנאביס לא יכול לגרום לך להידרדר למצב שפל. אני אומר לך ברצינות, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך הוא שתעבוד בעבודת מינימום אם אתה מסטול 24/7.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני בעד לגליזציה (עם מנגונני פיקוח מתאימים) גם של סמים קלים, גם של הימורים וגם של זנות.

גם ככה הכל קיים היום ובשפע, מי שמנהל את העסקים הללו הם העולם התחתון .

תעשה את הכל חוקי, תפקח,תיקח מיסים וכולם ירוויחו ,לדעתי גם הפשיעה תרד.

פורסם

אבל השוטר שהרצה אצלנו בתיכון אמר שכל סם יכול להביא להידרדרות, אפילו עד כדי משכב זכר. :confused:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טפו, ירחם השם!

העיקר לא למשכב בהמה.

פורסם

עזוב שהשוטר עצמו נראה כמו מושא מחקר של לומברוזו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...