Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא טענת שום דבר לא נכון, אתה פשוט מקבל בביקורתיות פחותה, מוצר שמגיע מהיצרן החביב עליך וזה מובן לחלוטין ובסדר גמור!

אני למשל מאמין שאם VW היו מוציאים גולף GTI למבורגיני טריוביוט (וזו סתם דוגמא לרכב ספורטיבי פופולארי אחר בישראל אז בא לא נעשה את זה VW נגד פיאט/ אלפא)ומתמחרים אותו בחצי מליון ש"ח, היה לך מה להגיד בעניין.:wink:

בא ניקח דוגמא אחרת, VW זה נושא טעון, אופל אסטרה OPC "קורבט טריביוט" בחצי מליון שקל.

יפה! אתה כבר יודע איך אני אגיב, איך אתה תגיב לאחר מכן. האם אתה יודע איך אני אגיב לתגובתך?

VW כבר עשו משהו בסגנון. מה שיש לי להגיד הוא, כמו על הפיאט, whatever...

נ.ב. היחיד שמתעקש להפוך את לקרב Fiat vs. VW הוא משתמש בשם בגירה, מסיבה לא מובנת.

:shock:

מי היה המרצה שלך ללוגיקה? איך הבנת שאת זה טענתי?

היינו אצל אותו אחד. מה הנקודה שלך? אם יש כזאת בכלל.

*לא הבנתי זאת, שאלתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחשכים אני עובד על פיאט 500 טריבוטו בגירה.

בואו תנחשו אילו מאפיינים יהיו לה כשאסיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מתאים לאללה אבל ראבאק, למה 580 אלף שקל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, אני קבעתי.

אני בד"כ כותב את דעתי, ולדעתי לא כל דבר בעולם הזה הוא אישי ובלתי ניתן לשיפוט.

יש התנהגויות ובחירות שאני חושב שהן מטומטמות, וזו דוגמא מצויינת לזריקת כסף על משהו חלול, חסר משמעות ונטול ערך.

אין פה מהות. רק פוזה. רק פוזה של "זרקתי כסף על משהו, שרק מעטים אחרים גם זרקו עליו כסף".

זה שאין שומדבר במשהו הזה שמצדיק את הכסף, זה לא חשוב.

העיקר שנזרק.

ויש מיליוני מעריצי ריהאנה שחולקים על דעתי שמה שהיא עושה זה זבל. SO?!

פופולריות זה לא טיעון.

השאלה היא למה זה אומנות.

מישהו יוכל להסביר לך ואתה יכול להחליט אם ההסבר הזה נותן ערך או לא. ביצירת אומנות, ההקשר הזמני/תרבותי והסיבה ליצירה, הם חלק בלתי נפרד מהערך שלה. בלעדיהם לא תבין למה היא במוזיאון. כשאתה מנסה לשפוט יצירת אומנות כפשט, על סמך ה(אין) ידע שלך באומנות, אתה מנסה לתת פרשנות מעולמך למשהו שלא באמת קשור אליו. זה כמו לנסות לפרשן את התנ"ך, בלי ללמוד את ההקשר הרחב שלו ושל האמונה היהודית.

ועדיין אין בין זה לבין מוצר צריכה המיוצר בפס ייצור דבר וחצי דבר.

למה שלא מקרר סאמסונג, ספיישל אדישן, עם פס זהב על המגירות וחתימה של רושפלד?

המשפט השני שלך הוא פרדוקס, ביחס לעמדה שלך. שיפוט הוא דבר אישי לחלוטין, אבל מילא. זה לא פורום לוגיקה.

במקרה עברתי בMOMA עם קרוב משפחה שהוא אדריכל במקצועו ולמד גם תולדות האומנות ודברים נלווים. הדיעה שלו היתה לא רחוקה משלי. ואתה יודע מה? זה לא מפתיע, כי אומנות, במאה ה-21, זה מוצר צריכה לכל דבר. אין הבדל בין ארנב מחרא לבין מקרר של רושפלד לבין ריהאנה לבין... כל רכב שתבחר. ישנם עשרות עסקים שמתפרנסים ממסחר באומנות (ובעברי הלא רחוק עבדתי באחד כזה), לא כי יש ערך "אומנותי" כלשהו ליצירה, אלא כי יש הצלחה שיווקית מאחוריה; אדם או מספר אנשים ששכנעו אנשים אחרים שזה דבר טוב ונכון. בדיוק כמו עם ריהאנה או כל דבר אחר. יותר מזה, יש עסקים שמספקים מעין קרן השקעה באומנים צעירים, כשבתמורה הם מצפים לקבל אחוז מהרווח של האומן בעתיד. מה זה, אם לא התייחסות קרה וכלכלית לחלוטין למשהו שאתה רואה בו דבר נעלה?

כן, אתה צודק. פופוליזם זו לא הוכחה לכאן או לכאן. אבל זה לא הנושא. הנושא הוא ניסיון מתמיד לייחס דפוס חשיבה והתנהגות לאנשים שאני בספק אם אתה מכיר. וזה אפילו לא אתה ספציפית. זה אנשים אחרים כאן שחוץ מארס וקנאה באחרים, שיש להם כסף, אין שום דבר בתגובות שלהם. כלום. רק סוג של "לו הייתי רוטשילד" המוכוון נגד מישהו "מטומטם" כל כך, שהוא עשיר מספיק כדי להחזיק 3-4 רכבים, או להמיר רכב יוקרתי אחר בגרסה ייחודית של אבארט'. לפעמים, כמו שמישהו כאן תהה ואמר, נחמד גם להכיר את הנפשות הפועלות. לא להניח שהם נובורישים מפגרים, רק כי אפשר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כן, אני קבעתי.

אני בד"כ כותב את דעתי, ולדעתי לא כל דבר בעולם הזה הוא אישי ובלתי ניתן לשיפוט.

יש התנהגויות ובחירות שאני חושב שהן מטומטמות, וזו דוגמא מצויינת לזריקת כסף על משהו חלול, חסר משמעות ונטול ערך.

אין פה מהות. רק פוזה. רק פוזה של "זרקתי כסף על משהו, שרק מעטים אחרים גם זרקו עליו כסף".

זה שאין שומדבר במשהו הזה שמצדיק את הכסף, זה לא חשוב.

העיקר שנזרק.

שני אוליגרכים רוסיים נפגשים, אחרי חיבוקים ונשיקות הם מבחינים שלמרבה הבושה ששניהם עונדים עניבות זהות:

אוליגרך א' מתעניין: כמה עלתה לך העניבה?

אוליגרך ב' בגאווה גדולה: שילמתי עליה 3,000 דולר.

אוליגרך א' בחיוך: דפקו אותך בגדול!, אני שילמתי עליה 6,000 דולר!

וזו התורה כולה על רגל אחת...

פורסם

בדיוק. ומי שמתייחס לכל המהדורות האלה במונחים מוטוריים פשוט מדבר במקביל למה שהרכב הזה נועד בשבילו. ומקבילים, כידוע, לעולם לא נפגשים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ומקבילים, כידוע, לעולם לא נפגשים.

אתה מתכוון "שני קווים מקבילים, ניקקדה ייפגשו"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא טענת שום דבר לא נכון, אתה פשוט מקבל בביקורתיות פחותה, מוצר שמגיע מהיצרן החביב עליך וזה מובן לחלוטין ובסדר גמור!

אני למשל מאמין שאם VW היו מוציאים גולף GTI למבורגיני טריוביוט (וזו סתם דוגמא לרכב ספורטיבי פופולארי אחר בישראל אז בא לא נעשה את זה VW נגד פיאט/ אלפא)ומתמחרים אותו בחצי מליון ש"ח, היה לך מה להגיד בעניין.:wink:

ברגע שיוצאת גולף GTI טריביוטו פאביה אני רץ לקנות :-P

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה מתכוון "שני קווים מקבילים, ניקקדה ייפגשו"!

אני לא בוגר הטכניון, אתה יודע :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...