Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום, בדרך הביתה, קיבלתי SMS על חבילה הממתינה לי בסוכנות. עצרתי בצד, קראתי את ההודעה ונסעתי לאסוף אותה, הפקידה היתה די המומה שהגעתי לאסוף את החבילה כ-10 דקות אחרי שהודיעו לי. כשחזרתי הביתה מצאתי גם פתק אפור.

היום מצאתי עוד שני פתקים אפורים. נציג המשפחה יישלח מחר לאסוף את החבילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד מספר ימים נדע, שלחתי אתמול משהו לטקסס עם ems, התחייבו ל3 ימי עסקים, עד חצי קילו 87 שקל...

היתה גם אופציה זולה יותר של 30 שקל ו7 ימי עסקים

30 ש"ח דרך EMS או דואר רשום רגיל?

תודה!

פורסם
למישהו יצא בזמן האחרון לשלוח חבילה בדואר רשום מישראל לארה"ב? אם כן, אני אשמח לדעת תוך כמה זמן החבילה הגיעה ליעדה.

תודה!

2 חבילות שיצאו בדואר רשום ב- 31/1. אחת נמסרה בארה"ב 9/2, אחת 10/2.

מניסיון של התקופה האחרונה טווח הזמן משליחה בסניף עד מסירה בערך 9-12 יום.

עלות דואר רשום לארה"ב 100-250 גרם - 21.9 ש"ח. 250-500 גרם 31.2 ש"ח.

שים לב שבדואר רשום מתחילת 2016 אין אפשרות למעקב אחר דבר הדואר אחרי שיצא מהארץ.

אם אתה צריך מעקב - אפשר לשלוח ב- EMS או ב- ECO POST שעלותו בין הרשום ל-EMS.

פורסם

רגע, לא ניתן לעקוב אחר החבילה באתר של הדואר האמריקאי? אז למה לשלוח בדואר רשום אם אין אסמכתא על מסירה?

חוץ מזה, זמני משלוח באמת מרשימים, אבל אני רוצה לשלוח מוצר יחסים יקר וחשוב לי שיהיה מעקב לפחות מינימלי. ממש באסה.

תודה לך.

פורסם

עלילות דואר ישראל, סיפור בהמשכים:

בינואר הזמנתי אנטנה לרכב. לא משהו מתוחכם, סה״כ מוט מתכת עם הברגה.

דואר ארה״ב דאג לעדכן אותי על כל תזוזה של החבילה (עם מעקב, כמובן); מפלורידה לניו-יורק, מניו-יורק לתל אביב.

ב26 בינואר החבילה נחתה בבן גוריון ויצאה במהלך היום. מאז אין עדכונים. בדקתי באתר הדואר - כל מה שמופיע שם זה תאריך השליחה.

התקשרתי היום למודיעין דואר - אמרו לי שהם לא יכולים לראות את פרטי החבילה ושאתקשר למוקד דואר שליחים (נתנו לי את המספר). התקשרתי לדואר שליחים - אמרו לי שהם לא יכולים לראות את פרטי החבילה ושאתקשר למוקד חבילות בינלאומי. התקשרתי למוקד חבילות בינלאומי - אמרו לי שהם לא יכולים לראות את פרטי החבילה ושאתקשר למודיעין. התקשרתי (שוב) למודיעין - אמרו לי להתקשר למוקד דואר שליחים... בשלב זה הבנתי שאני בלולאה אין-סופית ופניתי לנציג בפייסבוק. הנציג מסר לי את מה שכבר ידעתי (שהחבילה נשלחה מארה״ב), וכשכתבתי לו את זה נעניתי בתשובה ״אנחנו יכולים לראות רק מה שמופיע באתר״ ו-״החבילה עוד לא הגיעה לארץ״. כשהעתקתי את השורה הרלוונטית מאתר דואר ארה״ב שמראה בבירור שהחבילה נחתה ב26 ויצאה מהמיון בשעה 6:21 (הם יודעים את השעה, לעזאזל!), נאמר לי שבאתר כתוב שהחבילה לא הגיעה ומבחינתם זה הסטטוס שלה.

יצאתי לגינה ובשקט תליתי את עצמי על עץ.

איך יתכן שמאפשרים לחברה כל כך לא יעילה וכושלת להתקיים :| אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל אני מעדיף שילאימו את הדואר ונחזור למצב הקודם שסניף היה פתוח 4 שעות בשבוע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז קרה לי fail רציני ובזמן התקנת גירסה חדשה של אנדרואיד איבדתי שני sms של הדואר עם סניפים ומס' מעקבי של חבילות. את הסניפים אני זוכר, אבל איך אני מתנהל עם מס' המעקב עכשיו? מדובר בחבילות מסין ובאיביי לא מופיעים מס' המעקב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אז קרה לי fail רציני ובזמן התקנת גירסה חדשה של אנדרואיד איבדתי שני sms של הדואר עם סניפים ומס' מעקבי של חבילות. את הסניפים אני זוכר, אבל איך אני מתנהל עם מס' המעקב עכשיו? מדובר בחבילות מסין ובאיביי לא מופיעים מס' המעקב.

שלח הודעה למוכר ובקש ממנו את מספר המעקב

(במידה ומדובר בדואר רשום כמובן)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נלחצתי מוקדם, הגיעו עוד צמד sms היום.

עכשיו נותר לקוות ש-usps ישחררו מהשבי את החבילה שתקועה בעיראק כבר 10 ימים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
חבילה קטנה שהגיעה לישראל ב-10.12.15 ומאז מעלמו עקבותיה

[ATTACH=CONFIG]449556[/ATTACH]

עד כמה שהבנתי מדובר ב-EMS המלזי ובענף אסיה של DHL.

החבילה הגיעה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למישהו יצא לשלוח לאחרונה חבילה לחו"ל?

שלחתי חבילה קטנה לגרמניה ב17/1, בdhl אין זכר, ובמעקב של דואר ישראל הסטאטוס תקוע על "הפריט בתהליך העברתו לארץ היעד. תאריך עדכון אחרון ב19/01/2016"

Aprilia Shiver 750

פורסם

כרטיס אשראי שלישי שמגיע בדואר בשנה האחרונה, בכולם תופעה זהה:

הכרטיס מגיע כרגיל, הקוד הסודי שנשלח במעטפה נפרדת נעלם כלא היה

באחד מהם הייתה אפשרות לשלוח שוב את הקוד - שהפעם הצליח להגיע - השניים האחרים חסרי תועלת בכל הנוגע לשימוש בכספומט.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...