Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 4.12.2025 בשעה 18:39, yuvk כתב:

תהייה בטוח שהם ראו כבר הכל...

Never say never

גם אחרי שנים באותו עיסוק תמיד יש סיכוי שתופתע

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

לפני כשבועיים היה לי מקרה דומה. חבילה שלי חיכתה בסניף הדואר הקרוב. כדאי לך פשוט להרים טלפון.

האם החבילה צריכה לעבור עוד שלב של מכס או משהו? 

החבילה באופן מוזר הגיעה יחסית מהר לאור תקופת שישי השחור 

יש הסכם בין איביי לדואר ישראל? 🤔

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני יודע שלא אשבור פה שום שיא, אבל היום הגיעה לתיבת המכתבים (!!) חבילה מעלי / אוזבקיסטן שיצאה לדרך לפני 6 חודשים בדיוק. 😂

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

התשובה חיובית. 2-3 פעמים בשבוע יש 747 שטס להונג קונג להביא חבילות מעלי, ועלי משדרים מראש את סיווגי המכס של התכולה, מה שמזרז את השחרור מהמכס (ולא נותן לחבילות להחליק בלי אישורים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עלי אקספרס אני מכיר, אני פשוט לא זוכר/עצלן לחפש לגבי איביי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

איביי? זה לא מרכז שילוח אחד. כל סוחר שולח עצמאית. לעומת עליאקספרס שזו אופרציית שילוח שמאחדת את ההזמנות במרכז אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

איפה ראית שהיא הגיעה? אם מדובר על אותה חבילה ששאלת אתמול, היא בכלל עדיין לא נשלחה והיא עדיין אצל המוכר. המוכר רק ייצר מספר מעקב. מאיזה ארץ הזמנת? יש חגים נוצריים בתקופה הזאת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 21 דקות, amosbmw כתב:

איפה ראית שהיא הגיעה? אם מדובר על אותה חבילה ששאלת אתמול, היא בכלל עדיין לא נשלחה והיא עדיין אצל המוכר. המוכר רק ייצר מספר מעקב. מאיזה ארץ הזמנת? יש חגים נוצריים בתקופה הזאת.

USPS-com-USPS-Tracking-Results-12-10-2025_10_37_PM.thumb.png.b479ae427af219295fcd165ccc056772.png

לפי הUSPS זה לא נראה ככה.

וככה זה בדואר ישראל.

--12-10-2025_10_42_PM.thumb.png.fc2f5b5cb7083191fbc3f2447730b4dd.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

בסדר זה תואם אחד לשני. אתמול הראית משהו אחר. 

אז הוא שוכב באיזה כלוב בנתב"ג/מודיעין ומחכה לטיפול. תקווה שמקום עם גג...

לפני כמה שנים היה מקרה שנהרסו להם מאות חבילות בגשם, אחת מהן שלי.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

במקרה שלי חבילה שנשלחה מחנות בגרמניה עם DHL (רגיל, לא אקספרס) הייתה תקועה איזה שבועיים בקונטיינר שם. אחרי שהגיעה לארץ נשלחה למודיעין, חיכתה שם כשבוע ואז הופיעה הודעה כמו אצלך. ב-171 אמרו לי שהחבילה כבר בסניף ליד הבית, גם להם לא היה מושג מה זה תבל.

• מעניין 1
פורסם
לפני 16 שעות, hans כתב:

אני יודע שלא אשבור פה שום שיא, אבל היום הגיעה לתיבת המכתבים (!!) חבילה מעלי / אוזבקיסטן שיצאה לדרך לפני 6 חודשים בדיוק. 😂

אז אתה טוען שיש תקווה?

מוכר נוכל באמאזון גרמניה,קמצן בן קמצן,מכר לי פריט (בובה לילדה של טופי,מי שמכיר כמעט אין להשיג בארץ,וגם איפה שיש\היה,כמובן במחיר משולש) ב40$ כולל משלוח

מבסוט שכמוני חשב שיהיה מעקב,אפילו  מעפן,אבל מינימום - הרי בעלי לכבל בדולר יש מעקב,אז באמאזון אין ?!

אז אין! נשלח מדואר בריטניה (ROYAL MAIL) בלי שום מעקב,אולי רק מעקב פנימי שלהם באירובה הכבושה

אליי זה לא הגיע,נרכש בראשון לנובמבר,נשלח שבוע לאחר מכן,היה אמור להגיע עד הראשון לדצמבר,כמובן שלא הגיע,המענה (המסובך) מפיק תשובות AI מהודרות

אחרי ריב הסכים  לשלוח משלוח חדש,נחשו מה? גם ללא מעקב... - אולי תסיק שזה יותר כאב ראש לך מאשר לי? חתיכת מוכר מעפן

אז עכשיו מחכים ומחכים,ואני מבואס שרציתי לתת לילדה את זה מתנה כי יש לה שן מתנדנדת..

העיקר המוכר כותב לי שאם המשלוח הראשון יגיע שאעדכן אותו ואשלם על המשלוח השני כשיגיע גם הוא,בטח נעקץ ע"י קונה או 2 אז עכשיו מכליל....בן עוולה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני כשעה, ezuf כתב:

אז אתה טוען שיש תקווה?

מוכר נוכל באמאזון גרמניה,קמצן בן קמצן,מכר לי פריט (בובה לילדה של טופי,מי שמכיר כמעט אין להשיג בארץ,וגם איפה שיש\היה,כמובן במחיר משולש) ב40$ כולל משלוח

מבסוט שכמוני חשב שיהיה מעקב

אתה הקמצן... פעם הבאה תשלם לשירות שכן מספק מעקב. אה? מה? זה עולה יותר מ-40 דולר? אין ארוחות חינם.

ספציפית בנוגע להזמנות שנערכו בנובמבר - הכול תקוע עכשיו, גם בחו"ל וגם בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הלכתי לסניף הדואר, פעם ראשונה שאני הולך לשם - לכל הפחות מאז תחילת המלחמה כי לא זכור לי שהייתי לפני החבילה הזו.

הפקידה שם הייתה לא נחמדה בעליל, הביקורות בגוגל די צודקות.

כשניסיתי לציין שהחבילה בסניף, היא הקריאה "מיועד להישלח אלייך" כאילו היא לא יכולה להעיף מבט ולראות אם החבילה הגיעה לסניף, לא קריטי.

החלטתי ליתר ביטחון ללכת לתחנת חלוקה של הדואר, הבחור שמה יותר נחמד. נתן תשובה יותר נחמדה אבל לא היה שינוי משמעותי ממה שכבר ידעתי.

מעניין מתי החבילה תגיע, אם בכלל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 10.12.2025 בשעה 22:52, amosbmw כתב:

לפני כמה שנים היה מקרה שנהרסו להם מאות חבילות בגשם, אחת מהן שלי.

כשאני שולח חבילה לחו"ל (קורה, במסגרת העבודה) זו נקודה שאני מתחשב בה מראש. 

ארוז בין היתר עם שכבה של ניילון נצמד בצורה טובה ואטומה, ומעליו עוד דבק. גם את הניילון של המסמכים (לא רכשנו ניילונים יעודיים לזה כי זה יחסית נדיר שאני צריך לשלוח משהו- מסתדרים בלי) אני סוגר כך שיהיה עמיד למים. 

ואחרי שהשליח אוסף ממני את החבילה, אני מרחם לרגע על המסכן שיצטרך לפתוח את האריזה המושקעת שלי, תוהה כמה זמן זה לקח לו והאם המזל הרע שלי נובע מקללות של אנשים שקיבלו את החבילות שלי יבשות והיו צריכים לפתוח אותן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 שעות, ברווז כתב:

ארוז בין היתר עם שכבה של ניילון נצמד בצורה טובה ואטומה, ומעליו עוד דבק. גם את הניילון של המסמכים (לא רכשנו ניילונים יעודיים לזה כי זה יחסית נדיר שאני צריך לשלוח משהו- מסתדרים בלי) אני סוגר כך שיהיה עמיד למים. 

אתה משתמש בניילונית?

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...