Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכת הדלק היא חריגה והיא רק תוצאה של נסיעה ארוכה לתל אביב וללא הפרעות(אני יוצא ב6); לפני תחילת הלימודים היה יוצא לי 1 ל12.

הCO2 באמת בעיה אבל יש לי עד יולי לטסט.

שזה גם טוב אל תשכח שאתה נוהג על יונדאי לנטרה עם מנוע 1800 אוטומט.

אם זה לא מפריע לך אז תמשיך לנסוע ככה חוץ מזיהום הסביבה אין נזק כלשהו אבל דע לך שאם הממיר יסתם סופית זה יתחיל להשפיע על הרכב ,לכן בדיקת 4 גזים בעלות סימלית יכולה להגיד לך אם מצפות לך הפתעות בעתיד הקרוב.

חוץ מזה יש לי עליך שאלה לא קשורה בנושא:

אני מתחיל לעבוד בעוד שבוע בתל אביב איך החניון של רידינג צפון נראה בבוקר אם ראית?

פורסם
אני מתכנן להשתמש בתוסף ברכב-יונדאי לנטרה עם 264 אלף ולזכרוני ב4 שנים שהרכב אצלנו לא היה שימוש בתוסף כלל.

המטרה היא ניקוי פיח כי יש עוד מלא זמן לטסט.

איזה תוסף עדיף?

תודה לעונים

44k עדיף מניסיוני

פורסם
שזה גם טוב אל תשכח שאתה נוהג על יונדאי לנטרה עם מנוע 1800 אוטומט.

אם זה לא מפריע לך אז תמשיך לנסוע ככה חוץ מזיהום הסביבה אין נזק כלשהו אבל דע לך שאם הממיר יסתם סופית זה יתחיל להשפיע על הרכב ,לכן בדיקת 4 גזים בעלות סימלית יכולה להגיד לך אם מצפות לך הפתעות בעתיד הקרוב.

חוץ מזה יש לי עליך שאלה לא קשורה בנושא:

אני מתחיל לעבוד בעוד שבוע בתל אביב איך החניון של רידינג צפון נראה בבוקר אם ראית?

לא יוצא לי להגיע לשם, אני לומד ברחוב בני אפרים ובשעות שאני מגיע ללימודים יש הרבה חניה.

• תוכן חדש...