Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אתן לכם את נקודת מבטי כאחד שלא מעשן בכלל... אני חושב שצריך בתור התחלה להוציא מהחוק כל דבר שיוצר עשן. מצטער אבל לא בא לי...

בתור אחד שלא מעשן בכלל, ואפילו שונא ומתעב את הריח של העשן, אני אומר ככה:

רעיון מצויין. כל העישון צריך להיות לא חוקי, כי אני לא אוהב את זה. גם תמיכה במפלגות פוליטיות שאני לא אוהב צריכה להיות אסורה, וכמו כן נהיגה בסגנון שמפריע לי. וגם...

וכן הלאה.

וברצינות: אני מתעב, פשוט מתעב, את הריח של הסיגריות; אבל את החוקים כנגד עישון אני מתעב יותר. ולגבי הקנאביס אני מסכים עם וויל - שלא יתערבו בזה, ההתערבות רק מזיקה. ולגבי נהיגה - במילא כבר יש חוק שמי שדעתו אינה צלולה - מכל סיבה שהיא - אינו רשאי לנהוג, וזה מספיק.

דני

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניקו,

אין הסיכוי שאותו בנאדם ברחוב עישן גראס הוא אפס. למה? זה לא חומר הזייתי. כמו שסיגריה לא. אלכוהול, לעומת זאת, גם אם לא הזייתי גורר ביטויי אלימות בהרבה מקרים.

קנאביס הוא סם פסיכואקטיבי. הוא משפיע על פעילות המוח שלך ובמינון הנכון גם יגרום לך להזיות.

הקנאביס לא משכך את כאבים ע"י "פגיעה במוח", אלא ע"י השפעה זמנית על אותם קולטנים אשר אמורים לקבל ולעורר את "תחושת הכאב" ( הלא היא תדר חשמלי במוח כמו כל דבר אחר ).

זה בדיוק פגיעה במוח. לא באופן ישיר אומנם, אך פגיעה במערכת העצבים שבמקרה יש לה תופעת לוואי חיובית, כמו שיכוך כאבים.

קנאביס לא מרפא מחלות, הוא רק עוזר להתמודד איתן. אם קנאביס היה מרפא מחלות חיסון עצמי לא הייתה טרשת נפוצה בעולם. בנוסף, כלל ההוכחות אינן מוחלטות ועדיין קיימת מחלוקת בנושא. ההסתתרות מאחורי סגולות רפואיות זה הגבר שהכי מעצבן בכל המאבק הזה. אדם בריא שיעשן קנאביס לא ירוויח דבר חוץ מלהתמסטל. אני מאוד תומך באלו שאומרים בא לי להתמסטל, תאשרו את הסמים. בכיף. אני לא ואהב הסתתרות מאחורי "סגולות רפואיות".ו

לסיכום, אני מזכיר שממש לא מעניין אותי מה יאפשרו או לא. אלכוהול וקנאביס שניהם סמים, שניהם יותר מזיקים ממועילים לאדם הבריא. לשניהם יש שימושים כאלו ואחרים בעולם הרפואה (ידעתם שאדם שגופו רווי באלכוהול מתמודד עם קרינה גרעינית הרבה יותר טוב?), אבל למזלנו כלל המגיבים בריאים, ומי שלא אז יש רופאים שייתנו לו את התרופות הרלוונטיות. ללגליזציה של הסמים הללו אין שום קשר לרפואה. אף אחד מהם לא ישפר את בריאותכם, אדרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קנאביס הוא סם פסיכואקטיבי. הוא משפיע על פעילות המוח שלך ובמינון הנכון גם יגרום לך להזיות.

הקנאביס לא משכך את כאבים ע"י "פגיעה במוח", אלא ע"י השפעה זמנית על אותם קולטנים אשר אמורים לקבל ולעורר את "תחושת הכאב" ( הלא היא תדר חשמלי במוח כמו כל דבר אחר ).

זה בדיוק פגיעה במוח. לא באופן ישיר אומנם, אך פגיעה במערכת העצבים שבמקרה יש לה תופעת לוואי חיובית, כמו שיכוך כאבים.

קנאביס לא מרפא מחלות, הוא רק עוזר להתמודד איתן. אם קנאביס היה מרפא מחלות חיסון עצמי לא הייתה טרשת נפוצה בעולם. בנוסף, כלל ההוכחות אינן מוחלטות ועדיין קיימת מחלוקת בנושא. ההסתתרות מאחורי סגולות רפואיות זה הגבר שהכי מעצבן בכל המאבק הזה. אדם בריא שיעשן קנאביס לא ירוויח דבר חוץ מלהתמסטל. אני מאוד תומך באלו שאומרים בא לי להתמסטל, תאשרו את הסמים. בכיף. אני לא ואהב הסתתרות מאחורי "סגולות רפואיות".ו

לסיכום, אני מזכיר שממש לא מעניין אותי מה יאפשרו או לא. אלכוהול וקנאביס שניהם סמים, שניהם יותר מזיקים ממועילים לאדם הבריא. לשניהם יש שימושים כאלו ואחרים בעולם הרפואה (ידעתם שאדם שגופו רווי באלכוהול מתמודד עם קרינה גרעינית הרבה יותר טוב?), אבל למזלנו כלל המגיבים בריאים, ומי שלא אז יש רופאים שייתנו לו את התרופות הרלוונטיות. ללגליזציה של הסמים הללו אין שום קשר לרפואה. אף אחד מהם לא ישפר את בריאותכם, אדרבה.

תופעה חיובית = לא פגיעה (אגב - אני מתה לראות איפה מוגדר שמריחואנה מכילה חומרים פסיכואקטיביים)

אני לא רוצה תועלת רפואית. אני רוצה שג'וינט בערב יהיה כמו בירה בערב - אופציית השתחררות לגיטימית עבור המעוניינים.

כל השאר הן רק סיבות ללמה לא להקשות על צרכני קנאביס.

פורסם

בכל מקום שאי פעם ניסו להגדיר אותה.

זה מצוין שאת לא רוצה תועלת רפואית. להפך, אני מעריך את מי שמודה שהוא רוצה להתמסטל בערב. שיהיה בכיף, בשיא הכנות.

אני רק לא אוהב את המחבואים מאחורי "תועלת רפואית" ו"חסר השפעה על גוף האדם". זה כל מה שאמרתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו הסיבה שקנאביס לא משמש לריפוי כי עדיין לא חקרו אותו מספיק , ותנחש למה לא חקרו אותו.

לפי דעתי אתה קצת תמים, או שאתה מכחיש ואומר שטבע וחברותיה בעסק כי הן רוצות לעשות טוב לאנשים.

ד"א אני רוצה להתמסטל כל ערב.

פורסם
בכל מקום שאי פעם ניסו להגדיר אותה.

זה מצוין שאת לא רוצה תועלת רפואית. להפך, אני מעריך את מי שמודה שהוא רוצה להתמסטל בערב. שיהיה בכיף, בשיא הכנות.

אני רק לא אוהב את המחבואים מאחורי "תועלת רפואית" ו"חסר השפעה על גוף האדם". זה כל מה שאמרתי.

לגבי הרכיבים הפסיכואקטיביים - אני מודה בטעותי - קראתי קצת וה-THC עצמו הוא הרכיב הפסיכואקטיבי.

מבחינתי יש לויכוח הזה שני מישורים:

1. במישור הרפואי - לדעתי צריך להקל על חולים לקבל מרשמים למריחואנה רפואית ולו בגלל שהיא משפרת את איכות חייהם של החולים שזקוקים לה, תוך כדי עלות נמוכה מאוד למטופל.

2. במישור הסטלני - הדבר הכי גרוע שיכול לקרות ממנת יתר של קנאביס זה שינה ממש עמוקה, ובנוסף מבחינתי זה אחלה תחליף לאלכוהול (אני לא שותה). נוסף לכך - אני מבינה את הרתיעה של חלק מהמגיבים פה מעשן לסוגיו - אבל גם הם שוכחים שזו לא הדרך היחידה לצרוך מריחואנה. יש בישול, יש אידוי ויש טיפות - אז אנא מכם, תבררו קצת על דרכי הצריכה - זה שעישון היא הדרך הנפוצה לא אומר שהיא היחידה.

לגבי בעייתיות העשן של חלק מהמגיבים - אני גם לא אוהבת שבחורות גדולות הולכות מולי עם מכנסונים - זה מחריד אותי, אבל החוק לא מאפשר לי לכסות אותן - וזה בערך כמו הדרישה לא לעשן במקומות ציבוריים פתוחים. בנוסף - אם יש לכם בעיה עם עשן של מישהו - תנסו פעם לבקש ממנו בנחמדות לזוז - אני למשל, נוטה להיעתר לבקשות כאלו אם מבקשים ממני כמו בני אדם נורמליים ולא כמו חיות בפאניקה.

פורסם

טוב בתור מעשן( לא סיגריות חס וחלילה :wink: ) שותה בכייף באירועים

אני מאוד תומך שנהיה אמסטרדם הקטנה.....

ניקו לדעתי אתה קצת תמים או עובד בחברת טבע...(:?: )

קראתי פעם שמישהו אמר

עוד לא תועד בעולם אדם אחד שמת משימוש ישיר של קנאביס אבל תנחשו כמה תועדו משימוש ישיר של

אלכוהול...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני רק אניח את זה פה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

בתור מישהו שמעולם לא עישן ולעולם לא יעשן, גם אם זה יהיה חוקי...

אני תומך בדה-קרימינליזציה.

אם אדם מעשן בבית שלו בשביל להרגע, שיעשה מה שבא לו.

יותר מזה, אני בעד שיהיה אפשרי לגדל מה שרוצים ולעשן אותו או לאכול אותו בתוך עוגה.

אני רואה את החרא שהחברים שלי מעשנים וזה מצחיק שהם משלמים המון על זה והם יודעים שחצי ממה שהם קונים זה רק דשא חום.

אם הם היו מגדלים את זה בבית ולא מוכרים את זה הם היו הרבה יותר רגועים ואפילו יותר בריאים.

זה גם היה מפרק כמה וכמה ארגוני פשע כי אנשים פשוט לא היו מתעסקים עם בולשיט של סוחרים. הרי למה לשלם על משהו אם יש בבית בחינם, ובאיכות יותר טובה?

אבל!

אני כן בעד שאם מישהו נתפס מעשן ג'וינט ברחוב, הוא ייכנס לכלא לכמה ימים או יקבל קנס עצום.

אין הצדקה לעישון ג'וינט או שימוש בכל חומר אחר (כולל אלכוהול) בפומבי.

כל עוד זה לא מפריע לאף אחד, שיעשו מה שבא להם.

רק שלא יעלו על ההגה ולא יעשנו בפומבי, כי הילדים שלי עלולים להיות שם באזור.

(ההתנגדות שלי לסיגריות היא יותר תקיפה אבל זו כבר נורמה שייקח עשור או שניים עד שתיעלם).

פורסם
לגבי הרכיבים הפסיכואקטיביים - אני מודה בטעותי - קראתי קצת וה-THC עצמו הוא הרכיב הפסיכואקטיבי.

אני מכיר עשרות אנשים אשר מעשנים על בסיס יומי, רובם עושים זאת מעל 15 שנים ועוד אף אחד מהם לא דיווח על שום דבר שאפילו קרוב להזיה, אני לא אומר שזה מופרך, אך ייתכן שזה קורה לאחוזים מועטים מאד מהמעשנים, ממש לא תופעה שמגדירה את הצריכה של THC , כפי המוכר מסמים אשר כן נועדו לגרימת הזיות

מבחינתי יש לויכוח הזה שני מישורים:

1. במישור הרפואי - לדעתי צריך להקל על חולים לקבל מרשמים למריחואנה רפואית ולו בגלל שהיא משפרת את איכות חייהם של החולים שזקוקים לה, תוך כדי עלות נמוכה מאוד למטופל.

2. במישור הסטלני - הדבר הכי גרוע שיכול לקרות ממנת יתר של קנאביס זה שינה ממש עמוקה, ובנוסף מבחינתי זה אחלה תחליף לאלכוהול (אני לא שותה). נוסף לכך - אני מבינה את הרתיעה של חלק מהמגיבים פה מעשן לסוגיו - אבל גם הם שוכחים שזו לא הדרך היחידה לצרוך מריחואנה. יש בישול, יש אידוי ויש טיפות - אז אנא מכם, תבררו קצת על דרכי הצריכה - זה שעישון היא הדרך הנפוצה לא אומר שהיא היחידה.

לגבי בעייתיות העשן של חלק מהמגיבים - אני גם לא אוהבת שבחורות גדולות הולכות מולי עם מכנסונים - זה מחריד אותי, אבל החוק לא מאפשר לי לכסות אותן - וזה בערך כמו הדרישה לא לעשן במקומות ציבוריים פתוחים. בנוסף - אם יש לכם בעיה עם עשן של מישהו - תנסו פעם לבקש ממנו בנחמדות לזוז - אני למשל, נוטה להיעתר לבקשות כאלו אם מבקשים ממני כמו בני אדם נורמליים ולא כמו חיות בפאניקה.

אני איתך לגבי הבחורות הגדולות במכנסונים/חולצות בטן/ כל דבר צמוד :lol:

וכמובן שעלו לך המניות אצלי כעת :mm_yeah:

כבר חתמתי...

פורסם
אני איתך לגבי הבחורות הגדולות במכנסונים/חולצות בטן/ כל דבר צמוד :lol:

:mm_yeah: :mm_yeah:

2694491.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה אנשים מתו מקנאביס ? כמה אנשים נפגשו שכלית או פיזית מקנאביס ? כמה אחוז מצורכי הסם גומרים בגמילה ? בדקתם את הסיבות והמניעים לגמילה ?

הדברים השליליים היחידים שנמנים עם הקנאביס היא עלייה במשקל (לא תמיד שלילי, אבל בן אדם בעל משקן תקין יכול להיגרר לאוביסיטי) או עצלנות יתרה.

דע לשים לעצמך גבולות, תוכל להתנהל כרגיל ואפילו יותר טוב. לא תדע ? ההידרדרות הכי גדולה של קנאביס זה חיים בעבודת מינימום וכבר דיסקסנו על too much chiefs not enough indians.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...