Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TT או שירוקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

יש לי חבר שקצת חלש עם עברית ועניין של פורמים וביקש ממני לשאול אנשים בפורום

הוא מעוניין בTT שנת 2002 מקסימום אבל רוצה ללכת רק על הקוואטרו ומצד שני המשפחה שלו מייעצת שייקח עוד הלוואה קטנה

ויתקדם לרכב יותר חדש

מבחינת רכב יותר חדש הוא רוצה רק שירוקו ידנית אבל זה מצריך ממנו הלוואה מהבנק(התקציב שלו בערך 65K)

הוא רוצה לדעת מאנשים לפחות בעלי נסיון עם הרכבים האלו ,מה עדיף?

כמובן בעתיד הוא מעוניין בשיפורים הן במנוע והן בהתנהגות

תודה מראש לעונים העוזרים והמייעצים

פורסם

אני אספר לך מניסיון עם אודי TT קוואטרו ידנית, עלויות האחזקה של הרכב גבוהות בצורה מזעזעת.

צריכת הדלק גם בנהיגה הכי רגועה לא עוברת את ה1-8, לרוב זה 1-6.5/7 וזה מדוד!

תיקונים מאוד יקרים! מאוד! גם במוסכים לא מורשים, על אחת כמה וכמה במורשים.

הרכב לא ספורטיבי בעליל, מאבד אחיזה מאוד מהר ביחס למיאטה למשל, והרכב עם מוטות מייצבים, וצמיגים רחבים מהרגיל.

לחבר הכי טוב שלי יש כזו, אני מכיר ויודע על כול שקל שהוא הוציא על הרכב הזה בתקופה שהוא מחזיק אותו, אני אפילו נסעתי איתו למוסך רון פעמיים אני נוהג על הרכב לא מעט, חווית נהיגה יש לרכב, אבל שיתכונן לתחזוקה לא נמוכה.

פורסם
שלום חברים!

יש לי חבר שקצת חלש עם עברית ועניין של פורמים וביקש ממני לשאול אנשים בפורום

הוא מעוניין בTT שנת 2002 מקסימום אבל רוצה ללכת רק על הקוואטרו ומצד שני המשפחה שלו מייעצת שייקח עוד הלוואה קטנה

ויתקדם לרכב יותר חדש

מבחינת רכב יותר חדש הוא רוצה רק שירוקו ידנית אבל זה מצריך ממנו הלוואה מהבנק(התקציב שלו בערך 65K)

הוא רוצה לדעת מאנשים לפחות בעלי נסיון עם הרכבים האלו ,מה עדיף?

כמובן בעתיד הוא מעוניין בשיפורים הן במנוע והן בהתנהגות

תודה מראש לעונים העוזרים והמייעצים

אני תוהה איזה רכב יש לו כעת או מה היה לו בעבר?

החשש שלי הוא שמדובר בנהג שמעולם לא התעסק במכוניות מהסוג הזה ובשיפורן.

לענייני רכב צריך להכנס לאט ובהדרגה.

לעניין הכסף, זכותו של כל אחד לעשות בכספו כרצונו. אבל אני מתקשה להבין את ההגיון של לקחת הלוואה בשביל לרכוש רכב לא חדש, שדורש תחזוקה רצינית ועוד להשקיע בשיפורים.

גם אם עניין הרכב חשוב לאותו חבר אני מציע לו להתחיל לאט יותר.

ואני חוזר בי אם טעיתי ומדובר במי שכבר החזיק רכבים ושיפר אותם. במקרה כזה אין לי ידע אישי לגבי הרכבים הללו ושיפורם.

• תוכן חדש...