Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילה שהייתה צריכה להגיע אלי מאמזון עם שליח למשרד חזרה בבושת פנים למרכז חלוקה בעיר שאני גר בה
עברה לנקודת חלוקה ושם היא נעלמה לה.
כמובן שאחרי שבועיים אמזון שלחו לי את המשלוח מחדש.
החבילה החדשה כבר הספיקה להגיע אלי.
אבל דואר ישראל עדיין בשלו ומעל חודש עדיין לא נתן את האישור הסופי שהחבילה הלכה להם לאיבוד

ממש שירות מעולה יש לדואר שלנו.

• מבאס 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

זה לא משנה מנסיון, העמדה של עליאקספרס (למשל בב"ש זה בגרנד קניון, בסופר להב) יכולה לקלוט גם Choice וגם הזמנות לא של Choice.

החיסרון שזה בקומה מינוס 2 ועמוק בתוך הסופר יחסית.

פורסם
לפני כשעה, avngas כתב:

לא חשבתי שאתגעגע לדואר ישראל, אבל זה קרה. פעם ראשונה שחבילה הועברה אליי ע"י cainaio Israel. הבעיה העיקרית, נקודת איסוף רחוקה ממני ומצריכה נסיעה ברכב. נק' של דואר במרחק הליכה ממני. מדובר במחסן עם מדפים מלאים בחבילות וכל אחד צריך למצוא את החבילה שלו ע"פ הפרטים שהתקבלו ב SMS ואחרי זה לסרוק במכשיר שנמצא שם כהוכחה שאספתי את החבילה.  לא היה מספר על החבילה ומזל שהיה שם עובד שמצא אותה. מבחינת זמנים אולי כמה ימים פחות ממה שלוקח לדואר, אבל מיקום נק' איסוף בשבילי מהווה בעיה. אני חושש שזה יהפוך להרגל קבוע עבורם לחלוקה בנקודה הזאת.

בול מה שקרה לי. לא נותנים לך לבחור נקודת חלוקה ושולחים אותך למקומות שאתה מת לפני שאתה מוצא שם חניה.

פורסם

"לבחור". 

כאילו שכשאתה בוחר זה 100% עובד. 

ספויילר? זה לא. 

חבילות שלי שכן בחרתי להן מקום קרוב ונוח, הגיעו לחורים שאני מרגיש שאני צריך להיות עם ליווי חמוש כדי להגיע אליהם. כמו אחת מהאחרונות שהזמנתי, בחרתי נקודה קרובה ונוחה- הגיעה לאיזה חור לא סימפטי ב"הגיבורים", קרוב מאד לחליסה (שרק לפני כמה ימים היו שם 2 נרצחים בירי).

וזה כשהחבילות לא מגיעות לחור החביב עליהן, ליד "אושר עד" שזה גם חור שלא בדרך שלי מכלום לשום מקום, וכמובן שאין חנייה בשיט באזור. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אצלי זה עובד ברוב המקרים. המשלוח מגיע לנקודת חלוקה במרחק חמש דקות נסיעה מהבית, ללא בעיות חניה.  

פורסם

כבר דיברנו על הבעייתיות של נקודות החלוקה בחיפה.

לפני כמה ימים הזמנתי כמה שטויות בשביל אישתי. הפעם הנפח טיפה יותר גדול. נראה לאן יגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

לפני כמה ימים הזמנתי כמה שטויות בשביל אישתי. הפעם הנפח טיפה יותר גדול. נראה לאן יגיע.

מעניין מתי יגיע. בגלל החג הסיני הכל יישלח בתחילת מרץ אני מניח, ויהיה אולי עומס בארץ כשהכל יגיע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו שקיבל משלוח מאייבי לאחרונה, כזה שהזמין לפני יותר מחודש?

יש פה מישהו כזה? אני מקבל משלוח עם USPS, אבל בסטטוס מופיע שהחבילה תקועה בשיקגו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

כזה שהזמין לפני יותר מחודש?

תקווה שזה בארץ

בדרך כלל זה כבר על טיסה תוך שבועיים וחצי גג.

וסתם מתעכב כי המשלוח לא בעדיפות גבוהה

זו הסיבה שנניח מישהו מזמין משהו מאיביי UK למשל

זה לוקח חודש אם המשלוח ממש זול

כי הפריוריטי נמוכה

אני נותן תדוגמא של UK כי עובדה שאם שמים על המשלוח יותר כסף באתרים מסוימים או באמזון UK זה מגיע בטיל

ויש מצבים שלוקח חודש מאיביי כי המשלוח זוללל

זו דעתי...

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

אליי הגיעה בשבוע שעבר משום מקום חבילה מסין, שנחתה בארץ באמצע המלחמה. הזוי.

כל השאר מחכה תקוע, במיוחד ארצות הברית (הזמנות שהחלו לנוע לפני המלחמה ונעצרה תנועתן)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפחות אני לא לבד בסיטואציה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי עדכון סוף סוף אחרי חודשיים, החבילה הגיעה למרכז הפצה בארה"ב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...