Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד משהו הפעם הפוך. חבילה שנשלחה לגרמניה מהארץ שבועיים !!! לפני פסח בהבטחה לאספקה תוך חמישה ימים הגיעה היום!!! לא יודע אם להודות לדואר או... טוב לפחות הגיעה.

פורסם

שבועיים לפני פסח - זאת אומרת שלחת חבילה רגע אחרי שהמלחמה התחילה והשמים נסגרו.

תגיד תודה שהגיעה. בסך הכול זמן סביר להפליא.

אגב, אצלי החבילות מאמזון / עלי כן מגיעות בסופו של דבר, בטפטופים.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

שבועיים לפני פסח - זאת אומרת שלחת חבילה רגע אחרי שהמלחמה התחילה והשמים נסגרו.

תגיד תודה שהגיעה. בסך הכול זמן סביר להפליא.

אגב, אצלי החבילות מאמזון / עלי כן מגיעות בסופו של דבר, בטפטופים.

מסכים 

המקרה שלו סבבה

רק להודות 

פורסם

מודה, מודה. רק חבל שהפקיד בדואר התחייב לגבי מועד ההגעה. לא שהאמנתי לו. בסדר, למדנו לקח גם מהשירות של הדואר באופן כללי. ברגע ששילמת  ולקחו את החבילה, אין עם מי לדבר.

• מצחיק 1
פורסם

אין מה ללמוד פה מהמקרה זה כלום.

ברגע שהמצב התעבורתי לא תקין הפקיד יכול להגיד מה שבא לו, התקנות יכולות להיות כתובות איך שתרצה והמציאות תנוע בכיוון אחר לגמרי.

מהניסיון המועט שיש לי עם שליחה של חבילות בתקופות נורמליות (לא חגים ולא טילים) החבילות שיוצאות מפה החוצה הגיעו די מהר ליעד דווקא - בין 7-10 ימים. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, hans כתב:

מהניסיון המועט שיש לי עם שליחה של חבילות בתקופות נורמליות (לא חגים ולא טילים) החבילות שיוצאות מפה החוצה הגיעו די מהר ליעד דווקא - בין 7-10 ימים. 

מצב רגיל קל גג 14 יום זה מגיע ל UK, USA, קל.

גג 20 ימים גם בתקופה שהייתה מלחמה עם עזה אני חושב.

בגלל שהמשלוחים עולים גם על טיסות נוסעים. משהו שלא היה כמעט קיים במלחמה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סיפור חדש ושובר שיאים..

הזמנתי באוגוסט 2025 מcars245 ארבעה ברגים חד פעמיים ועוד איזה כיסוי. ערך הטובין $34.

לשם שינוי, הם ציינו את הערך הנכון על גבי החבילה אבל במערכת הpaypal הם הצמידו מספר מעקב שגוי.

קיבלתי בספטמבר הודעה על תשלום 50 שח מיסים. בנוהל, שלחתי את המסמכים לעירעור במכס יחד עם מכתב שמסביר את הטעות במספר המעקב ואת מספר המעקב הנכון.

במכס ענו לי שבמקרה הזה לא ניתן לשחרר את החבילה ללא בדיקה פיזית. 

בנתיים נסעתי לגרמניה, קניתי מחדש את הברגים ועשיתי את התיקון ברכב.

אמרתי למוכר בנקודת החלוקה שיחזיר את החבילה למכס לבדיקה. 

ואחרי זה במשך שבועות, כל פעם שהייתי בא אליו לאסוף חבילה אחרת, הוא אמר יש לך כאן עוד חבילה. ואני אומר לו: ג909? תחזיר למכס.

אגב, ראיתי את החבילה - וההצהרה על גביה כתובה בסדר גמור.

אחרי עוד חודשיים, קיבלתי הודעה מהמכס שהעירעור נסגר מאחר והחבילה לא הגיעה אליהם. בשלב הזה כבר לא איכפת לי, אני לא הולך לשלם 50 ש"ח. המוכר אמר לי שהחבילה נלקחה והוא הפסיק להציק לי.

אחרי עוד כמה חודשים שוב אני מקבל הודעה שאותה חבילה הגיעה לנקודת החלוקה ושנדרש תשלום 50 ש"ח.

שוב התעלמתי כל פעם שבאתי לאסוף חבילות אחרות, ולא אספתי אותה בתשלום.

והיום? קיבלתי שורת מיילים מהמכס, שהחבילה הגיעה אליהם, הם בדקו אותה ואני צודק. היא שוחררה ממיסים ותועבר לדואר לחלוקה!

טוב שלא אני ממתין מאז אוגוסט 2025 עם הרכב מושבת..

עוד סיפור קטן, לפני המלחמה הזמנתי מאמזון סחורה ב$100 עם משלוח חינם. החבילה לא הגיעה כל המלחמה. כשעברו עוד שבועיים אחרי "הפסקת האש" ביקשתי החזר, וקיבלתי את כל הכסף יחד עם הבטחה שלא אידרש להחזיר במידה והחבילה תגיע בכל זאת. יומיים אחרי הכסף החבילה הגיעה.

• מבאס 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום לכולם

נמאס לי כבר לקבל חבילות לקצה אחר של העיר במקום ליד הבית ( יש לי כמה מקומות שמחלקים דואר ליד הבית)

יש מייל של מנכ"ל או סמנכ"ל בדואר שניתן לפנות אליו?

זה ממש ממש מעצבן ולא אמור לקרות בשנת 2026.

עריכה אחרונה על ידי gilcom
פורסם

לפחות הפריט הגיע ליעדו,תגיד תודה (בציניות) שלא איבדו אותו

מאז שהופרט רק נהיה יותר גרוע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 16 שעות, רפי לין כתב:

שלחתי מעטפת מסמכים בדואר רשום מרמת השרון לירושלים ביום 13.5.26 והיא נמסרה ליעדה בירושלים ביום 30.5.26.

רכב החלוקה היה דלוריאן במקרה? כי 30/5 עדיין לא הגיע, עזוב את המעטפה.

פלוס, היי, לפחות זה הגיע לירושלים. ועוד ליעד. 

בתאריך 15.5.2026 בשעה 15:34, gilcom כתב:

שלום לכולם

נמאס לי כבר לקבל חבילות לקצה אחר של העיר במקום ליד הבית ( יש לי כמה מקומות שמחלקים דואר ליד הבית)

אתה מסמן נקודת חלוקה מועדפת וזה מגיע למקום אחר? זה קורה יותר מדי.

זה ממש ממש מעצבן ולא אמור לקרות בשנת 2026.

:rofl:

מצטער. אבל הצחקת אותי קצת. 

יש את אותה גברת בשירות הלקוחות של הדואר ש, נגיד את זה ככה, לא הכי יעילה בעולם מניסיון אישי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

היום, אתה לא יכול לפנות למנכ"ל הדואר כפי שהיה ניתן בשנים 2017 עד 2022 אם אני לא טועה.

המירו את זה למייל של [email protected] ובעצם יש מי שמקבל את הפניות, לא המנכ"ל עצמו.

תבקש שבמידה ויש להם קושי לשים בנקודה מסוימת ישימו בנקודה יחסית קרובה ולא בקצה השני, יש מצב שזה ישתנה.

כשדני המנכ"ל הקודם היה מטפל הוא היה מפנה למישהי/ו תחתיו וזה בטוח היה מטופל. נקווה שגם היום.

סתם דוגמא, משרד התקשורת לא הכניס לי ראוטר לארץ ושלחתי לו מייל, הוא הפנה למישהי תחתיו בשרשרת, החזירו את זה דרך הים ואחרי 4 חודשים בערך קיבלתי זיכוי בפייפל מהמוכר הסיני, מינוס עמלות פייפל וכל מיני דמי טיפול, אבל זה עבד. בערך עלה לי 95 ש"ח וקיבלתי זיכוי 80 ש"ח.

מאמין שגם היום יטפלו, אבל היום יש אתגר גדול יותר כי ככל שהזמן מתקדם יש יותר פקקים אולי ופחות נוח להם לזרוק דואר. ויש גם יותר דואר מפעם.

יש לי גם דוגמאות שלישכה1 עזרו במהלך השנתיים האחרונות, אבל בדברים פשוטים יותר ממה שאתה מתאר - כי אם יש מוסר דואר סורר בעיר שלך, יהיה יותר קשה לשלוט בו ובהרגלים שלו.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...