Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא להוציא חבילות מהארץ הם זריזים. תוך שבוע וחצי הגיעה ליעדה חבילה ששלחתי לקנדה. עד הדלת.

הם פשוט לא ערוכים לקבל כמויות כאלה של דואר.

הבעיה היא שהכמויות ילכו ויגדלו, והם מצידם לא עושים היום הרבה כדי להתייעל..

פורסם

חבילה שנירכשה ב 13.11.16באיטליה 18 יורו תחולתה חתיכת ברזל ועוד 4 גומיות נחתה בארץ ב 23.11.16 במעקב באתר הדואר מופיע עד הבוקר "ממתינה לבדיקת מכס."

23 ימים ממתינה לבדיקה המסובכת.טלפונים פאקסים פנייה בפיסבוק כלום לא עוזר.

עצוב שמה שטבעי בכל מקום בעולם ואחרי 3 ימים החבילה הייתה מגיעה הבייתה אנחנו שמחים שאחרי חודשיים במקרה הטוב נרוץ לסופרסל ואולי נקבל אותה.:oops:

פורסם
דווקא להוציא חבילות מהארץ הם זריזים. תוך שבוע וחצי הגיעה ליעדה חבילה ששלחתי לקנדה. עד הדלת.

הם פשוט לא ערוכים לקבל כמויות כאלה של דואר.

הבעיה היא שהכמויות ילכו ויגדלו, והם מצידם לא עושים היום הרבה כדי להתייעל..

גם עם פחות, הם לא התמודדו להיט.

אני חושב שבשנת 2016, כשהעולם הינו גלובאלי, ובתוך כך קנייה באינטרנט, בארץ או בחו״ל, כבר שכיחה, שלא לומר תהפוך לעיקר לפי התחזיות, הם כבר אמורים להיות מוכנים.

ומעבר לכך, אם יבינו את הפוטנציאל גם יוכלו להכניס הרבה כסף

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

5 הזמנות - 4 מסין/הונג קונג ו-1 מבריטניה, כולם מוצרים זולים יחסית, מתחת לרף המס.

הוזמנו ב-5/11, הזמנה אחת עם מעקב, הגיעה לארץ לפני שבועיים וחצי ושום עדכון מאז, השאר בלי מעקב :/

פורסם

סבלנות , הממוצע שלי כרגע לחבילות מסין הוא חודש וחצי כרגע. (יש לי תמיד לפחות 8 חבילות בדרך) לארהב , הזמן עלה ממוצע של שבועיים לשלושה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

11.11, Black Friady, Cyber Monday. תבחר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מעטפה שמנה מהונג קונג הגיעה לפני שעה קלה לשולחני, למעלה מחודש אחרי ההזמנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מסתבר שהדוורת הקבועה באיזורנו, היתה חולה זמן רב ואיחלנו לה רק בריאות.

המחליפים שלה עשו לדבריה בלאגן רציני בהבאת הדואר לאיזור (לדבריה - שוב).

התנצלתי בפידבקים בebay ונימקתי שהמוצר לא הגיע בחלון הזמן המשוער ואולם השרות של המוכר מצויין והבעייה הינה בדואר העצלן אצלנו.

מה שנכון - נכון.

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה הפלא?

כל שטות ( דוגמת מגיני מסך וגב סמארטפונים ) נמכרים כאן פי 5 יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...