Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני חיילים משוחררים (אני+בן דוד שלי) מעוניינים לטוס לחו"ל למטרת עבודה, כמובן שלא מצפים להרוויח מיליונים (אבל טוב יחסית לארץ), ומעוניינים לשלב גם הנאה כחלק מהחוויה הזו של העבודה מחו"ל, כמובן, שבראש ובראשונה לא מעוניינים להסתבך שם עם שלטונות החוק ולהסתכן בחותמות או מאסרים, תקופה לא ידועה ותלויה בהרגשה האישית שלנו תוך כדי.

אז, מה צריך לדעת? הבנתי שיש הרבה רמאויות ושקרים בתחום, ואשמח לדעת ממי להיזהר, מי מומלץ, איזה יעד יהיה מעניין כתיירותי ובלי סיכון מבחינת התעסוקה, איפה באמת "נמצא הכסף", באיזה תקופה עדיף לנסוע, ועוד, כל מידע שיכול לעזור יהיה חיוני, כמובן שאני לא מתכנן להתעשר או לקחת את זה כפרוייקט חיי, מודע פחות או יותר לדברים בכללי, אבל אשמח לפירוט מעמיק בתחום.

שוט.

פורסם

בא נחסוך דיבורים - אין.

גם חוקי, גם מכניס טוב וגם תוכל לעבוד ולכייף ולא להרגיש פועל תאילנדי (שפרקטית זה בדיוק מה שאתה)

אחד מהשלושה שאמרתי תמיד חסר אם לא יותר מאחד.

במיוחד הצד החוקי.

ברוך הבא לחיים האמיתיים, אין קיצורי דרך בלי סיכונים ועדיף לך להתחיל לחשוב מה אתה רוצה מהחיים מאשר לשרוף זמן בעבודות dead end.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא חייב להתמקד בתחום המכירות.

יש אופציות כמו אבטחה (אל-על, שגרירויות וכיוצ"ב), ושליחויות שונות דרך הסוכנות היהודית.

אופציות חוקיות לחלוטין שמאפשרות תקופת מגורים ארוכה עם שכר הולם (לא תיהיה מליונר) ואפשרות לחוות חיים בחו"ל בלי לעבוד 13 שעות ביום.

בדר"כ תיהיה התחייבות של שנתיים.

פורסם

מחזק את אלו שמעלי: במידה ואין לך ולו דרכון זר, הדרך החוקית היחידה (והמומלצת בחום, אגב) לחוות עבודה ומגורים בחו"ל היא לעבוד בחברות/גופים ישראליים.

פורסם

ליביור, אני בטוח שאין משהו מושלם, כי אם היה, כולם היו שם, בראש ובראשונה, לא רוצים להסתבך, דבר שני, לא מחפשים להתעשר, דבר שלישי לא מחפשים לחזור מטיול בחו"ל עם מינוס ענקי ולקרוע את התחת להחזיר את מה שביזבזנו, אבל תהיה בטוח ששבוע אחרי השיחרור להירשם ללימודים, זה מתכון להתאבדות לדעתי.

אבטחה זה תחום שמכניס, במיוחד שאתה רווק בלי ילדים או משכנתא, גם חוקי, רק שהבעיה היא שאין לנו הכשרה צבאית מתאימה, על אף, שאני נוטה להאמין שעוברים הכשרה מטעמם לפני שמתקבלים.

אגב, דרכון זר לא בנמצא.

תודה על הטיפ, אני בהחלט התמקד בגופים ישראלים, אשמח גם פה, אם למישהו יש ניסיון בנושא, פירוט.

למי פונים, ואיך.

פורסם
דרכון זר לא בנמצא.

בזאת סגרת את נושא העגלות, ציורי השמן ושאר ההבטחות הריקות של מוכרי החלומות הישראלים.

בזמנו היו משרות תמיכה טכנית בחברות ההימורים אונליין (ויקטור צ'אנדלר וכד'), כסף לא רע אמנם אבל ממוקם בכל מיני מקלטי מס נידחים כמו גיברלטר שלא בדיוק עוזרים לך להנות או לראות עולם. אסכולה אחרת היא תפקידים זוטרים של מפעילי מכ"מ וכד' בחברות כמו אלתא, אבל גם זה יוביל אותך במקרה הטוב למדינות עולם שלישי שלא תמיד אפשר למצוא על המפה.

בשורה התחתונה, כפי שליביו אמר - אין קיצורי דרך. מי ששואף לעבוד בחו"ל רוכש מקצוע מבוקש ואז מגיע לשם בהדרגה, לא הפוך. השכלה היא בד"כ שלב בדרך לרכישת המקצוע הזה. אני האחרון שימליץ לך ללכת ללמוד מיד לאחר השחרור, אבל אם זה היעד שלך כדאי להתאזר בסבלנות ולא לצפות לניסים או להתפתות להבטחות שווא.

פורסם

הטיפ שלי אלייך הוא תעבוד בארץ במשלוחים, תעשה 40-50 שעה, תוך כדי תשלים בגרוית\פסיכומטרי ואז עם הכסף שחסכת לך דפוק ת'ראש בדרום אמריקה חצי שנה. ככה אתה סוגר את כל הציפורים במכה אחת.

מצד שני - חבר עבד בדלפק של אלעל בחו"ל עם רובאי נמוך (03 או שאולי בכלל 02) אז שווה לך לבדוק גם את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בזאת סגרת את נושא העגלות, ציורי השמן ושאר ההבטחות הריקות של מוכרי החלומות הישראלים.

בזמנו היו משרות תמיכה טכנית בחברות ההימורים אונליין (ויקטור צ'אנדלר וכד'), כסף לא רע אמנם אבל ממוקם בכל מיני מקלטי מס נידחים כמו גיברלטר שלא בדיוק עוזרים לך להנות או לראות עולם. אסכולה אחרת היא תפקידים זוטרים של מפעילי מכ"מ וכד' בחברות כמו אלתא, אבל גם זה יוביל אותך במקרה הטוב למדינות עולם שלישי שלא תמיד אפשר למצוא על המפה.

בשורה התחתונה, כפי שליביו אמר - אין קיצורי דרך. מי ששואף לעבוד בחו"ל רוכש מקצוע מבוקש ואז מגיע לשם בהדרגה, לא הפוך. השכלה היא בד"כ שלב בדרך לרכישת המקצוע הזה. אני האחרון שימליץ לך ללכת ללמוד מיד לאחר השחרור, אבל אם זה היעד שלך כדאי להתאזר בסבלנות ולא לצפות לניסים או להתפתות להבטחות שווא.

מה רע בגיברלטר ?

בתור מי שגר שם כמעט שנתיים, זה המקום הכי כיפי שהייתי בו מעולם .. שלא לדבר על ספרד שקרובה אליך במרחק 6 ק"מ

אם יכלתי הייתי חוזר עוד היום ..

אני לא יודע אם VC עוד פעילים - אבל אם כן, הייתי מברר ללא ספק לגבי עבודה שם, היו איתי כמה חברים שעבדו שם והיו דיי מרוצים (איזור ה 8קיי נטו משכורת + מגורים)

פורסם

VC פעילים כי שלחתי עד לפני מספר חודשים קורות חיים ואפילו קבעו לי ראיון עבודה בארץ

אבל מצאתי משהו לבסוף בארץ ולא יכולת להגיע לראיון עבודה.

יש עבודה במוקד תמיכה טכנית ביוון שמשלמים 1100 יורו שכר. לא גבוה אבל במידה ובא לך לראות עולם אולי שווה לנסות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מה רע בגיברלטר ?

יש עבודה במוקד תמיכה טכנית ביוון. במידה ובא לך לראות עולם אולי שווה לנסות.

כבודם של שני אלו (ועוד) במקומם מונח, אך הפואנטה היא שבמקומות כאלו לא באמת "תראה עולם", במקרה הטוב תוכל לתפוס משם טיסת low cost או רכבת ל"עולם" ששווה לראות. זה לא בדיוק ניו יורק או ברלין.

פורסם

הוא לא תמיד יהיה בעבודה 24/7.

מקבלים שם חופשות ובזמן הפנוי הוא יוכל לקחת טיסות פנים באירופה ולטייל ולא חסר מקומות באירופה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
או בבית לווינשטיין...

U wrote something, but all i could read was "trololol"..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...